Rēķinos saraksta no pirksta izsūktus ciparus kurus ne pierādīt ,ne apstiprināt nav iespējams.
Lielākā problēma ir tā,ka daudzdzīvokļu māju īpašnieki paši savā starpā nespēj savākties un vienoties par mājas pārvaldīšanas pārņemšanu.
To tad šamie arī izmanto un uzspiež savus uzskrūvētos noteikumus...
mjuniors [25.08.18]: Mans kaut kā ir pārstājis reaģēt uz to visu. Jo, pilnīga info tāpat nav pieejama, kas arī maina to visu noskaņojumu. Vienīgais par ko es vairāk sapņoju, par dienu, kad būs valstī ceļi kārtībā.. Par to man būtu daudz lielāks un taustāmāks prieks, nekā ja kādu iesēdina par korupciju.
Man, junior, ir Land Cruiser, mani ceļu kvalitāte nesatrauc
Lielākus nagumaucējus par to Rīgas namsaimnieku grūti atrast.Es ar šamiem jau 3 gadus tiesājos...
Raih
šoreiz tak ir izvēle ......
Toni
Tu tak normãls vecis, beidz te piedirst ēteru ar saviem linkiem(ja jau veči māk ienākt te, tad māk arī atrast yotoobēe)
Mans kaut kā ir pārstājis reaģēt uz to visu. Jo, pilnīga info tāpat nav pieejama, kas arī maina to visu noskaņojumu. Vienīgais par ko es vairāk sapņoju, par dienu, kad būs valstī ceļi kārtībā.. Par to man būtu daudz lielāks un taustāmāks prieks, nekā ja kādu iesēdina par korupciju.
Nu jā pie mumsīm arī to klopi sāk ieviest..
Pie mums arī tādas klopes notiek?
https://youtu.be/MPzOXOawo8o?t=754
Tonis, 25.augusts 2018, 20:52
notiek,tik drusku savādāk,pa tām smiltīm ņemties ir baigi stulbi,pilnas acis
Sen nav tajā pusē būts,laikam šoziem būs jāaizlaiž..
Tonis, 25.augusts 2018, 20:01
paņem plēsīgo lidz,lai izdrebina kādu shemeli
Sen nav tajā pusē būts,laikam šoziem būs jāaizlaiž..
Man viens miljonārs pazīstams, nu skops pēc vella, līdz pat absurdam. Labi, ka es neesmu miljonārs:)
Vecenes atkal stāsta, ka šie visi slimīgi greizsirdīgi esot.
raihs, 25.augusts 2018, 19:20
Ja gribas būt miljonāram, tad , ik pa laikam, vaag aizlaist uz āziju...
Man viens miljonārs pazīstams, nu skops pēc vella, līdz pat absurdam. Labi, ka es neesmu miljonārs:)
Vecenes atkal stāsta, ka šie visi slimīgi greizsirdīgi esot.
Normāls kantoris, varēja jau atļauties to bendžu nepizģīt:)
raihs, 25.augusts 2018, 11:28
Miljonāri - tā ir tāda suga! Miera nebūs, ja kaut ko, pat sīkumu, nenopizģīs. Tas no paša personīgās pieredzes sakarā ar šiem, bija darīšana.