:)) teikšu izbrīnija, ka tas tanks ir mazs.. Bet sūdus taisa.
Aizgāju paskatīties uz mēslu. Protams arī tur bija putleristi savu padarījuši. Vietējie staigā un neredz trikoloras puķes. Protams es pilsoņa pienākumu izpildīju.
Un par politiku, sen jau nesekoju personālijām. Mairiz Briediz izcils piemērs tam.
mjuniorss, 24.februāris 2023, 15:08
FishMV [24.02.23]: Aizgāju paskatīties uz mēslu. Protams arī tur bija putleristi savu padarījuši. Vietējie staigā un neredz trikoloras puķes. Protams es pilsoņa pienākumu izpildīju.Vajag vienreiz izbeigt šo mīzšanu! Ak kungs, nedarām to nedarām šito, nesakam to nesakām šito. Ka tik vatņiki nesatrakojas. Vajag tieši parādīt, ka pārejai pasaulei ir pie dirsas viņu kremlistu iebiedēšanas taktika.
Un par politiku, sen jau nesekoju personālijām. Mairiz Briediz izcils piemērs tam.
Priekš kam to mēslu vispār šeit veda. Tas ir apmēram tā: kāds sasit kaimiņa auto, vai televizoru, tas izmet, bet mēs savācam lai citi apskatās.
Gandrīz kā tie kas visu vāc, pēc principa - gan jau noderēs.
Galvenais lai ar šo lūzni neievelkam šeit karu.
Aizgāju paskatīties uz mēslu. Protams arī tur bija putleristi savu padarījuši. Vietējie staigā un neredz trikoloras puķes. Protams es pilsoņa pienākumu izpildīju.
Spunde [13:09]: Fascinē jēdziens ar "patiesu sāpi par Latviju". Latvijai 1/4 gds laikā sen jau bija jābūt noslīkušai no asarām. Pirmās brīvrīvvalsts laikā nebija laika raudāt, visi strādāja par reālu naudu un saviem mērķiem, nevis pātagā iekārta burkāna vadīti.Tiem, kas kaut ko saprot no ekonomikas, un ir kaut nedaudz tajā partiju "virtuvē" iekšā, tici man, viņiem ir par ko "sāpēt".
Tie stāsti par to, kas tur notiek, ir šaušalīgi. Un personiski man vairs nav nekādu ilūziju par Latvijas nākotni. Jātinās prom asap...
raihs, 24.februāris 2023, 14:43
Spunde [24.02.23]: Fascinē jēdziens ar "patiesu sāpi par Latviju". Latvijai 1/4 gds laikā sen jau bija jābūt noslīkušai no asarām. Pirmās brīvrīvvalsts laikā nebija laika raudāt, visi strādāja par reālu naudu un saviem mērķiem, nevis pātagā iekārta burkāna vadīti.Tiem, kas kaut ko saprot no ekonomikas, un ir kaut nedaudz tajā partiju "virtuvē" iekšā, tici man, viņiem ir par ko "sāpēt".
udens2 [24.02.23]: Liepnieks jau nu normāli vārī,vienmēr ir interesanti paklausīties,tas ka pa naudu viņs darīs ko vajag,tas arī skaidrs.Precīzi manas domas. Liepnieks galīgi nav svēts, bet klausīties viņu ir kaifs- tas cinisms, tas gaumīgais sarkasms. Nu un viņa grāmata bija vienkārši lieliska. Kārļa arguments to nelasīt, jo nepatīk autors, ir, nu teiksim...nu...vārdu sakot, prasās pēc bildes...
Lapsa gan man totāli riebjas,nespēju ne viņa rakstus lasīt,ne klausīties viņu
P. S. Un tu, "viedais" un "nacionāli noskaņotais" JV vai NA vēlētājs, varētu pievērt žaunas, redzot, ko tavu partiju favorīti šobrīd dara Latvijā! Es vismaz balsoju par pēdējo naivo cerību šai valstij , bet tu nobalsoji pat bērnam absolūti acīmredzamu Latvijas katastrofu, vienas vai otras partijas veidolā!
raihs, 24.februāris 2023, 01:17