Man nepatīk runāt par covid.Es to parasti atstāju speciālistiem.Bet kaut kas neiet kopā.Ne tik senā vēsturē Pavļuts un Kariņš dziedāja tādu smuku dziesmu - ir jāsasniedz70%vakcinēto,tad būšot pūļa imunitāte sasniegta.Tad mēs dzīvošot skaisti un droši.Un par covid varēšot aizmirst.Tā kā visi iespējamie dati ir publiski piejami tad veidojas šāda situācija - apmēram 15% ir pārslimojošo un pilnībā potēto ir 62%.Varbūt jau 63%.Kopā ,ņemot vērā visādas pielaides,vismaz 75%.Tīri smuks cipars. Tikai neviens politiķis vairs nelieto terminu -pūļa imunitāte.Kas noticis?kas par herņu?Atkal auzās?Un cipari.kurus katru dienu ziņo no covid frontes arī nav priecīgi.Tas,ka palielinās vakcinēto īpatsvars saslimušo vidū vēl varētu būt loģiski izskaidrojams - nevakcionēto paliek mazāk,vakcinēto vairāk.Bet kā ar mirušajiem?Kaut kā sūdīgi izceļamies uz kaimiņu fona.Vai nu Latvijas tauta ēd sūdīgu pārtiku,dzer draņķi,maz veselīgi izkustas svaigā gaisā.Vai nu tomēr ir galīgā dirsā veselības aprūpes sistēma.
raihs [24.11.21]: Nu...nīkuļi, ko lsi saka... Es ap 250-350g katru vakaru, jau ļoooti daudz gadus.
Šāds režīms man bija studiju laikā.. Un līdz rītam. Jāsaka, kolēģi nepabeidza neviens. Es gan. Tā, ka.. Esmu setificitēts arī šajā jomā! :))
Šodien ļoti garda pudelīte tikusi. Maigs, aromāta nav..
usis [24.11.21]: Kāds tev tolks ceļot, pat mājās iedzert nesanāk.
:)
Vot, lūk kāds esmu. Mājās kā vienmēr zolīds un skaidrā. :)) A tautās.. Tāpēc radusies interese paceļot!
usis [24.11.21]: mjuniors [8m]: Cik tagad vispār ir sarežgīti ceļot? Esmu potējies utt. Karantīnas ar jāsēž?Kāds tev tolks ceļot, pat mājās iedzert nesanāk.
Vo!
Nu...nīkuļi, ko lsi saka... Es ap 250-350g katru vakaru, jau ļoooti daudz gadus. No rīta uz trenažieru zāli...
Ceļojumos līdzi neko nepaņemsi, bagāžas svars neatļauj. Ceļot tagad jau var, parasti prasīta tiek vakcinācija, + 72h tests.
mjuniors [24.11.21]: Cik tagad vispār ir sarežgīti ceļot? Esmu potējies utt. Karantīnas ar jāsēž?
Kāds tev tolks ceļot, pat mājās iedzert nesanāk.
Cik tagad vispār ir sarežgīti ceļot? Esmu potējies utt. Karantīnas ar jāsēž?
raihs [24.11.21]: mjuniors [11m]: Izdzērt vairāk tāpat nevarēsi :).
Man parasti krājumi top uz 10L. Būs jāatjauno medinieks.Bļaķ, tas gan... Tories man ir ļoti patīkama "drošības spilvena" sajūta, ka ja kaut kas slikts notiktu, vismaz uz gadu esmu nodrošināts...
Zinot, ka tu brauc celojumos ilgi, cik līdzi ņem?! :))
udens2 [24.11.21]: bla alkāni:)es kādus 2 vai 3 mēnešus neesmu dzēris
Tas gan, es litru jau mēnesi dzeru! Šonedēļ otrā reize, pārāk bieži jau. Tas laikam pilnmēness un tumšā laika iespaidā. :))
bla alkāni:)es kādus 2 vai 3 mēnešus neesmu dzēris
mjuniors [24.11.21]: Izdzērt vairāk tāpat nevarēsi :).
Man parasti krājumi top uz 10L. Būs jāatjauno medinieks.
Bļaķ, tas gan... Tories man ir ļoti patīkama "drošības spilvena" sajūta, ka ja kaut kas slikts notiktu, vismaz uz gadu esmu nodrošināts...
Izdzērt vairāk tāpat nevarēsi :).
Man parasti krājumi top uz 10L. Būs jāatjauno medinieks.
mjuniors [24.11.21]: raihs [15m]: Nupat uzzināju vēl vienu sēru vēsti- mūs pametis kāds visiem pazīstams foruma dalībnieks:(
Es gan būtu gatavs uzvelt simtkilogramīgu akmeni uz viņa "virtualā kapa" ... Lai rimstas reiz un neceļas vairs...Tas saraksts par ko jāierauj paliek garāks, no vienas puses sūdzēties nevar. Litrs man ir vēl!
Nu, man ir "bik" vairāk... :)
raihs [24.11.21]: Nupat uzzināju vēl vienu sēru vēsti- mūs pametis kāds visiem pazīstams foruma dalībnieks:(
Es gan būtu gatavs uzvelt simtkilogramīgu akmeni uz viņa "virtualā kapa" ... Lai rimstas reiz un neceļas vairs...
Tas saraksts par ko jāierauj paliek garāks, no vienas puses sūdzēties nevar. Litrs man ir vēl!
Nupat uzzināju vēl vienu sēru vēsti- mūs pametis kāds visiem pazīstams foruma dalībnieks:(
Es gan būtu gatavs uzvelt simtkilogramīgu akmeni uz viņa "virtualā kapa" ... Lai rimstas reiz un neceļas vairs...
raihs, 24.novembris 2021, 22:27
:)nekas,tur arā viņam esot bijis interesantāk
Nupat uzzināju vēl vienu sēru vēsti- mūs pametis kāds visiem pazīstams foruma dalībnieks:(
Jā, smagi ir redzēt ģēniju pametot mūsu mazo sabiedrību. Zinot un redzot, ka tā ir tik trausla un neizglītota.