atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

mjuniors 26.12.21
un vispār mani uzrunāt Psihologs Juris! :D
mjuniors 26.12.21
Jā es neesmu Latgale! :D
arnox61 26.12.21
kad
arnox61 26.12.21
Tipiska tā gala ciema ,,varoņa,, atbilde tad jad nav ko atbildēt
mjuniors 26.12.21
Tu ir cirvis vai radīts utainis ?
arnox61 26.12.21
Bože moi, Tev laikam nenāk galvā ka Tevis paša iepriekšējā postā apsmietajā googlē atrasto(diez kas šito ir apmaksājis) kāds varbūt pats ar savām acīm ir redzējis, nevis uzzinājis no ,,varoņu,, stāstiem?
mjuniors 26.12.21
p.s. šeit klejoja arī info par googles sniegto info utānijāji,,,, arī e sevi vairs nevaru atrast caur googli ar gadiem... kas maksā sevi atrod..
mjuniors 26.12.21
arnox61 26.12.21
Atvainojiet, piedodiet, otrādi ielikās, lasīt teksta pirmo daļu
arnox61 26.12.21
mjuniors [26.12.21]: Vaov, atbrauc.. parādīšu izrādīšu.. pastāstīšu, diemžēl lv valodā tik, kirlicu nu saproti.... norakām.. Raksti droši tepat sapratīšu gan LV valodu gan norakto kirilicu,gan varbūt vēl kādu... ,vai varbūt vienkārši nav ko rakstīt?
Nezinu ko Tavā galā rāda utānijas TV un kāpēc Tu viņu skaties, dzimtas varoņu vārdus lūdzu studijā. Tautai taču savi varoņi jāzin. Un es ar ir savā vietā jau ceturtajā paaudzē. Un varbūt kādu ,,grāmatas,, nosaukumu un ,,autora,, vārdu iedod lai es ar varu uzzināt ,,patiesību,,DDD
mjuniors 26.12.21
30. gadi pagājuši... un šāds sviests jādzen! fuj latvieti..
mjuniors 26.12.21
p.s google pāraugusi pisnešā un atrod tikai to, ko ir kāds samaksājis, tev būs bilbliotēku jāiet.. bet ja gribi privāto skolu uziet, prasi privāti..
mjuniors 26.12.21
Vaov, atbrauc.. parādīšu izrādīšu.. pastāstīšu, diemžēl lv valodā tik, kirlicu nu saproti.... norakām..
arnox61 26.12.21
mjuniors [26.12.21]: Vēsturi tik vari utānijas tv pārrakstīt, man ir grāmatās rakstīts un man dzimtā.. ir varoņi kas rakstīja mūsu Latvijas vēsturi.. Es zinu savu dzimtas rakstus... es ir savā vietā jau trešajā paaudzē...
Nezinu ko Tavā galā rāda utānijas TV un kāpēc Tu viņu skaties, dzimtas varoņu vārdus lūdzu studijā. Tautai taču savi varoņi jāzin. Un es ar ir savā vietā jau ceturtajā paaudzē. Un varbūt kādu ,,grāmatas,, nosaukumu un ,,autora,, vārdu iedod lai es ar varu uzzināt ,,patiesību,,DDD
mjuniors 26.12.21
mjuniors 26.12.21
vispār man ir lidojums.... ja saprotiet par ko ir runa... meklēju pilotu, kas to var man sniegt..
mjuniors 26.12.21
un vispār cl.lv jataisa salidojums.. usi?!
mjuniors 26.12.21
partizānu nometni zini kur baltijā vislielākā??
p.s. kompim klaviatūra jau trešā noģiba... pirkšu kompi jauni.
mjuniors 26.12.21
Es nezinu kur tu rāpo, bet es atrodos jau vēsturiski, Viļakas, Balvu apriņķis... Saproti.. laši jūt to ūdens smaržu.. kur peldēt.. nemaitā ūdeni
mjuniors 26.12.21
Vēsturi tik vari utānijas tv pārrakstīt, man ir grāmatās rakstīts un man dzimtā.. ir varoņi kas rakstīja mūsu Latvijas vēsturi.. Es zinu savu dzimtas rakstus... es ir savā vietā jau trešajā paaudzē...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs