atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

raihs 06.10.18
Nu nedaliet vēl lāci, sanāks vēl tāpat kā RD vēlēšanās...
AndrisABC 06.10.18
Vecajā valdībā darba kārtību diktēja zemnieki. Izskatās ka patreiz spēku samērs novirzās uz pārmaiņu pusi.
mjuniors 06.10.18
Nu ļoti interesanti būs tie rezultāti,vai nu jaunie ,vai vecie pirdieni to valsti vadīs? Vecie jau itkā paēdušii,bet jaunie dikti badīgi izskatās..Neesmu par vecajiem shēmotājiem,bet vai tik tie jaunie būs labāki? To rāds laiks...

Tonis, 6.oktobris 2018, 21:12

Normālos uzņemumos ņem tieši jaunos, jo viņi nāk ar jaunām idejām.
Vecie perduni neko nevar jaunu izdomāt, tad viņi mēģina ielikt kādu youtube video utt.
Tonis 06.10.18
Nu ļoti interesanti būs tie rezultāti,vai nu jaunie ,vai vecie pirdieni to valsti vadīs? Vecie jau itkā paēdušii,bet jaunie dikti badīgi izskatās..Neesmu par vecajiem shēmotājiem,bet vai tik tie jaunie būs labāki? To rāds laiks...
AndrisABC 06.10.18
AndrisABC [13m]: Nezinu kā citiem, bet man aptauju rezultāti liekas ļoti cerīgi.Rīgas krievus jau vienmēr pēdējos saskaita...

raihs, 6.oktobris 2018, 20:59

Protams saskaņai būs krietni vairāk, bet tas kas kopā ir visiem trijām no Vienotības kadriem veidotajām partijām, ZZS mazie procenti jau ir labi.
kutis 06.10.18
Man arī patīk jo mana izvēle ir saeimā bet ar valdības sastādīšanu viegli neies.
BAigars 06.10.18
Nopietni jūs te JKP, JV, Par utt atbalstat? Tad jau vienkārši visi varējāt par zzs iet balsot, lai visa Latvija pārvēršas par tādu pašu miskasti kā Ventspils.
Bralitis 06.10.18
Vēl lapiņas nav izvilktas no kastes bet jums jau viss skaidrs. Ah..jetj !!!
mjuniors 06.10.18
kutis [06.10.18]: Iznāk ka veco pirdienu ir 60% jo jaunie pļūtītāji savāks knapi 40% no balsstiesīgiem kuri nobalsoja. :))
Ar kaiminja aktivitati un vinja saukliem tik tiesam likas, ka jauno bus vairak. Bet procenti rada loti zemu aktivitati. Tas rada tikai to, ka ir pardalijusies aktivie balsotaji.
Veel fakts, ka ar id kartem daudzi nav balsojusi, slinkums bijis iet pakal tam veletaju kartem.
raihs 06.10.18
AndrisABC [06.10.18]: Nezinu kā citiem, bet man aptauju rezultāti liekas ļoti cerīgi.
Rīgas krievus jau vienmēr pēdējos saskaita...
AndrisABC 06.10.18
Nezinu kā citiem, bet man aptauju rezultāti liekas ļoti cerīgi.
raihs 06.10.18
BrunoL [06.10.18]: Janka,kad būsi S.namā? Mani kaut kas varētu interesēt.
Ap 15.10
kutis 06.10.18
Iznāk ka veco pirdienu ir 60% jo jaunie pļūtītāji savāks knapi 40% no balsstiesīgiem kuri nobalsoja. :))
uldens2 06.10.18
Vecie pirdieni vel lielas, ka neiet velet.

mjuniors, 6.oktobris 2018, 20:13

varbūt pat tā labāk,paskat bračka nobalsoja pa kaimiņu,labāk tad būtu sēdējis mājās
BrunoL 06.10.18
Janka,kad būsi S.namā? Mani kaut kas varētu interesēt.
mjuniors 06.10.18
Vecie pirdieni vel lielas, ka neiet velet.
raihs 06.10.18
Skatos, šodien vecajiem pirdieniem kaut kāda hiperaktivitātes lēkme...
plesigais 06.10.18
Plēsoņa,tev tak vistu olas un kazas siera gana,ar to tak arī norēķinies..Viens čpoks,-viena brete olas...:D

Tonis, 6.oktobris 2018, 16:28

Tonis , nav jau padomija !
Tris rubļi un gravis !
Tagad bez glauna autiņa un platina kartes - nepiebrauksi !
Ja nu kompaška sadzerties un tadus pašus alkašus apgrabstit !

Man vairak seņču variants , vienu noķeru un turpinu visu mužu tuset ! ;)
cibins 06.10.18
Bjorgvin, bet visas partijas un politiķi jau tomēr nav vienādi, tas būtu tas pats kas sacīt, ka visi makšķernieki ir vienādi. Bet- ir kas ievēro noteikumus, kas nē, kas piemēslo krastu, kas savāc, cik ko patur un kā atlaiž, cik procentus pielielās pie loma utt. Varbūt nemakšķerniekam, kas pilnīgi par copi neinteresējas, visi copmaņi arī liekas vienādi- "dzērāji gumijniekos". Tomēr pieturos pie uzskata, ka tas minimums- aiziet uz vēlēšanām un nobalsot, mums vismaz ir jāizdara. Ja nu tiešām izņēmums varētu būt apziņa, ka pašam sajēgas ir mazāk par valsts pilsoņa vidējo, un ar savu gājienu ir lielākas iespējas pasliktināt stāvokli, ne uzlabot:)
Tonis 06.10.18
Plēsoņa,tev tak vistu olas un kazas siera gana,ar to tak arī norēķinies..Viens čpoks,-viena brete olas...:D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs