atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

usis 05.10.18
bralīt, atkal jauc ciparus-Partija "KPV LV" deklarējusi 112 526 eiro tēriņus.
vienkars 05.10.18
uldens2.Un kas ir tajā JKP tik labs,nervozā Strīķe.
uldens2 05.10.18
Nē Uldēn . Jūnijā vēl nebij vēlēšanas kampaņa . Un to jautājumu iztirzāšanai viņš nodeva žurnālistiem. Pirmo reizi jūnijā informācija uzpeldēja no opozīcijas saeimā . Žurnālisti raksta to ko viņiem maksātājs liek. Mums nav neatkarīgu žurnālistu . Blogeri ,brīvdomātāji -lūdzu bet masu mēdiji visi ir atkarīgi.

Bralitis, 5.oktobris 2018, 21:32
Mazliet parakos googles arhīvos un 23.apriis,bračka tu esi atkal apmānīts,par kaimiņu atrāk jau bijuši JKPhttps://konservativie.lv/2018/04/23/pieci-jautajumi-ekonomikas-ministram-par-nolaidigo-oik-politiku/
uldens2 05.10.18
Nē Uldēn . Jūnijā vēl nebij vēlēšanas kampaņa . Un to jautājumu iztirzāšanai viņš nodeva žurnālistiem. Pirmo reizi jūnijā informācija uzpeldēja no opozīcijas saeimā . Žurnālisti raksta to ko viņiem maksātājs liek. Mums nav neatkarīgu žurnālistu . Blogeri ,brīvdomātāji -lūdzu bet masu mēdiji visi ir atkarīgi.

Bralitis, 5.oktobris 2018, 21:32
jā daži masu mēdiji ir daļēji ietekmējami,bet nav tik slikti nemaz.Un tieši žurnālisti ir tie kas izceļ gaismā visas šmuces un afēras,tikai tev bračka ir rozā brilles no mīlestības pret kpv un tieši šī patiesība uzreiz ir kāda apmaksāta un ir meli.
urmaas 05.10.18
Jautājums par OIK uzpeld periodiski. Tik pat periodiski tas tiek "noņemts" no "dienas kārtības"! Tieši tā pat kā savulaik jautājums par čekas maisiem. Ne jau klauns tos jautājumus iesāka kustināt. Parociet dziļāk.
uldens2 05.10.18
bračka finasēšana var būt ne tikai naudas iedošana,vēlāk šie kadri kas atstrādājuši oligarhiem iesēžas siltos amatos ar milzīgu atalgojumu,kā kalvitis piemēram.Un knābam ir ļoti grūti kaut ko pierādīt kaut visiem ir saprotams kas un kā
Bralitis 05.10.18
uldens2 05.10.18
Nevar teikt ka baigi jauns un baigi vecs savi 40 ir dzīve sakartota bez valsts palīdzības.Notiesāts it kā neviens nav.

vienkars, 5.oktobris 2018, 21:12

Jocīgi ka neesi sekojis politiskajiem notikumiem,bet viedoklis ir.
Saprotams ka ar šādiem kā tu manipulēt ir visvieglāk.
Bralitis 05.10.18
Bralitis [10m]: Ā starp citu kurš bij tas kas vispār pacēla jautājumu par OIK un kurš no saeimas tribīnes visskaļāk kliedz par to - lai to afēru atceltu ?? Protams ka tas klauns par kuru es balsošu. Man pofig ka viņš pēc lutauša izskatās, bet štelli runā . Vai vienotība,Na un citi kaut vārdiņu teica jūnijā kad to lietu cēla gaismiņā? Neviens . Tikai ap vēlēšanu kampaņu kaut ko iepukstējās. Par komunistiem saeimā . Es visus šos gadus vēroju kā Jūs par komuņagām vēlat un pašiem nav kauns krievus lamāt .... Veči, kas notiek Jūsu galvās. Kaimiņš ar precīzi tādu jautājumu uzdod - tāda sajūta ka neviens patiesību pat dzirdēt negrib, Jūs ko nozombēti?Par Gobzemu jau izteicos,bija administrators zaga.Valsti piečakarēja,par militārām piegādēm.Tur vēl shēmu bez gala.Runājot par Kaimiņu,nosauc labos darbus padarītos,bija tak 4 gadus Saeimā?Un ne par bļaušanu,to var visi.

Ruu, 5.oktobris 2018, 21:19

Tu tikai izteicies bet ne pierādīji. Es ar varu pateikt ka tu esi peģiks - bet ne pierādīt. Kaimiņš skraidīja un besīja visus ar kameru visu šo laiku . Šūmējās par visu laiku par visām shēmām kuras jūsējie kruķīja . Tas ir maz?? OIK - Tas maz? Mediji tikai pasaka -klauns - un visi mutes pavēruši tam tic. Bet virtuvē un te runā precīzi to pašu ko viņš no saeimas tribīnes auroja , ne tā ??Viņš neauroja tikai uz vēlēšanu kampaņas laiku, viņš visu laiku to darīja . Tas nebij teātris -tā jau bij reāla rīcība un pārliecība . Labi uzvedība neparasta ,agresīva - bet kā savādāk kaut ko izmainit??
uldens2 05.10.18
Bračka,vispār jau par OIK sāka runāt žurnālisti,kaimiņš kā kārtīgs populists uzreiz saprata ka skaļi bļaujot par šo afēru var nopelnīt lumpeņu plusiņus biļetenā.
Jocīgi ka viņš par OIK nerunāja 4 gadus atpakaļ
plesigais 05.10.18
Nu kurš atceras par Uldens solijas balsot !
Vajadzet pastudet kuras partijas aizkulises ganas , un no kurienes piķi saņem !
Bralitis 05.10.18
Vēl viens jautājums vai tiešām jūs paši visi esat tik kristāl balti.Par sevi pateikšu es tāds neesmu.Kadreiz pafantazējiet ,ja kāds pats no jums tiktu pie tā siles.

vienkars, 5.oktobris 2018, 21:15

Zini tad vislabākais variants ir monarhija. Kā sīkais piedzimst -jau skaidrs ka būs valdnieks. Ne tusiņi ar draugiem , ne šmigas jaunībā ,ne tu lamāties vari ne vecenēs iet - jo vēlāk tas viss būs kompromats.
Ruu 05.10.18
Bralitis [05.10.18]: Ā starp citu kurš bij tas kas vispār pacēla jautājumu par OIK un kurš no saeimas tribīnes visskaļāk kliedz par to - lai to afēru atceltu ?? Protams ka tas klauns par kuru es balsošu. Man pofig ka viņš pēc lutauša izskatās, bet štelli runā . Vai vienotība,Na un citi kaut vārdiņu teica jūnijā kad to lietu cēla gaismiņā? Neviens . Tikai ap vēlēšanu kampaņu kaut ko iepukstējās. Par komunistiem saeimā . Es visus šos gadus vēroju kā Jūs par komuņagām vēlat un pašiem nav kauns krievus lamāt .... Veči, kas notiek Jūsu galvās. Kaimiņš ar precīzi tādu jautājumu uzdod - tāda sajūta ka neviens patiesību pat dzirdēt negrib, Jūs ko nozombēti?
Par Gobzemu jau izteicos,bija administrators zaga.Valsti piečakarēja,par militārām piegādēm.Tur vēl shēmu bez gala.Runājot par Kaimiņu,nosauc labos darbus padarītos,bija tak 4 gadus Saeimā?Un ne par bļaušanu,to var visi.
Tonis 05.10.18
Musoņi...:)
krumujancis 05.10.18
Kaut kā sāk misēties,īsti neatceros kurš uztaisīja to paātrināto dzīvokļu privatizāciju.Buldozrers vai šķēlinieks?Visumā jau laba iniciatīva,jo ābečveidīgie pašvaldību ierēdņi jau sākumā to bremzēja. Tad aizgāja masveida privatizācija,bet te uzreiz pretī ušaks ar saviem rīgas namu pārvaldniekiem...Un rezultātā nabaga dzīvokļu īpašnieks kļūst par tā vergu un par savu īpašumu maksā dubultīgi...

Tonis, 5.oktobris 2018, 21:01

Toni, tas gan ir tikai tādēļ, ka dzīvokļu īpašnieki, savulaik, ir bijuši par slinku, lai nodibinātu savu biedrību un apsaimniekošanas jautājumus izlemtu paši.
Ka tas ir tieši tā, par to pārliecinājos pats, kādas mājas biedrību radot, atņemot apsaimniekošanas tiesības no kaut kādas juristu kompānijas, un sakārtojot normāli zemes jautājumus, jo nav vairs tā, ka māja vieniem - zeme citiem. Zeme zem mājas un ap māju pieder mājai.
Tagad vismaz bērniem pa labi un kreisi nav jāmaksā bargās naudas, un jātiesājas.
Labi, ka laikā paspēju, tagad, kas viņu zina kā būtu, viss ir samudžināts nejēgā.
vienkars 05.10.18
Bralitis.Bet tur jau tā lieta,izrādas Meironi ar Šleseru bīda viņus,bet ar naudu žmiedzas.
Bralitis 05.10.18
Kurš sātans vispār izdomāja naudu?Nebūtu tā izdomāta,nebūtu visas šīs problēmas...:DDD

Tonis, 5.oktobris 2018, 21:14

Masoni.....
vienkars 05.10.18
Vēl viens jautājums vai tiešām jūs paši visi esat tik kristāl balti.Par sevi pateikšu es tāds neesmu.Kadreiz pafantazējiet ,ja kāds pats no jums tiktu pie tā siles.
Bralitis 05.10.18
Vēl neviens ļimons no mūsu kabatām nav noshēmots bet kpv jau melnajā sarakstā!! Jums kaut bišku funktieris ir? Zzs,vienotība,saskaņa,na,tautas partija,lc,... vēsture 28 gadu garumā - tie tak visi jūsu ievēlētie zagļi. Vai es viņus vēlēju? Nē veči -tā ir jūsu atbildība. Tagad vēlēšu par kaimiņu un gobzemu un ja viņi darīs skādi valstij tikai tad varēsiet pist man prātu .Es par viņiem balsošu un iesaku arī jums to darīt.

Bralitis, 5.oktobris 2018, 20:51

Vot vot ! Rodas sajuta ka visi šie balsot aicinataji , paši kaut kada veida ( caur radiņiem , draugiem ) piesukušies pie silites !
Un katrs par savu parteju baidas , ka tik Kaimiš nenostumj maliņa !

plesigais, 5.oktobris 2018, 21:11

Man precīzi tāds ar iespaids....
Tonis 05.10.18
Kurš sātans vispār izdomāja naudu?Nebūtu tā izdomāta,nebūtu visas šīs problēmas...:DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs