Coj , es laikam esmu vienīgais kas saprot Trampu . Neredzu nevienu nepareizu vārdu un rīcību no viņa puses. Viņš ir vienīgais politiķis kas lietas nosauc tiešos vārdos. Migranti,robežas, NATO iemaksas budžetā , Friču sadarbība ar krieviem . Visi to visu zin bet tēlo jēru baru . Tramps ir riktīgs vecis .
Bralitis, 11.jūlijs 2018, 20:30
pagājušo gad Tramps pieprasija visām dalībvalstīm maksāt 2%,ok viss skaidrs,lai būtu.šogad jau 4%.kur tur prognazējams? kas būs nākošgad??? 10% ??? tā tas nenotiek,tā dara tikai reketieri
cojs, 11.jūlijs 2018, 20:51
viņš jau var prasīt,līgumā ir 2% un punkts
Coj , es laikam esmu vienīgais kas saprot Trampu . Neredzu nevienu nepareizu vārdu un rīcību no viņa puses. Viņš ir vienīgais politiķis kas lietas nosauc tiešos vārdos. Migranti,robežas, NATO iemaksas budžetā , Friču sadarbība ar krieviem . Visi to visu zin bet tēlo jēru baru . Tramps ir riktīgs vecis .
pagājušo gad Tramps pieprasija visām dalībvalstīm maksāt 2%,ok viss skaidrs,lai būtu.šogad jau 4%.kur tur prognazējams? kas būs nākošgad??? 10% ??? tā tas nenotiek,tā dara tikai reketieri
cojs, 11.jūlijs 2018, 20:51
Coj kuram ta viņš prasa 4% ??? Kur tu tādu sviestu esi salasījies?
Pats muļķis.Es objektīvi skatos uz lietām. Bez emocijām.
Bralitis, 11.jūlijs 2018, 20:46
kā tavs objektīvais skatījums vērtē to kā putins solija ka viņa laikā netiks paaugstināts pensionēšanās vecums???
Pats muļķis.Es objektīvi skatos uz lietām. Bez emocijām.
Bralitis [11.07.18]: Coj , es laikam esmu vienīgais kas saprot Trampu . Neredzu nevienu nepareizu vārdu un rīcību no viņa puses. Viņš ir vienīgais politiķis kas lietas nosauc tiešos vārdos. Migranti,robežas, NATO iemaksas budžetā , Friču sadarbība ar krieviem . Visi to visu zin bet tēlo jēru baru . Tramps ir riktīgs vecis .
Tu saproti arī mūri uz Meksiku? (kura nav un laikam arī nebūs?) Un tarifi ar Eiropu? Es saprotu valsts intereses, bet starptautiskās attiecības tā nedarbojas! Dabūs bietē divkārt! Diplomātija saucās...
Viņš ir tik pat konkrēts vecis kā Putins . Paliks katrs pie sava , bet vismaz spriegumu noņems .
Redzēs vēl, ko šis pēc samita Helsinkos ar putinu savārīs...
uldens2 [11.07.18]: jūs vēl neesat sapratuši ka trampa twītošana un oficiālas sarunas ir pilnīgi 2 dažādas lietas????
Neesam gan. Man liekas, ka viņa tvītošana arī ir viņa oficiālās sarunas
jūs vēl neesat sapratuši ka trampa twītošana un oficiālas sarunas ir pilnīgi 2 dažādas lietas????
uldens2, 11.jūlijs 2018, 20:09
stipri šaubos vai viņu kāds vispār var saprast,ļoti neprognazējams tipiņš
jūs vēl neesat sapratuši ka trampa twītošana un oficiālas sarunas ir pilnīgi 2 dažādas lietas????