atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Tonis 05.10.18
Uldiņam šeitan štata vienība pielīgta,par to tak tagadiņ maksā...:)
urmaas 05.10.18
Iet uz vēlēšanām un nobalsot par sev vēlamo partiju ir katra pilsoņa pienākums.
vienkars 05.10.18
Bralitis.Šis politpulciņs mani ar nepārliecināja nebalsot par viņiem,no manis tuvakiem viss mazs 5 balsis ir KPV.LV
akmens 05.10.18
Brālit,tad vismaz kādu pārīti izsvītro.Man šodien sanāca 8 svītrot.
vienkars 05.10.18
uldens2,Man liekas tev dzīvē ir tikai balts un melns.Vai arī tiešām ļoti godīgs cilvēks,bet tam es neticu ,tad tu pa dienu strādātu nevis tupētu šeit kā uts.
Bralitis 05.10.18
Es par kpv balsošu un viss . PUNKTS.
uldens2 05.10.18
uldens2,vienīgais deputāts kas ir bijis piedzēries,mēs visi izmainamies kad esam kārtīgi ieņēmuši.

vienkars, 5.oktobris 2018, 21:59
jā piekrītu ka izmainamies,visiem izlien patiesā daba arā.Un kaimiņam tur izlīda viņa būtība,ambiciozs āzis.
uldens2 05.10.18
Uldēn -katrs ir bijis pālī un uzvedies nesmuki. Arī tu.

Bralitis, 5.oktobris 2018, 21:59

nē bračka,nespried pēc sevis,es dzērumā pat nekad neesmu kāvies,kaut pa krogiem un klubiem vazājos regulāri,pat sakasījies nekad neesmu un neviens nekad ari man nav līdis virsū meklēt konfliktu,tā ka pieturos pie domās tāds tādu atrod un sakaujas.Man klubos uz vecenēm velk,nevis kaušanos,ja gribas kauties un konfliktēt tad ir cīņu sports kur pierādit sevi
akmens 05.10.18
Bralit,ņem vērā ka tie ir tikai ziediņi.Cilvēks kurš radis dažādi apreibināties nu nekādīgi nevar būt par deputātu.
vienkars 05.10.18
uldens2,vienīgais deputāts kas ir bijis piedzēries,mēs visi izmainamies kad esam kārtīgi ieņēmuši.
Bralitis 05.10.18
Uldēn -katrs ir bijis pālī un uzvedies nesmuki. Arī tu.
Bralitis 05.10.18
Skatīsimies kā būs. Svarīgi ir tikt vairākumā un tad tikai var samaisīt to pūzni. Arī ja netiek -tad var izveidoties ļoti spēcīga opozīcija .
uldens2 05.10.18
šī uzvedība ir apkaunojoša parastam cilvēkam,kur nu vēl deputātam,un teksts ''tu zini kas es esmu''vispār ir kaut kāds vājprāts
usis 05.10.18
vienkars [05.10.18]: Kaimiņs šajā sausaukumā bija viens ,daudz neizdarīsi,bet tā pat ir labi sadzirdēts.
deputāta pienākumi gan pavisam citi- piedalīties likumdošanas izstrādē, bļaut , filmēt, tā dzeltenās preses joma.
vienkars 05.10.18
Kaimiņs šajā sausaukumā bija viens ,daudz neizdarīsi,bet tā pat ir labi sadzirdēts.
usis 05.10.18
Bralitis [05.10.18]: Vēlēšanu budžets 76 000 eiro !!!! vienotība ļimons,na ar cipars ar 5 nullēm,zzs ar ļimons,saskaņa ar ar 6 nullēm . Domā Uldēn . Ja būt Meroni - tur būtu ļimons kā minimums.
brālīt, vēl turpinājums pasakām-Saskaņa" deklarējusi 506 334 eiro lielas aģitācijas pasākumu līgumsaistības, Zaļo un zemnieku savienība - 482 713 eiro, "Jaunā Vienotība" - 344 000 eiro, bet partija "Attīstībai/Par!" - 97 077 eiro saistības.
uldens2 05.10.18
uldens2.Un kas ir tajā JKP tik labs,nervozā Strīķe.

vienkars, 5.oktobris 2018, 21:46

Nu Strīķe laikam nē,tur nav skaidrs ar to Annu Potapovu,darbs un mācīšanās maskavā,var sanākt vilks aitas ādā
urmaas 05.10.18
uldens2 [05.10.18]: vispār jau arī 2013 gadā.šis jautājums ir cilāts,tā kā nav kaimiņs pirmais,viņš tikai viskaļāk bļauj pirms vēlēšanām:DD
Tieši tā.
uldens2 05.10.18
vispār jau arī 2013 gadā.šis jautājums ir cilāts,tā kā nav kaimiņs pirmais,viņš tikai viskaļāk bļauj pirms vēlēšanām:DD
vienkars 05.10.18
Ja godīgi tad gribu arī JKP redzēt pie siles.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs