raihujāni,to ka tev pašvaki ar to jumoru,es zināju jau sen,tagadiņ to zin arī citi...
Tonis [07.11.18]: Labs jumors nenoveco...Varbūt tas ir vecs "jumors", bet tas noteikti NAV labs "jumors"!!! Tas ir veciem pāķiem paredzēts "jumors"... Tādiem pāķiem, kuri arvien zviedz par ģīmī iemestu torti... Tādiem kā tev, toni...
https://youtu.be/up5SC0RXXSE?t=577
raihs [18:31]: uldens2 [18:22]: man jau likās ka elektriķi kā suga ir pazudušiNav. Diemžēl. Pat Salacā plosās. Noķert nav iespējams. Drausmīgs resurss un griba vajadzīgavot šis nav izdarāms diemžēl
Domāju ka varētu elektriķus saķert, ja upēs tiktu izvietoti sensori kas uztver to elektrības impulsu un nodod tālāk ziņu attiecīgiem cilvēkiem. Mūsdienās tam nevajadzētu būt kkam neizdarāmam.Domāju ka varētu elektriķus saķert, ja upēs tiktu izvietoti sensori kas uztver to elektrības impulsu un nodod tālāk ziņu attiecīgiem cilvēkiem. Mūsdienās tam nevajadzētu būt kkam neizdarāmam.
Bagira, 7.novembris 2018, 20:34
raihs [18:31]: uldens2 [18:22]: man jau likās ka elektriķi kā suga ir pazudušiNav. Diemžēl. Pat Salacā plosās. Noķert nav iespējams. Drausmīgs resurss un griba vajadzīga
Domāju ka varētu elektriķus saķert, ja upēs tiktu izvietoti sensori kas uztver to elektrības impulsu un nodod tālāk ziņu attiecīgiem cilvēkiem. Mūsdienās tam nevajadzētu būt kkam neizdarāmam.Domāju ka varētu elektriķus saķert, ja upēs tiktu izvietoti sensori kas uztver to elektrības impulsu un nodod tālāk ziņu attiecīgiem cilvēkiem. Mūsdienās tam nevajadzētu būt kkam neizdarāmam.
Bagira, 7.novembris 2018, 20:34
Ar fanātismu ir par maz. Cik reizes Babītē tika pieķerti vieni un tie paši ar tīkliem un lomu? Vai kautkas ir mainijies?
urmaas, 7.novembris 2018, 20:41
urmaas [07.11.18]: Ar fanātismu ir par maz. Cik reizes Babītē tika pieķerti vieni un tie paši ar tīkliem un lomu? Vai kautkas ir mainijies?Arī. No tā arī bezcerības sajūta...
Bagira [07.11.18]: raihs [18:31]: uldens2 [18:22]: man jau likās ka elektriķi kā suga ir pazudušiNav. Diemžēl. Pat Salacā plosās. Noķert nav iespējams. Drausmīgs resurss un griba vajadzīgaKā jau minēju, griba... Kurš to darīs? Vajag reālus fanātiķus!
raihs [07.11.18]: uldens2 [18:22]: man jau likās ka elektriķi kā suga ir pazudušiNav. Diemžēl. Pat Salacā plosās. Noķert nav iespējams. Drausmīgs resurss un griba vajadzīgaDomāju ka varētu elektriķus saķert, ja upēs tiktu izvietoti sensori kas uztver to elektrības impulsu un nodod tālāk ziņu attiecīgiem cilvēkiem. Mūsdienās tam nevajadzētu būt kkam neizdarāmam.
Domāju ka varētu elektriķus saķert, ja upēs tiktu izvietoti sensori kas uztver to elektrības impulsu un nodod tālāk ziņu attiecīgiem cilvēkiem. Mūsdienās tam nevajadzētu būt kkam neizdarāmam.
uldens2 [07.11.18]: man jau likās ka elektriķi kā suga ir pazudušiNav. Diemžēl. Pat Salacā plosās. Noķert nav iespējams. Drausmīgs resurss un griba vajadzīga