atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

raihs 09.06.18
Demon [09.06.18]: raihs [42m]: Vai šie nav 10x slimāki??? Paskatoties uz tiem purniem, redzams, ka viņus neviens nekad nav *isis un nekad arī ne*isīs!
http://m.tvnet.lv/video/79327Skatos, aculicinieks un atbalstītājs no praida atgriezies! Nu ko , pilnas bikses ar eiropas vērtībām?
:DDDD
Lasi vēlreiz, urla
Kāds Eiropā redz vēsturi, kāds- biznesu un ekonomiku, kāds- kultūru, kāds-iespējas un izglītību, bet kāds- tikai gejus! Katrs redz to, kas katram aktuāls un tuvs!
Demon 09.06.18
raihs [09.06.18]: Vai šie nav 10x slimāki??? Paskatoties uz tiem purniem, redzams, ka viņus neviens nekad nav *isis un nekad arī ne*isīs!
http://m.tvnet.lv/video/79327
Skatos, aculicinieks un atbalstītājs no praida atgriezies! Nu ko , pilnas bikses ar eiropas vērtībām?
:DDDD
raihs 09.06.18
Vai šie nav 10x slimāki??? Paskatoties uz tiem purniem, redzams, ka viņus neviens nekad nav *isis un nekad arī ne*isīs!
http://m.tvnet.lv/video/79327
BrunoL 09.06.18
Kaco,govorjat ženišsja?
Da!
A kto žena?
Vasiļij!
Čto?Mužčina?
Kakoj tam mužčina,sovsem maļčik ješčo!
uldens2 09.06.18
LV tādi bāri arī ir?

cojs, 9.jūnijs 2018, 16:24

hvz,tas demonam jāprasa
Tonis 09.06.18
Labu ideju piemetāt,pīrādziņus tagadiņ visi šmorē,jāmaina orientācija...D
cojs 09.06.18
LV tādi bāri arī ir?
Demon 09.06.18
BrunoL [09.06.18]: Baigais klusums? Liberasti aizskrējuši uz Vērmanīti nosmelt krējumu?
Un raihs arī tur manīts! :DDDD
uldens2 09.06.18
geji bij un būs.kamēr mani viņi netraucē,man uz viņiem nospļauties.kaut kādus gājienus pa ielām neatbalstu,dari mājā ko gribi,bet sabiedrībā tos mēslus nest ārā nevajag.ja manā klātbūtnē,piemēram bārā,divi veči sāktu maigoties,nu piz... viņiem būtu

cojs, 9.jūnijs 2018, 15:49
tas nozīmē ka esi iegājis nepareizajā bārā:DDD
cojs 09.06.18
geji bij un būs.kamēr mani viņi netraucē,man uz viņiem nospļauties.kaut kādus gājienus pa ielām neatbalstu,dari mājā ko gribi,bet sabiedrībā tos mēslus nest ārā nevajag.ja manā klātbūtnē,piemēram bārā,divi veči sāktu maigoties,nu piz... viņiem būtu
BrunoL 09.06.18
Baigais klusums? Liberasti aizskrējuši uz Vērmanīti nosmelt krējumu?
Tonis 09.06.18
Viss,beidzam šo tēmu...
Tonis 09.06.18
Pidarmīli raih,ceru ka mūsu vietā nenāks zilie...
Paskatoties uz tām tiri fainām meičām rodas jautājums ,-vai nevar džeku dabūt? Var.Nav kas ūksti izlaiza? Gan jau atradīsies..Mode.? Cerams ka tā pāries,jo mazāk taj pievērsīs uzmanību..
Tevis atbalstītā musoņpolitika virzīta uz pseidobrīvību,uz patieso vērtību aizstāšanu ar pseidovērtībām...
Tas tiek darīts lai cilvēks maldīgi domātu ,ka nu ir patiesā brīvība un demokrātija,bet patiesībā pamazām tiksim pārvērsti par moderniem elektroniskiem vergiem.
Par to varēsiet spriest pēc gadiņiem 20mit...
shmidzis 09.06.18
Tonis [09.06.18]: 99 procenti praidistu ir ap 20mit gadnieki,visumā bēdīgi kur mēs ejam. No otras puses priecē vecākās paaudzes orientācija..
Kā lai nekļūst par sazvērestības teorijas piekritēju? Normāla seksuālā orientācija nākotnē būs izredzēto preogatīva..
Gojiem nav jāvairojas...
Bet redz kā Tonim interesē tas pasākums :):), man piemēram, tas pilnīgi vienaldzīgs.. Toni, varbūt tu arī maskējues tikai? :):)
Un starp citu pētījums par Zviedriju parādīja, ka nekādi geju procentuālais daudzums nav palielinājies pēc legalizācijas un geju kopdzīdzeves legalizăcijas ..
raihs 09.06.18
Kā tu toni vari būt TIK stulbs? Zilo skaits ir absolūti vienāds visos laikos-ap 10%, tikai tavos mīļajos padlaikos šiem bija jāslēpjas un jāmaskējas. Jaunā paaudze ir daudz brīvāka un tolerantāka! Kad apsprāgs tādi veci pirdieni kā tu, kjancis, utt, tad sabiedrība Latvijā beidzot būs normāla!
Tonis 09.06.18
99 procenti praidistu ir ap 20mit gadnieki,visumā bēdīgi kur mēs ejam. No otras puses priecē vecākās paaudzes orientācija..
Kā lai nekļūst par sazvērestības teorijas piekritēju? Normāla seksuālā orientācija nākotnē būs izredzēto preogatīva..
Gojiem nav jāvairojas...

.
raihs 09.06.18
Kāds Eiropā redz vēsturi, kāds- biznesu un ekonomiku, kāds- kultūru, kāds-iespējas un izglītību, bet kāds- tikai gejus! Katrs redz to, kas katram aktuāls un tuvs!
mjuniors 09.06.18
Ziņu portālos, protestētāji bildēs izskatās vēl slimāki cilvēki. :)))
kaputaarps 09.06.18
80% no cilvēka organisma ir ūdens. Ja dzīvē nav ne savu uzskatu, ne sapņu, ne mērķu, principā viņš ir vertikāla peļķe.
shmidzis 09.06.18
Tonis [09.06.18]: Puszilie un tolerantie ,pārslēdzaties uz tele 24 programmu,jūsējos rāda..
Tu jau arī tuvinies krūmjanča un lutera stulbuma līmenim.
Tie nav ne manējie, ne Raihējie, tas, ka es atzīstu, ka viņi arī ir cilvēki, nekādā veidā nepadara mani par viņējo, jo mani neinteresē viņu seksuālā dzīve, utt.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs