atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

skutans 08.11.18
Mandarīn ,un kā tu domā?
Loģiski ka bezmaksas ceļojumā uz lv...

Tonis, 8.novembris 2018, 09:11

Draugi ,paziņas ir iecienījuši tos pavasara SWE braucienus, slaktiņš un gaļas cehs nedēļas garumā, nu jau vairs licenzes nepērk....Mani ar jau tikpat kā ievilkuši..., vienīgi tas alkohola daudzums mazina ceha jaudu, katru gadu aicina, tik nezinu vai to gribu redzēt... Neesmu ne reizi bijis, bet laikam jau vienreiz "tas" ir jāredz...

skutans, 8.novembris 2018, 09:38

Nahren ? Un ku ta paliek baudijums no lv noķertas ziftiņas ?Kur baudijums par - atlaid mammu ? Savadaka copes stila baudišanas ? Un lv dabasskatiem ? " gaļu " var ari bode nopirkt , un nav jaņemas ar ķidašanu !
;)

plesigais, 8.novembris 2018, 09:45

Man drusku cita atieksme, patīk noķert ,izmānīt to zivīti ar kādu funktieri, saprasšanu, domu gājienu... ,krietni pieticīgākās LV ūdenstilpnēs, ja tas izdodas, ar to ir pietiekami.

skutans, 8.novembris 2018, 09:56labāk nebrauc,sevi tik sabojāsi:DDD

uldens2, 8.novembris 2018, 10:02

Tāpēc jau laužos gadiem..., mana morāle šajos braucienos diez ko iespētu..., 1:6, bet tā tas ir un tā tas notiek, vairums ausekļu izbraucienos uz SWE...Bēdīgi ,bet fakts.
plesigais 08.11.18
Nu pareizs domu gajiens ! ;)
Briva daba augušai - citi niķi un stiķi ! Plus tur kur cope MAKŠĶERNIEKS brakiem naf ko darit !
uldens2 08.11.18
Mandarīn ,un kā tu domā?

Draugi ,paziņas ir iecienījuši tos pavasara SWE braucienus, slaktiņš un gaļas cehs nedēļas garumā, nu jau vairs licenzes nepērk....Mani ar jau tikpat kā ievilkuši..., vienīgi tas alkohola daudzums mazina ceha jaudu, katru gadu aicina, tik nezinu vai to gribu redzēt... Neesmu ne reizi bijis, bet laikam jau vienreiz "tas" ir jāredz...

Nahren ? Un ku ta paliek baudijums no lv noķertas ziftiņas ?Kur baudijums par - atlaid mammu ? Savadaka copes stila baudišanas ? Un lv dabasskatiem ? " gaļu " var ari bode nopirkt , un nav jaņemas ar ķidašanu !
;)

Man drusku cita atieksme, patīk noķert ,izmānīt to zivīti ar kādu funktieri, saprasšanu, domu gājienu... ,krietni pieticīgākās LV ūdenstilpnēs, ja tas izdodas, ar to ir pietiekami.

skutans, 8.novembris 2018, 09:56
labāk nebrauc,sevi tik sabojāsi:DDD
skutans 08.11.18
Mandarīn ,un kā tu domā?

;)

plesigais 08.11.18
Mandarīn ,un kā tu domā?

;)
apelsins 08.11.18
Tonis [08.11.18]: Mandarīn ,un kā tu domā?
Bet, redz, samu papi devās atpakaļ pie mamītēm dziedādami, jo Ebro tos slaktē tikai rumāņu migranti un vietējie džauriņi
skutans 08.11.18
Mandarīn ,un kā tu domā?

uldens2 08.11.18
Un boksa cienītāji sestdienas vakaru rezervējiet, jo notiks divas cīņas: Usiks- Belju ap 21.00 un nakti 03.00 Mairis-Mikaeljans.

mjuniors, 8.novembris 2018, 01:13

trešā cīņa kas jaskatās Vlasovs pret Glovacki
daddy_j 08.11.18
VEF-202

raihs, 7.novembris 2018, 21:40

Vispār jau VEF-201 :)))
bij man reiz radio...
Tonis 08.11.18
Mandarīn ,un kā tu domā?
mjuniors 08.11.18
Raih, man ir tvplaypremium.
apelsins 08.11.18
Tonis [08.11.18]: Tas jā,bet vai kāds šamiem ir par to jautājis...
Bet vai tu pajautā forelēm un pālijām pēc izvilkšanas ku šīs grib - atpakalj jeb doties ceļojumā saldētavā uz Latviju?
Tonis 08.11.18
Tas jā,bet vai kāds šamiem ir par to jautājis...
raihs 08.11.18
mjuniors [08.11.18]: Un boksa cienītāji sestdienas vakaru rezervējiet, jo notiks divas cīņas: Usiks- Belju ap 21.00 un nakti 03.00 Mairis-Mikaeljans.
Nezini, kur varēs redzēt?
raihs 08.11.18
Tonis [08.11.18]: Tikai kā ar to redzi šamiem paliek?
Ar kādu redzi? Sams ar savām sīkajām ačtelēm pats par sevi jau ir pusakls, paiku atrod ar savām antenām(ūsām).
Tonis 08.11.18
Tikai kā ar to redzi šamiem paliek?
raihs 08.11.18
Samu var zvalstīt pa zāli kaut stundu, šiem pofig. Kad noķēru samu, citreiz nācās laivā pat pusstundu to transportēt uz svēršanu & mērīšanu. Pēc visas tās jezgas stundas garumā šie aizpeldēja pat negrīļojoties, citreiz uz atvadām vēl kājā iekoda. Monstri...
Tonis 08.11.18
Nu,nu...Saulītē pa smiltiņām izvārtīti,drīz jau ar plakstiņiem sāks mirkšķināt...
raihs 08.11.18
Visi tie gaļas kalni vēl arvien laimīgi dzīvo Ebro plašumos, ja vien nav dabīgā nāvē miruši...
Tonis 08.11.18
Junior,kāds tur vēl boks,te pat uz vietas šovs ne pa jokam.Re kā ģirtiņš smuki pozē ar gaļas kalniem,pat pašu raihujanci jaņos atstāja...Ģirtiņ,voblu karstajā Spānijas saulē taisīji ?Vai uzreiz uz Barselonas tirgu?
Ieliec to bildi ytūbē,būsi krutākais starp gaļiniekiem...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs