atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

Bebrs 18.08.21
Pēc būtības es ar esmu par to, lai ir izvēlē brīvprātīgi vakcinēties. Protams, tas salašņu(TVF u,c,) bars, kas cešas uzsist savas akcijas uz šito pasākumu, lai iet labi tālu, dotajā brīdī varētu šos iesaukt afgāņos :)
Trimmeris 18.08.21
raihs [18.08.21]: Bebrs [18m]: Pa Rīgu piketē lielas ļaužu masas, bet te tik par Baltkrieviju un Afganistānu. Daļēji jāpiekrīt vienam personāžam, kas nez cik reize nobanots.A tur ko spriedelēt, follijgalvu tusiņš, vienlaikus lielisks sabiedrības idiotisma līmeņa indikators.
Teica Latvijas lepnums, kas 100% švakcinējies dēļ slimības kurai mirstība latvijā ir 0.12 procenti..... 2020.gadā uz auto nelaimes gadījumis gājuši bojā 10 bērni.... Cik no šmovid91? Nožēloju,ka neaizbraucu....
raihs 18.08.21
Bebrs [18.08.21]: Bebrs [12m]: Pa Rīgu piketē lielas ļaužu masas, bet te tik par Baltkrieviju un Afganistānu. Daļēji jāpiekrīt vienam personāžam, kas nez cik reize nobanots.A tur ko spriedelēt, follijgalvu tusiņš, vienlaikus lielisks sabiedrības idiotisma līmeņa indikators.

raihs, 18.augusts 2021, 21:14
Nav tik vienozīmīgi.
Man ir, esmu diezgan "tainlīnijains" cilvēks (прямолинейный)
Bebrs 18.08.21
Bebrs [12m]: Pa Rīgu piketē lielas ļaužu masas, bet te tik par Baltkrieviju un Afganistānu. Daļēji jāpiekrīt vienam personāžam, kas nez cik reize nobanots.A tur ko spriedelēt, follijgalvu tusiņš, vienlaikus lielisks sabiedrības idiotisma līmeņa indikators.

raihs, 18.augusts 2021, 21:14

Nav tik vienozīmīgi.
raihs 18.08.21
Bebrs [18.08.21]: Pa Rīgu piketē lielas ļaužu masas, bet te tik par Baltkrieviju un Afganistānu. Daļēji jāpiekrīt vienam personāžam, kas nez cik reize nobanots.
A tur ko spriedelēt, follijgalvu tusiņš, vienlaikus lielisks sabiedrības idiotisma līmeņa indikators.
Bebrs 18.08.21
Pa Rīgu piketē lielas ļaužu masas, bet te tik par Baltkrieviju un Afganistānu. Daļēji jāpiekrīt vienam personāžam, kas nez cik reize nobanots.
_EKA 18.08.21
Domaataajs 18.08.21
Nākamgad, Usi, nākamgad :)
usis 18.08.21
raih, bilditi var palūgt
:)
Domaataajs 18.08.21
Iespējamu ministru krišanu viņš piesolīja un pāris ministri arī nokrita.
jegersz 18.08.21
Attiecībā uz neloģiskiem valdības lēmumiem šovasar tuftologs nekļūdījās.
https://tautaruna.nra.lv/dzivesstils/355302-astrologs-latvijai-prognoze-nelagu-nakotni

Domaataajs, 18.augusts 2021, 13:46

Valdības lēmumi atbilst vai neatbilst loģikas likumiem, kā arī vai ir likumsakarīgi pamatoti ir cits stāsts, bet es domāju ka lēmumi vairākums bija loģiski un pamatoti.
Kas attiecas uz tuftiloģiju tad Gobzemam ir visas iespējas dadzīvoties, ka dabūs termiņu kl izpratnē.
usis 18.08.21
un pirms covids sākās šamais teica- būs veiksmes gads, jeee
:)
Domaataajs 18.08.21
Attiecībā uz neloģiskiem valdības lēmumiem šovasar tuftologs nekļūdījās.
https://tautaruna.nra.lv/dzivesstils/355302-astrologs-latvijai-prognoze-nelagu-nakotni
raihs 18.08.21
Varbūt kādam ir padomā forša, apķērīga meitene darbam juvelierizstrādājumu veikalā? Darbs labs, alga laba, bet par to jau pie tikšanās. PM, ja kas!
udens2 18.08.21
zirgu apēduši ''sverhģeržavas'' iedzīvotāji:D
jegersz 18.08.21
mjuniors 17.08.21
Tie paši kuri bļāva, ka nah iegāja, tagad bļauj, ka nah izgāja. Kā tad vajadzēja? (:

kkas, 17.augusts 2021, 23:09

+++ :))
kkas 17.08.21
Tie paši kuri bļāva, ka nah iegāja, tagad bļauj, ka nah izgāja. Kā tad vajadzēja? (:
abrakadabra 17.08.21
Vietējos krieviņus nav spējuši saintegrēt. Tagad gājienus ar Talibiem saprotam. Nu, kruta, nu! :)
Karlis_K 17.08.21
ASV Afganistānā noķēra Osamu bin Ladenu
daddy_j, 17.augusts 2021, 21:25

Vispār jau Pakistānā ;) un ne jau kalnos alā bet lepnā privātmājā, protams noslepenotā gan pamatīgi.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs