Ir jau forši aiziet no problēmām ar garšīgā palīdzību. Bet atgriežoties realitātē tomēr jākonstatē,ka pūļa imunitātes nav.Un izskatās,ka nebūs.Raih,tu nebaidi publiku ar tiem slimo procentiem.Tik daudz krievvalodīgo Latvijā nevajadzētu būt.Ja nu vienīgi Putins ir kādas pāris divīzijas atvaļinātu militāristu pa kluso iefiltrējis.

Labrīt
0.6 jau ir zinātnisks pārravums, šeit nederēs viena tante teica.. es ir ar jums, terminators...
Un vispār, Latvijā par Latgalīti nevīna Latvijā stiproka nav, pat Latvijas karogs radies šeit.
Pēc 0.5 man līkās dzejnīka dvāseļe ir kotrā! Par mūsu kompāniju..
Es dzīvoju austrumlatvijā un pāria dienas braucu grām gar pašu utānijas robežu. Mūsu pusē zeme sakopta, mājas mazumā. Krievias pusē aizaugusi. Sāpe ir par to, ja kaimiņam nebūtu zajobi, mūsu ekonomila augtu nenormalos tempos, cilvēciskas attiecības. Normālas, dzīvot, sajust bet nē. Ienaidnieki, kur par ko?! Viļakā ir sala, kur jau viduslaikos utānija brucināja visu nost, mūri tik palikuši. Mērķis, šodienas Putina sektantiem.
Antarktīda,kāceļojuma galamērķis
Tā, jau 300gr naf! Who is the man, who is the macho!? Me! :))
Šeit klusums, jāuzliek Saule, Pērkons, Daugava! Par stipru Latviju, tautu, kas nenokar degunus, bet dzīvo un lepni par mūsu nāciju arī šajos pārbaudījuma laikos.
Par Braunu!
raihs [24.11.21]: mjuniors [6m]: raihs [8m]: mjuniors [7m]: Un, Jāni, ja gadās braukt uz manu galu brauc ciemos! Pirti izkurināšu un nosponsrēšu vakaru ar saviem krājumiem. Būtu patīkami uzņemt ciemos!Nav ne mazākās idejas, kā man garāmbraucot varētu gadīties "braukt uz manu galu", bet speciāli gan varētu atbraukt :)Super! Tālāk jau PM. Saproti, lai nesabrauc vēl cit Jāņi! :))Pag, Armands R. no Tevis tālu dzīvo?
Nē! Būs tuvāk kā Rīga ;)
mjuniors [24.11.21]: raihs [8m]: mjuniors [7m]: Un, Jāni, ja gadās braukt uz manu galu brauc ciemos! Pirti izkurināšu un nosponsrēšu vakaru ar saviem krājumiem. Būtu patīkami uzņemt ciemos!Nav ne mazākās idejas, kā man garāmbraucot varētu gadīties "braukt uz manu galu", bet speciāli gan varētu atbraukt :)Super! Tālāk jau PM. Saproti, lai nesabrauc vēl cit Jāņi! :))
Pag, Armands R. no Tevis tālu dzīvo?
raihs [24.11.21]: mjuniors [7m]: Un, Jāni, ja gadās braukt uz manu galu brauc ciemos! Pirti izkurināšu un nosponsrēšu vakaru ar saviem krājumiem. Būtu patīkami uzņemt ciemos!Nav ne mazākās idejas, kā man garāmbraucot varētu gadīties "braukt uz manu galu", bet speciāli gan varētu atbraukt :)
Super! Tālāk jau PM. Saproti, lai nesabrauc vēl cit Jāņi! :))
mjuniors [24.11.21]: Un, Jāni, ja gadās braukt uz manu galu brauc ciemos! Pirti izkurināšu un nosponsrēšu vakaru ar saviem krājumiem. Būtu patīkami uzņemt ciemos!
Nav ne mazākās idejas, kā man garāmbraucot varētu gadīties "braukt uz manu galu", bet speciāli gan varētu atbraukt :)

Kaut kā tā :))
Un, Jāni, ja gadās braukt uz manu galu brauc ciemos! Pirti izkurināšu un nosponsrēšu vakaru ar saviem krājumiem. Būtu patīkami uzņemt ciemos!
raihs [24.11.21]: Starp vietējiem "ģēnijiem" Oļegs Auzers-slavens juvelieris. Covid. Esot agresīvi aģitējis pret vakcīnām. Mani neuzrunā teiciens - "par mirušajiem tikai labu, vai neko"... Pat būdams 18gadīgs puišelis nupat pēc skolas, paklausījos viņu un sapratu-idiots... Un desmitiem cilvēku pēc tam gadu gaitā to apstiprināja...
Man,Jāni, tieši tādas pat sajūtas par apkārtējiem..
Esmu daudz domājis par to, kur problēma. No visām pusēm, arī to, ka nu neprotu piekrist, pieņemt citādu viedokli (kompromisam), bet tas nestrādā! Labi, bet kāda vella pēc un kur rodas cilvēkos tāda visziņu ekspertu sajūta, virusulogi, vakcīnu ražošanas speciālisti utt., Plus detektīvi kur ir tā slēptā sāls, sazvērestības utt. Kaut kā trūkst cilvēkos tās disciplīnas, vīrs un vārds, cieņa, džentelmeniskums..
Starp vietējiem "ģēnijiem" Oļegs Auzers-slavens juvelieris. Covid. Esot agresīvi aģitējis pret vakcīnām. Mani neuzrunā teiciens - "par mirušajiem tikai labu, vai neko"... Pat būdams 18gadīgs puišelis nupat pēc skolas, paklausījos viņu un sapratu-idiots... Un desmitiem cilvēku pēc tam gadu gaitā to apstiprināja...
Intuitatīvi šodien jau laikus nopirku mazos spilvas marinētos gurķīsus. Skatos mazie bērnudārza žuliki veiksmīgi ir tikuši klāt apēdušu!
No sērijas gadās arī tā..