daddy_j [28.08.18]: Daddy
Kuri tad būtu tie "vīri ar krampi"???
raihs, 28.augusts 2018, 14:25
Jau minēju - 3A piemēram, kad viņi paši lietas bīdīja.
Bet piekrītu, ka pēdējie premjeri un prezidenti tādi nekādi...mazākais ļaunums... Tomēr arī šīs Saeimas piedāvājumā neredzu nevienu harizmātisku cilvēku. Akurātere no JKP :)
Tagad 3A bīda visu no aizkulisēm. Oligarhu sarunas tam par pierādījumu. Visādi kučinski un vējoņi lupatu izskatā ir viņu ielikteņi, tieši lupatas, lai lēkā pēc 3A stabules un netaisa atlaist Saeimu!!!
šmiga,labāk paskaties uz saviem "intelektuālajiem"
pienesumiem šajā sadaļā...
daddy_j [57m]: tieši tā... nu es saprotu, no tiem, kuriem tās būs pirmās vēlēšanas, neko daudz nevar prasīt, bet pārējiem jau nu vajadzētu "zināt drēbi"...
:)))Tici, to aitu baru, cirpa un cirps. Īssa tiem atmiņa tāpēc jau vēlēšanas ir pēc četriem gadiem. Tas tāpat kā daudziem ar to vēsturi - atmiņa tikai līdz 40jam gadam sniedzas, ne pat līdz Molotova /Ribentropa paktam.
:DDDD
Nu vācieši mūs paņēmuši bez neviena šāviena, kaut nē salūtu par godu ,, savai uzvarai,, gan uzrīkoja.
Tims71, 28.augusts 2018, 14:51
kārtējais "izcilais" garadarbs no lutera :):). Kur var būt tāds tirliņš? :):)
raihujanci,to ka tu esi pusvecs ,iedomīgs, sātanisks egoists,es neminēšu....Tici man,pēc gadiņiem 20. ,tu bišku savādāk skatīsies uz apkārtējo pasauli...)
daddy_j [28.08.18]: tieši tā... nu es saprotu, no tiem, kuriem tās būs pirmās vēlēšanas, neko daudz nevar prasīt, bet pārējiem jau nu vajadzētu "zināt drēbi"...
:)))

Tici, to aitu baru, cirpa un cirps. Īssa tiem atmiņa tāpēc jau vēlēšanas ir pēc četriem gadiem. Tas tāpat kā daudziem ar to vēsturi - atmiņa tikai līdz 40jam gadam sniedzas, ne pat līdz Molotova /Ribentropa paktam.
:DDDD
Nu vācieši mūs paņēmuši bez neviena šāviena, kaut nē salūtu par godu ,, savai uzvarai,, gan uzrīkoja.
Tonis [28.08.18]: kārli @sula ,kurš no jums ir īstais mani neinteresē.
Ko tu ,puis, gribēji īsti pateikt?
Tikai to, ka tu esi vecs marasmātiķis, un visādu muļķību gvelšana tādam kā tev ir piedodama, bet cilvēkiem ar saprāta pazīmēm-nē. Tā ka priecājies, vari turpināt te gāzt savus jutūba mēslus, citiem atliks tikai līdzjūtīgi nopūsties...
Daddy
Kuri tad būtu tie "vīri ar krampi"???
raihs, 28.augusts 2018, 14:25
Jau minēju - 3A piemēram, kad viņi paši lietas bīdīja.
Bet piekrītu, ka pēdējie premjeri un prezidenti tādi nekādi...mazākais ļaunums... Tomēr arī šīs Saeimas piedāvājumā neredzu nevienu harizmātisku cilvēku. Akurātere no JKP :)
IEVĒLIET KRISTĀL TĪRO "PAPUCI" ! :)
kārli @sula ,kurš no jums ir īstais mani neinteresē.
Ko tu ,puis, gribēji īsti pateikt?
Daddy
Kuri tad būtu tie "vīri ar krampi"??? Divi pēdējie ar zzs un s palīdzību ievēlētie lupatas-prezidenti? Kučinskis? Jansons? Augulis? Brigmanis? Visi viņi ir iztapīgas lupatas, ko lembergs iebīdījis, lai tikai izpilda komandas... Da jopt, daddy, kas ar Tevi? To dievu slavē, to veco zagļu varzu par "vīriem ar krampi" sauc...
Manuprāt Šlesers stipri veicināja lidostas attīstību, Šķēles laikā IKP pieauga no 5 līdz 6.5 miljardi.
Bet tikpat labi var teikt, ka tas notika par spīti viņiem, ka bez viņiem būtu vēl labāk bijis. Ticības jautājums. :)
Izglītībai ar to nav nekāda sakara, cienījamais - doktor? :)
Njā no marazmātiskā Ontūna vēl varbūt vai glupā sarkanā kača, bet no daddy_j negaidīju tik trulu slavinājumu tai zagļu bandai, gluži kā tāda lauku tantīte ar pāris klasu izglītību. Varbūt nosauc reāli tos labos darbus ko lembis, šķēle, šļesis paveicis Latvijas labā, valsts labā, nevis savu kabatu piesišanai ?
tieši tā... nu es saprotu, no tiem, kuriem tās būs pirmās vēlēšanas, neko daudz nevar prasīt, bet pārējiem jau nu vajadzētu "zināt drēbi"...
:)))
Īpaši jautri ir palasīties, kā daži mūsu foruma pārstāvji grib tajā sūdu bedrē iebīdīties ar kristāltīriem saukļiem...:)
norēcos
Karlis_K, 28.augusts 2018, 13:41
Konkrētāk? :)
Par Aivaru viss Ventspils novads stāv un krīt...
1995.-1997.g. Šķēle bija pozitīvais varonis (kaut salīdzinot ar priekšgājējiem gaili un Birkavu), pēc tam samaitājās :)
Politiķi no kopējā katla zaga un zags,un izmantos savu varu un ietekmi.Savādāk neviens politikā neietu,bet attīstītu savu uzņēmējdarbību...
Tāpēc labāk, ka pie teikšanas ir vīri ar krampi, kas spēj vismaz kādas lietas izdarīt (ne bez sava labuma protams, piem 3 A)
daddy_j, 28.augusts 2018, 13:36
norēcos
Zog un šmaucās un savu labumu meklē visi politiķi, pirms ievēlēšanas, esot amatā, vai pēc tā (Berluskoni, Šrēders, Sarkozī), tikai dažus tiesā, citus netiesā, bet no tā jau nekas nemainās...
Tāpēc labāk, ka pie teikšanas ir vīri ar krampi, kas spēj vismaz kādas lietas izdarīt (ne bez sava labuma protams, piem 3 A), nevis visādi nasing spešali un "kas es esmu"...
Protams, daddy, labāk lai paliek tāpat-"stabili", lai zog, bet dalās, ar nopirktu kalnmeijeru tiesā, ar lupatu prezidentu, kuru nevar pasaulei rādīt, jo reāli kauns paliek...
Labāk riskēju
Raih, kāda Tev garantija, ka ievēlot dažus "jaunus vecos konservatīvos radikāļus" vājprāts neturpināsies tikai ar nosaukumu "cirks" vai "balagāns"?
Ja varēja vienu iestādi (KNAB) par izsmieklu padarīt, kāpēc to nevarētu ar visu Minstru kabinetu vai pat Saeimu izdarīt, ja tiks pie lemšanas?
Ja paliks opozīcijā tad čiks vien būs, kā šobrīd RD...