atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

uldens2 29.09.18
Kaut kā neesmu pamanījis, ka mani kāds vilktu,

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:33
Ticu ka neesi pamanījis:DDD
uldens2 29.09.18
Janci nu kur ir cipari par saražoto un importēto.šovakar arī būsi krūmubāba kas par bazaru neatbild???Un tu vēl raudi ka vīrus gados necienot,tevi nav par ko cienīt,jo muļķi nekur nav cieņā.Isti veči vienmer māk izpelnīt respektu:DDD

uldens2, 29.septembris 2018, 22:22
Ko bāzies virsū ar saviem cipariem. Ja tik ļoti vajag - tad meklē pats. Neesmu tev kalps. Un savu zākāšanos vari aiztaupīt, lai nav tik ļoti jānopūlās, labāk skrūvē savu mehāniku.

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:30
Ko tad klačojies ka veca bāba pieturā,par bazaru neesi spējīgs atbildēt jo oliņu nav???
Atrast tādu info var 2 minūtēs,bet tev prāta spējas ir pa īsu lai mācētu googli izmantot,tad nu atreferē pieturā dzirdēto :DDD
Rekur ciparos viss ir smuki parādīts ka saražojam vairāk ka varam noēst.Links tiem kas kaut ko saprot,jo krūmubāba diez vai spēs iebraukt sarežģītajos ciparos:DDD
https://www.zm.gov.lv/public/ck/files/Parskats%20par%20LV%20arejo%20tidzniecibu%202016.pdf
Tonis 29.09.18
Kungi/puiķi, neesat tak tik kašķīgi un nenovīdīgi,dzīve ir skaista...:)
krumujancis 29.09.18
Esgan vispirms domātu, vai man to graudu saimniecību vispār vajag? Nevis par ātro kredītu miljoniem...

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:14tu vari domāt ko gribi,bet cilvēks kurš redz ka tur varētu nopelnīt un radīt jaunas darba vietas paņems kredītu,izmantos kādu fondu līdzekļus.Tā arī tās attīstītās valstis rodas

uldens2, 29.septembris 2018, 22:18
Katrs dara kā viņš grib. Man gan pašam ir cita pieredze, gan arī esmu daudz mācījies no citu kļūdām, lai nebūtu jāmācās no savējām.
Tādēļ šodien varu darīt ko vien tīk un kaut ko pastrādāt, ja uznāk vēlme pavingrot. Taču vergot - tas laiks ir pagājis.
Un sliktākais kas var ar cilvēku notikt - nokļūt parādu verdzībā, kā daudziem Latvijā ir ''paveicies''.
Ar darbu vari kļūt pārticis, bet bagāts nē, tādi brīnumi pasaulē ir reti.

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:27tevi ir paveicies ka ir gudra sieva kas tevi izvelk,ar savu galvu sen būtu nogrimis

uldens2, 29.septembris 2018, 22:29

Kaut kā neesmu pamanījis, ka mani kāds vilktu, nu vajag taču pekstiņus tiražēt :)
krumujancis 29.09.18
Janci nu kur ir cipari par saražoto un importēto.šovakar arī būsi krūmubāba kas par bazaru neatbild???Un tu vēl raudi ka vīrus gados necienot,tevi nav par ko cienīt,jo muļķi nekur nav cieņā.Isti veči vienmer māk izpelnīt respektu:DDD

uldens2, 29.septembris 2018, 22:22

Ko bāzies virsū ar saviem cipariem. Ja tik ļoti vajag - tad meklē pats. Neesmu tev kalps. Un savu zākāšanos vari aiztaupīt, lai nav tik ļoti jānopūlās, labāk skrūvē savu mehāniku.
uldens2 29.09.18
Esgan vispirms domātu, vai man to graudu saimniecību vispār vajag? Nevis par ātro kredītu miljoniem...

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:14tu vari domāt ko gribi,bet cilvēks kurš redz ka tur varētu nopelnīt un radīt jaunas darba vietas paņems kredītu,izmantos kādu fondu līdzekļus.Tā arī tās attīstītās valstis rodas

Katrs dara kā viņš grib. Man gan pašam ir cita pieredze, gan arī esmu daudz mācījies no citu kļūdām, lai nebūtu jāmācās no savējām.
Tādēļ šodien varu darīt ko vien tīk un kaut ko pastrādāt, ja uznāk vēlme pavingrot. Taču vergot - tas laiks ir pagājis.
Un sliktākais kas var ar cilvēku notikt - nokļūt parādu verdzībā, kā daudziem Latvijā ir ''paveicies''.

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:27
tevi ir paveicies ka ir gudra sieva kas tevi izvelk,ar savu galvu sen būtu nogrimis
krumujancis 29.09.18

Tonis 29.09.18
Mehāniķi,atslābsti...:)
uldens2 29.09.18
Uldiņ,atzīsties tak ,ka tu neesi saimnieks,bet haļavčiks...:)

Tonis, 29.septembris 2018, 22:21
es vispār strādāju par mehāniķi,tāpat kā tu,apkalpojošā sfērā
uldens2 29.09.18
Tonis 29.09.18
Uldiņ,atzīsties tak ,ka tu neesi saimnieks,bet haļavčiks...:)
uldens2 29.09.18
Uldiņ,es nekad no malas naudu ņēmis neesmu,un arī citiem neiesaku..
Bet ja jau esi ņēmis un parādos ieslīcis ,tad neraudi un nevaino citus...

Tonis, 29.septembris 2018, 22:16
Kur es raudu??Man parādu nav vispār.
Nez kam tad tev apkalpojošā sferā strādājot būtu jaņem kredīts.Pamēģini kaut ko uzražot,radīt kādu produktu un tad gudri paspried
krumujancis 29.09.18

Tonis, 29.septembris 2018, 22:16

Zelta vārdi, Toni.
uldens2 29.09.18

krumujancis, 29.septembris 2018, 22:14
tu vari domāt ko gribi,bet cilvēks kurš redz ka tur varētu nopelnīt un radīt jaunas darba vietas paņems kredītu,izmantos kādu fondu līdzekļus.Tā arī tās attīstītās valstis rodas
Tonis 29.09.18
krumujancis 29.09.18
uldiņ un junior,jūs manā daudzgadējā biznesa uztverē esat vienkārši "haļavčiki" nevis uzņēmēji...

Tonis, 29.septembris 2018, 22:02Toni ko tu darītu ja būtu piemēram piensaimnieks,un tev paveras iespēja kļūt arī par graudaudzētāju jo graudiem cena kļuvusi augstāka,bet tev vajag 2miljonu,trakoriem,kombainiem kaltei.Kur tu ņemtu naudu??

uldens2, 29.septembris 2018, 22:11

uldens2 29.09.18
<
Tu i ar piecam kaziņam gala netiktu !

Rociņas par vaju lai siena vai meslu dakšu noturetu !
Pratiņš par isu lai dzivnieka problemas un vajadzibas saprastu !
Gribasspeka nav lai zemiti miletu !

Tfu bļin :( !
Man kauns , nolaidos lidz Uldiņa limenim !

plesigais, 29.septembris 2018, 22:06
kāpēc man būtu kas tāds jādara un jābūt tadam pašam ubagam kā tev???Es izvēlos darīt to kur var nopelnīt naudu un vēl paliek brīvais laiks
Tonis 29.09.18
Plēsoni ,šoreiz tev + :)
uldens2 29.09.18
uldiņ un junior,jūs manā daudzgadējā biznesa uztverē esat vienkārši "haļavčiki" nevis uzņēmēji...

Tonis, 29.septembris 2018, 22:02
Toni ko tu darītu ja būtu piemēram piensaimnieks,un tev paveras iespēja kļūt arī par graudaudzētāju jo graudiem cena kļuvusi augstāka,bet tev vajag 2miljonu,trakoriem,kombainiem kaltei.Kur tu ņemtu naudu??
krumujancis 29.09.18
Uldiņ.Es saprotu elementāras lietas,tu esi tik spēcīgs,griboš un varoš cik ar savām smadzenītēm
un muskuļspēku vari paveikt.Ja tu sāc lielīties ar saviem veikumiem kas balstīti ne tavām,bet no ārpuses veiktām piešpricēm,tad tu ir tukš plātīzers...Un tās piešprices tiek veiktas lai tu vairs nekad galviņu nepceltu...

Tonis, 29.septembris 2018, 21:57šī ir tāda postpadomju cilvēka domāšana kam nauda ir dieva vietā,visur pasaulē izmanto dažadus atbalstus,kredītus,fondus.Tos visus rada lai dotu kopējo valsts attistību.Nez kā var uzcelt rūpnīcu vai fermu pa miljoniem???Sakrāt slaucot 5 kazas???Nauda ir tikai līdzeklis un viņa ir jāapgroza un jāiegulda.

uldens2, 29.septembris 2018, 22:03

Tas viss ir tā tikai tajā gadījumā, ja šī nauda ir paša nopelnīta. Ja dzīvo uz citu uzņēmēju rēķina - tad nu tā vairs nav. Iegūsti haļavšķika nosaukumu.
Un te slēpjas tā vajadzība pēc robežām un muitas, lai tevi tie, kuriem šī nauda ir, nenopirktu un neizputinātu ar visām biksēm, kā tas tagad dažkārt notiek - sāc tik sprēgāt!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs