atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

uldens2 29.09.18
Un ja jau vispār runājam par to nacionālo politiku...
Kuri tad bija tie kas tos "vatņikus" salaida Latvju zemē iekšā? Vai tik nebij mūsu "mūsbāliņi"?
Kāpēc Leišiem nav tādas nacionālās domstarpības?

Tonis, 29.septembris 2018, 20:55
nu kas tad viņus te pēc 40.tā gada saveda iekšā
???Latviešus uz sibīriju,un viņu mājās un īpašumos iemitināja krievus.
Žēl ka daudzi gatavi pa rubli pārdoties krieviem laikā kad vēl daudzi represētie dzīvi,bet jau aizmirstas viņu ciešanas
plesigais 29.09.18
KAPEC tad Tu sevi nevaino ?
Tādēļ, ka vēlēšanās piedalās arī tādi kā Tu.

Maris_C, 29.septembris 2018, 21:06

Kļudies !
Pedejais zimogs mana pase ir par savienibu ar evro !
Tad kadeļ nevaino sevi , bet citus ?
Bralitis 29.09.18
Latvijā ir ļoti demokrātiska vēlēšanu sistēma - ja kaut kas nesanāk kā gribētos, diemžēl, jāvaino ir tikai pašiem sevi.

Maris_C, 29.septembris 2018, 20:52
Latvijā vēlēšanu sistēma ne tuvu nav demokrātiska. Tu nevari nobalsot par to personu, kuru tu gribētu redzēt Saeimā. Pat to jau esmu rakstījis agrāk un varu vēlreiz atkārtot:
Man priekšā noliek žūksnīti gatavu sarakstiņu, no kuriem laipni aicina vienu izvēlēties un iemest urnā. Es paskatos tajos sarakstiņos un redzu, ka godīgo, gudro un apzinīgāko vietā, manuprāt, tur ir sarakstīti blēži, tukši muldētāji, solījumu nepildītāji, ierāvēji, pērkamas dvēseles, valsts apzadzēji vai vienkārši pamuļķi, kuri gatavi pildīt jebkurus rīkojumus un pavēles, ko tiem dos kāda ietekmīgāka persona.
Jā, ir starp viņiem arī cienījami cilvēki, par kuriem es labprāt nodotu savu balsi, bet.... Bet man paskaidro, ka es drīkstu nobalsot tikai par vienu sarakstiņu, nevis par vairākiem cilvēkiem dažādos sarakstos.
Pie kam viss ir iekārtots tik viltīgi, ka pat tad, ja es ņemu to vienu sarakstu, izvēlos to vienu cilvēku šajā sarakstā, visus pārējos nosvītroju un sarakstu iemetu urnā, es vienalga esmu nodevis savu balsi par visu šo sarakstā minēto zagļu un blēžu kompāniju kopumā.
Vēl trakāk – ja manis izvēlētais saraksts nepārvar 5% barjeru, tad mana nodotā balss vispār tiek pieskaitīta pavisam citam sarakstam, kurš to barjeru ir pārvarējis.
Vai tad tā ir brīva un demokrātiska izvēle? Vai tās vispār ir vēlēšanas? Kādēļ lai es šādā negodīgā spēlē piedalītos?!

krumujancis, 29.septembris 2018, 21:08

Tā ir.
Maris_C 29.09.18
Es nevēlēju un man visas tiesības ķēzīt tos kas ievēlējuši blēžus.

Ja neesi vēlējis, tad ir jātur mute.
plesigais 29.09.18
Kuri tad bija tie kas tos "vatņikus" salaida Latvju zemē iekšā? Vai tik nebij mūsu "mūsbāliņi"?

Tonis, 29.septembris 2018, 20:55

Piespelešu ;) !
Un nu jau pat lenie igauņi sak saprast ka enerģetikas tirgu vajag vairakus konkurentus ! Un vacieši !
Kamer krievs tirgo savu gazi un ogles , ari amiši nevar monoplcenas turet ! Konkurence saproties !
Maris_C 29.09.18
Tu nevari nobalsot par to personu, kuru tu gribētu redzēt Saeimā

Strīpo ārā nevēlamos.
Bralitis 29.09.18
Latvijā ir ļoti demokrātiska vēlēšanu sistēma - ja kaut kas nesanāk kā gribētos, diemžēl, jāvaino ir tikai pašiem sevi.

Te nu Tev japiekrit !
Tikai divaini ;) KAPEC tad Tu sevi nevaino ?
Kuras velešans , bet rezultats - nekads !
Un no Tevis ari nedzird - ex KĻUDIJOS !
Nē , tieši otradi ! Vainigi visi - tikai ne Tu ! ;)

plesigais, 29.septembris 2018, 21:04

Piekrītu. Es nevēlēju un man visas tiesības ķēzīt tos kas ievēlējuši blēžus. Ja nu notiks brīnums un es vēlēšu - es visiem pateikšu par ko vēlēju .Bet šaubos ka tas notiks.
krumujancis 29.09.18

Latvijā vēlēšanu sistēma ne tuvu nav demokrātiska. Tu nevari nobalsot par to personu, kuru tu gribētu redzēt Saeimā. Pat to jau esmu rakstījis agrāk un varu vēlreiz atkārtot:
Man priekšā noliek žūksnīti gatavu sarakstiņu, no kuriem laipni aicina vienu izvēlēties un iemest urnā. Es paskatos tajos sarakstiņos un redzu, ka godīgo, gudro un apzinīgāko vietā, manuprāt, tur ir sarakstīti blēži, tukši muldētāji, solījumu nepildītāji, ierāvēji, pērkamas dvēseles, valsts apzadzēji vai vienkārši pamuļķi, kuri gatavi pildīt jebkurus rīkojumus un pavēles, ko tiem dos kāda ietekmīgāka persona.
Jā, ir starp viņiem arī cienījami cilvēki, par kuriem es labprāt nodotu savu balsi, bet.... Bet man paskaidro, ka es drīkstu nobalsot tikai par vienu sarakstiņu, nevis par vairākiem cilvēkiem dažādos sarakstos.
Pie kam viss ir iekārtots tik viltīgi, ka pat tad, ja es ņemu to vienu sarakstu, izvēlos to vienu cilvēku šajā sarakstā, visus pārējos nosvītroju un sarakstu iemetu urnā, es vienalga esmu nodevis savu balsi par visu šo sarakstā minēto zagļu un blēžu kompāniju kopumā.
Vēl trakāk – ja manis izvēlētais saraksts nepārvar 5% barjeru, tad mana nodotā balss vispār tiek pieskaitīta pavisam citam sarakstam, kurš to barjeru ir pārvarējis.
Vai tad tā ir brīva un demokrātiska izvēle? Vai tās vispār ir vēlēšanas? Kādēļ lai es šādā negodīgā spēlē piedalītos?!
Maris_C 29.09.18
KAPEC tad Tu sevi nevaino ?

Tādēļ, ka vēlēšanās piedalās arī tādi kā Tu.
Tonis 29.09.18
Es pie sevis tā domāju,tomēr labi tak ,ka uz kopējās jevropas fona mums ir tik sūdīgi...
Arābi un āfrikāņi īpaši pie mums nesteidz,Ukrainā un Krievzemē savas problēmas.Pagaidām...
No kuras puses mēs labāk gaidītu tos 'ciemiņus'?...
Bralitis 29.09.18
Toni man tagd ir pofig kas laida, salaida uttt.. Mani interesē kas būs uz priekšu.
plesigais 29.09.18

Te nu Tev japiekrit !
Tikai divaini ;) KAPEC tad Tu sevi nevaino ?
Kuras velešans , bet rezultats - nekads !
Un no Tevis ari nedzird - ex KĻUDIJOS !
Nē , tieši otradi ! Vainigi visi - tikai ne Tu ! ;)
Tonis 29.09.18
Bračiņ,jauns tu jau sen vairs neesi un gudrs ne tik..:)
Tonis 29.09.18
Maris_C 29.09.18
Bralitis 29.09.18
Bračiņ,tu ir pārāk jauns,lai es no tevis mācītos...

Tonis, 29.septembris 2018, 20:47

Es esmu jauns un gudrs. Bet tu ......
Bralitis 29.09.18
visās kaimiņvalstīs krievi jaucās iekšā un tikai prātā vājais to var noliegt,atdodot balsi par saskaņu vai kpl mūsu valdība tiek kāds kremļa vadāms politiķis,protams citās partijās ar tādi kangari ir,tā pati ''tā neesmu es''

uldens2, 29.septembris 2018, 20:44

Tad nodibini Krievu iznīcināšanas partiju ,uzbūvē koncentrācijas nometnes , nē , labāk uzreiz izroc lielas bedres , ložmetējus gar malām un mērķis būs sasniegts.
Tonis 29.09.18
Bračiņ,tu ir pārāk jauns,lai es no tevis mācītos...
Bralitis 29.09.18
Katrā gadījumā skaidrs ir viens,ar kaut kāda nacionālā naida kurināšanu, ar saukļiem"krievu vatņiki nāk",neko labu nepanāksim...Tikai ar gudru nacionālās sabiedrības veidošanas koncepciju ir iespējama valsts attīstība.Jāmaina attieksme pret tiem "nīstajiem "krieviem,tad arī viņus būs iespējams integrēt mūsu valdošajā sabiedrībā,un viņi būs lepni ka ir LV pilsoņi...

Tonis, 29.septembris 2018, 20:38

Tas labi ka tu no manis mācies Toni :)
uldens2 29.09.18
visās kaimiņvalstīs krievi jaucās iekšā un tikai prātā vājais to var noliegt,atdodot balsi par saskaņu vai kpl mūsu valdība tiek kāds kremļa vadāms politiķis,protams citās partijās ar tādi kangari ir,tā pati ''tā neesmu es''

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs