Jautājums gudrimelim raihujānim.Tad kāpēc tajās siltajās zemītēs ir attīstījusies tā mūsdienu civilizācija,nevis vēsajos sibīrijas plašumos?
BrunoL [23.08.18]: Spānija dzīvo vēl jo projām “zaļi” To sapratu padzīvojoties pie Vidusjūras.Gāju otro brokastu kafiju baudīt kādā feinā krodziņā.Tur darbojās elektriķi.Teica,ka rihtējot gaismekli.Nedēļas laikā tika izurbts cummurs un ievilkts kabelis.Ko padarīsi-Siesta,un tā ir svēta.Kāda saistība siestai ar valsts ekonomiskā stāvokļa raksturojumu? Domā dpānis tā atnāk mājās, parakājas kladovkā-eu reku acteku zelta maska!-notirgošu un varēšu pāris gadus neko nedarīt?
Tonis [23.08.18]: Krievija dzīvo totālā dirsā tāpēc, ka tagadiņ pārdevusies un pakļāvusies jeņķiem un to ielikteņiem.Lūk tas bija spēcīgi sacīts! Jūtams vecuma viedums un izcilas analītiķa spējas!
aldis70 [23.08.18]: nosauc kaut vienu valsti ko okupēja konkistadori???!!!!Kura gada tika dibinatas tavas izdomatas valstis?Kuras valstis tagad parvalda tas okupetas republikas?
uldens2, 23.augusts 2018, 13:46
Acteku valsts, Inku valsts.
Tās bija valstis tajā laika posmā. Pat impērijas.
Jeb Uldens domā citādi?
Tonis [23.08.18]: Spānija,kā bijusī lielvalsts ir saglabājusi būtisku ietekmi savās bijušajās kolonijās,kaut vai valodu..Kāda būtu tā "ietekme", vēsturnieka kungs? Valoda nav ietekme, vsloda ir sekas.
nosauc kaut vienu valsti ko okupēja konkistadori???!!!!
uldens2, 23.augusts 2018, 13:46
Pliksni paludz lai vini paskaidro kapec evro padibenes - konkistadori - vai vismaz vinu pecteči neatdod okupetas teritorijas ?
plesigais, 23.augusts 2018, 13:42
pliksni,pastāsti ukraiņiem un gruzīniem ka krievi nav agresori un drauds.Tur ari nav nekādas naftas,bet zemi okupēja.
Bet izskatās ka esi kartējais vateņu nozombētais.Kādi tad te okupācijas spēki braukā pa mūsu zemi,es tikai redzu mūsu armiju pa retam
uldens2, 23.augusts 2018, 09:23
Tik pat labi Krievijas vietā var būt cita valsts. Es neaiztāvu ne Putinu, ne Krieviju, ne kādu citu.
Man nepatīk ka tikai vaukšķam pie žoga, bet politisko risinājumu neatrodam, netakarīgi no tā vai ir agresors, vai nav.
Lai arī būtu agresors, bet nav jēgas tikai vaukšķēt ko liek.
pliksnis, 23.augusts 2018, 12:53
pliksni,pastāsti ukraiņiem un gruzīniem ka krievi nav agresori un drauds.Tur ari nav nekādas naftas,bet zemi okupēja.ka reiz vaukšķi jau tu,ar krieviju nekāda poitiska risinājuma nav,tikai norobežoties no viņas kamēr tur politiskais virziens kardināli nemainīsies.
Bet izskatās ka esi kartējais vateņu nozombētais.Kādi tad te okupācijas spēki braukā pa mūsu zemi,es tikai redzu mūsu armiju pa retam
uldens2, 23.augusts 2018, 09:23
Tik pat labi Krievijas vietā var būt cita valsts. Es neaiztāvu ne Putinu, ne Krieviju, ne kādu citu.
Man nepatīk ka tikai vaukšķam pie žoga, bet politisko risinājumu neatrodam, netakarīgi no tā vai ir agresors, vai nav.
Lai arī būtu agresors, bet nav jēgas tikai vaukšķēt ko liek.
pliksnis, 23.augusts 2018, 12:53