atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

raihs 07.10.18
Caurmērā ok, bet nu balagāns būs baigais... Varēja vēl LRA tikt iekšā, tad vecos pirdienus droši varētu izslēgt no spēles.
Karlis_K 07.10.18
Visdramatiskākais kritums šoreiz ir sasmakai, ielīst valdībā tiem murmuļiem nespīd, par to arī iedzeru šonakt!
shmidzis 07.10.18
Nereāla sadrumstalotība.
Saprotu, ka Saskaņa paliks opozīcijā, jo arī gribēdami ar Gobzemu viņiem nepietiek.
It kā varētu saprasties līdzšinējā koalīcija+ Par, bet tāpat vajag vai nu Jutiņu vai kaimiņiešus un te sāksies cirks...
shmidzis 06.10.18
Bralitis [06.10.18]: Nu kas i komuņagas un blēžu atbalstītāji ? Pagaidām jums atsos petrovičs pēc oficiālajiem datiem. Visi tie pērkamie statistiķi ar atsūkā . čpoks !
1. Statistiķi nesūkā, statistiķi apkopo un analizē datus.
2. Aptaujas veic sabiedrisko pētījumu centri un kā zināms, tad uz šīm vēlēšanām bija ļoti liels % neizlēmušo.
mjuniors 06.10.18
Bralitis [06.10.18]: Bet loģiski junior. Latvijas krievi vispār ir vienoti. Ja Latviešiem ir 14 partijas - krieviem tikai 2 . Viņi tātad ir 7x vienotāki .
Par kadu tu logiku tu runa? Zdanoka un logika nav savienojamas lietas. Partija ar pretvalstiskam darbibam.
Bralitis 06.10.18
Gapp svarīgi lai strādā Latvijas sabiedrības labā. Vēl jau tikai sākums - vēl daudz skaitāmā . Darbi un tikai darbi rādīs.
Bralitis 06.10.18
Bet loģiski junior. Latvijas krievi vispār ir vienoti. Ja Latviešiem ir 14 partijas - krieviem tikai 2 . Viņi tātad ir 7x vienotāki .
gapp 06.10.18
Kur reliģija vai politika, tur kašķi. :) Priekā! Nekas jūsu dzīvēs nemainīsies no tā, ka kāds cits forumā nobalsojis savādāk.
mjuniors 06.10.18
krievu savienībai augsts atbalsts..
Bralitis 06.10.18
Nu kas i komuņagas un blēžu atbalstītāji ? Pagaidām jums atsos petrovičs pēc oficiālajiem datiem. Visi tie pērkamie statistiķi ar atsūkā . čpoks !
Tonis 06.10.18
junior,neesi tak smieklīgs,tavi komentāri parādās tikai tad ,kad tavs 'papucis' parādās.Esi tak savās domās bišku patstāvīgāks..
mjuniors 06.10.18
Apburis ir vins konkreti tevi nevis mani :D, jo tu par vinju runa.
Tonis 06.10.18
Junior neatkartojies,smiekīgs paliec.To ka tevi ir 'papucis' apbūris ,sen jau skaidrs...:)
Ne jau par to poļitiku te pa lielam ir runa...
mjuniors 06.10.18
Tonis [06.10.18]: junior,tu ir pārāk jauns juniors lai globāli ko spriestu,pagaidi kad tavs "papucis"ko pateiks,tad varēsi pakaļ pievaukšķēt...
Tu ir neinteresants palicis. Agrak vienkarsi prasts licies. Tagad tikai vecs marazmatikis. Ieliec youtube. Lai video runa tava vieta. Neka personiga..
Ja gribi dalit mus seit pa frakcijam ka saeima, tad es esmu ar Raihu viena koalicija. Bet tevi jaliek butu kazu un kandzas tecinataju pulcinja..
mjuniors 06.10.18
Tonis [06.10.18]: junior,tu ir pārāk jauns juniors lai globāli ko spriestu,pagaidi kad tavs "papucis"ko pateiks,tad varēsi pakaļ pievaukšķēt...
Tu ir neinteresants palicis. Agrak vienkarsi prasts licies. Tagad tikai vecs marazmatikis. Ieliec youtube. Lai video runa tava vieta. Neka personiga..
Ja gribi dalit mus seit pa frakcijam ka saeima, tad es esmu ar Raihu viena koalicija. Bet tevi jaliek butu kazu un kandzas tecinataju pulcinja..
Tonis 06.10.18
junior,tu ir pārāk jauns juniors lai globāli ko spriestu,pagaidi kad tavs "papucis"ko pateiks,tad varēsi pakaļ pievaukšķēt...
mjuniors 06.10.18
Veel cerams, ka bus labi sasvitrots un vecie pensi tiks pelnita atputa. Sovakar protams neko nepateiksi.
Tonis 06.10.18
Man te purčikā jau salūtus laiž,vai tad jau viss ir skaidrs?
kkas 06.10.18
Beidzot sarkanie zemnieki tiek izmesti mēslainē. Super!
Tonis 06.10.18
junior,nezinu par kādiem normāliem uzņēmumiem tu raksti,bet manā ,laikam nenormālajā uzņēmumā,parsvarā strādā pirmspensiju un pensiju vecuma darbinieki,nav daudz ,bet stradā ar godīgu atdevi,Par ko es arī viņus cienu un novērtēju.Bet kad atnāk kāda jauna merģele vai jauns gurķis ,kas darbu nemaz nepieprot,pet grib par to labu samaksu,es saku-staigā tālāk...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs