atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Tonis 05.10.18
Tagadiņ teikšu tā :- a huiviņzin...)
vienkars 05.10.18
Tonis.Bet ja česna par ko balsotu
zigy 05.10.18
Jādod iespēja JAUNAJIEM. Nēsmu bijis nevienā pertijā, pat stāvējis blakām. Mēğinam?
Zivis jau sliktāk vairs ķerties vairs nevar.
Tonis 05.10.18
Puiķi,maldaties,Tonis šoreiz mājās dzers tēju...Man pase 'prosročeno'...:)
Bralitis 05.10.18
Teiciens pie siles . Padomājiet. Mēs rītdien iesim un nobalsosim par cilvēkiem un noliksim viņiem to sili priekšā . Kādas kuram karotes vai kausi azotēs - to rādīs laiks.
zigy 05.10.18
Jātaisa protesta balsojums,-par saskaņu..:)

Tonis, 5.oktobris 2018, 22:39

Var protestēt, bet viņiem PAšIem PIETIEK. Nevajag palīdzət....... .
vienkars 05.10.18
Tonis.Balsos par KPV.LV
vienkars 05.10.18
Bralitis,Pievienojos ja KPV,LV piečakarēs daudzus gadus mani vēlēšanās neredzēs.Bet es domāju ka ir arī jau B plāns kas līdz šim ir pie siles,ja nu kas ārkārt vēlēšanas.
Bralitis 05.10.18

Tonis, 5.oktobris 2018, 22:39

Tu jau tāpat par viņiem balsosi.
zigy 05.10.18
Bralit ja nemēģina,tad jaunā vietā zivi nenoķersi.
Es ar pa Repši savālaikā balsoju, nenožēloju -kāda sakritība uzskatos.
Tonis 05.10.18
Bralitis 05.10.18
Pa ļoti ilgiem gadiem beidzot ir pilnīgi jauns ,progresīvs ( vismaz tādu iespaidu rada) politisks spēks uzradies kas kaut kādu cerībiņu rada . Pat MANI tas spēja aizķert. Jau Cojam nosolījos ja šitie puiki apzagsies tad gan vairs ni ni vēlēšanām.
zigy 05.10.18
Vecajiem politiķiem bija jāzmirst/jāaiziet, ja 28 gadu laikā nespēja pierādīt(sazagt), lūdzu ļaujiet mēğināt kaut kam jaunam KPV . ja neizdosies, nākamreiz varēsiet mēğināt citus. Dodiet iespəju.

zigy, 5.oktobris 2018, 22:18

Es tos citus zigy gaidīju 16 gadus . Kurā gadā repše uzradās - neatceros - vecs palieku. Tā bij pēdējā reize kad balsoju. Ja šitie piečakarēs nez cik ilgi atkal būs jāgaida.

Bralitis, 5.oktobris 2018, 22:24

zigy, 5.oktobris 2018, 22:37
vienkars 05.10.18
Pilnīgu jūtu rītvakar būs baigais visiem šoks
zigy 05.10.18
Vecajiem politiķiem bija jāzmirst/jāaiziet, ja 28 gadu laikā nespēja pierādīt(sazagt), lūdzu ļaujiet mēğināt kaut kam jaunam KPV . ja neizdosies, nākamreiz varēsiet mēğināt citus. Dodiet iespəju.

zigy, 5.oktobris 2018, 22:18

Es tos citus zigy gaidīju 16 gadus . Kurā gadā repše uzradās - neatceros - vecs palieku. Tā bij pēdējā reize kad balsoju. Ja šitie piečakarēs nez cik ilgi atkal būs jāgaida.

Bralitis, 5.oktobris 2018, 22:24
zigy 05.10.18
Esat domājuši kāpēc pret vienu partijuvērš tik melnu kampaņu? Neviens negrib silto vietu zudēt. Ari vlsts pārvaldē, kur ir par daudz.... . VID giteņos saka, ja balsosiet par Kaimiņu nesakiet... .
urmaas 05.10.18
Par zzs neesmu balsojis un nebalsošu.
Bralitis 05.10.18
"Interesants" piegājiens - pamēģināsim, ja neattaisnos tad balsosim par citiem!
Dzīve nav tik gara, lai "pamēģinātu"!

urmaas, 5.oktobris 2018, 22:29

Vēl interesantāks ir visu laiku balsot par vieniem un tiem pašiem blēžiem.
vienkars 05.10.18
uldens2.90 procenti cilvēku pālī muļķības sarunā.
Bralitis 05.10.18
Tas jau pašsaprotami ka šogad kārtīga melnā kampaņa bija vērsta pret Kaimiņu.Bet izskatās ka viņs to izturēs.

vienkars, 5.oktobris 2018, 22:28

J;urmalas šefs osta koku ( labi -iešpricē) un neko - viss kārtībā ar to jūsu zzs .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs