Tonis,Izskatās ka nav ilgi jāgaida ka tā arī notiks,un tad varēs visi bolīties kapēc tā.
Uldens2.tu tiešām brīzīem uzvedies kā mazs puika kam tikai vēl meteines galvā.Nu pierijās barčikā Kaimiņs,tev no tā kaut kas notika.ne ja par pierīšanos ir runa,bet teksts''tu zini kas es esmu"
vienkars, 5.oktobris 2018, 22:22
Vecajiem politiķiem bija jāzmirst/jāaiziet, ja 28 gadu laikā nespēja pierādīt(sazagt), lūdzu ļaujiet mēğināt kaut kam jaunam KPV . ja neizdosies, nākamreiz varēsiet mēğināt citus. Dodiet iespəju.
zigy, 5.oktobris 2018, 22:18
Uldēn pirms 20 gadiem būtu mani krogā saticis - mēs i izkautos i piekostos i zaķus pamīcītu . Biju es traks kādreiz. Tāpēc man kaimiņa izgājiens krogā tāds pilieniņš jūrā vien ir. Esmu redzējis kā dažs labs tagadējais politiķis un ministrs ir uzvedies pālī un kādus nedarbus darījis .bračka tas video tak ir filmēts kad viņš jau bij deputāts un nejau 18 gadus vecs,bet jau ceturtajā gadu desmitā iekāpis
Bralitis, 5.oktobris 2018, 22:11es jau bračka nesaku ka tas ir slikti vai kā,bet deputātam ir jabūt paraugam un jāspēj savaldīties,ja nespēj tad dzer mājās un netaisi kaunu,bet šeit jau vairāk tas kas no viņa izlīda''tu zini kas es esmu''kaut kā augstprātīgi
uldens2, 5.oktobris 2018, 22:14
Uldēn - ja tu esi jau no bērnudārza nolēmis kļūt par politiķi tad nedo dies sasmērēsi bikses pagalmā spēlējoties ar citiem bērniem. Es iepriekš rakstīju par monarhiju . Kurš pie mums skolas solā zin ka būs politiķis ?
Bralitis, 5.oktobris 2018, 22:18
uldens2.Vienu gan nesaprotu,tev nenormāli bail no krieviem,bet nevienu vārdu lai kāds nebalsotu par Saskaņu.nu lai cik mums te traki un karsti ietu šajā sadaļā,nevienu nevērtēju tik zemu lai domātu ka viņš balsos pa saskaņu.Bij te viens vatenis lutijs,bet pēc daudzreizējiem baniem te vairs nelien,kaut ari ir atkal reģistrējies kā ottoM
vienkars, 5.oktobris 2018, 22:12
Uldēn pirms 20 gadiem būtu mani krogā saticis - mēs i izkautos i piekostos i zaķus pamīcītu . Biju es traks kādreiz. Tāpēc man kaimiņa izgājiens krogā tāds pilieniņš jūrā vien ir. Esmu redzējis kā dažs labs tagadējais politiķis un ministrs ir uzvedies pālī un kādus nedarbus darījis .
Bralitis, 5.oktobris 2018, 22:11es jau bračka nesaku ka tas ir slikti vai kā,bet deputātam ir jabūt paraugam un jāspēj savaldīties,ja nespēj tad dzer mājās un netaisi kaunu,bet šeit jau vairāk tas kas no viņa izlīda''tu zini kas es esmu''kaut kā augstprātīgi
uldens2, 5.oktobris 2018, 22:14
Brālit,tad vismaz kādu pārīti izsvītro.Man šodien sanāca 8 svītrot.
akmens, 5.oktobris 2018, 22:09
Uldēn pirms 20 gadiem būtu mani krogā saticis - mēs i izkautos i piekostos i zaķus pamīcītu . Biju es traks kādreiz. Tāpēc man kaimiņa izgājiens krogā tāds pilieniņš jūrā vien ir. Esmu redzējis kā dažs labs tagadējais politiķis un ministrs ir uzvedies pālī un kādus nedarbus darījis .es jau bračka nesaku ka tas ir slikti vai kā,bet deputātam ir jabūt paraugam un jāspēj savaldīties,ja nespēj tad dzer mājās un netaisi kaunu,bet šeit jau vairāk tas kas no viņa izlīda''tu zini kas es esmu''kaut kā augstprātīgi
Bralitis, 5.oktobris 2018, 22:11
uldens2,Man liekas tev dzīvē ir tikai balts un melns.Vai arī tiešām ļoti godīgs cilvēks,bet tam es neticu ,tad tu pa dienu strādātu nevis tupētu šeit kā uts.
vienkars, 5.oktobris 2018, 22:07