atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ekonomika un politika

udens2 23.05.21
vakardienas hoķis bij uz nerviem,vairāk neskatīšos:)
raihs 23.05.21

..
mjuniors 23.05.21
Štrunts par hokeju, galvenais ir eirovīzija!
usis 22.05.21
Ja ēd zemi un grauž akmeņus, pie punktiem var tikt. Cieņā.
Headhunter 22.05.21
Nu tīri objektīvi skatoties, pat tas 1 punkts šajā spēlē ir dāvana...
Komentētāji iespārda - izrādās, ka ir tāda valsts Kazaha un var nostāties nevis vārtu priekšā, bet pirms vārtiem. Vasiļjevs, cik saprotu....
svens76 22.05.21
svens76 [22.05.21]: Janis96 [6:20]: svens76 [6:02]: mjuniors [Vakar]: Spēli neredzēju, pēdējās divas minūtes tikai. Kādā ir pēc garša? Haļava vai tomēr kaut kas tur šogad var sanākt?kanādas izlase pilna ar debitantiem, izskatījās nepārliecinoši.nav tā kanāda kuru pierasts redzeetForši, ka spējam priecāties par uzvarām!
Te nu ne ko pielikt ne atņemt.kazahstāna ar saviem khl večiem daudz labāk par kanādu izskatās. mūsējiem grūtāk kā vakar izskatās
laba spēle, biki nesalikās ar bullīšiem
svens76 22.05.21
Janis96 [22.05.21]: svens76 [6:02]: mjuniors [Vakar]: Spēli neredzēju, pēdējās divas minūtes tikai. Kādā ir pēc garša? Haļava vai tomēr kaut kas tur šogad var sanākt?kanādas izlase pilna ar debitantiem, izskatījās nepārliecinoši.nav tā kanāda kuru pierasts redzeetForši, ka spējam priecāties par uzvarām!
Te nu ne ko pielikt ne atņemt.
kazahstāna ar saviem khl večiem daudz labāk par kanādu izskatās. mūsējiem grūtāk kā vakar izskatās
usis 22.05.21
orests [22.05.21]: Kāpēc draņķi nevar parādīt arī citas spēles!
Katrs draņķis rāda ko nopircis, katrs draņķis skatās ko var atļauties, par jūsu naudu jebkuras kaprīzes.
:)
orests 22.05.21
Kāpēc draņķi nevar parādīt arī citas spēles!
BrunoL 22.05.21
Varbūt esmu kko palaidis garām, vai arī neesmu iedziļinājies, bet kādēļ pa tv7 spēli raidīja bez komentātora?

raihs, 22.maijs 2021, 19:12

Zvans tv meistaram: Kamēr čakarēju ausi ar skrūvgriezni, teļļukam pazuda skaņa!
usis 22.05.21
raihs [22.05.21]: Varbūt esmu kko palaidis garām, vai arī neesmu iedziļinājies, bet kādēļ pa tv7 spēli raidīja bez komentātora?
Bija pat 2, un brīdi pat bez bildes.
raihs 22.05.21
Varbūt esmu kko palaidis garām, vai arī neesmu iedziļinājies, bet kādēļ pa tv7 spēli raidīja bez komentātora?
Domaataajs 22.05.21
Paldies, domātāj, ka linku ieliki, a to neviens nezināja...

raihs, 21.maijs 2021, 23:24

īpaši tie, kuri neskatās TV, kā es, piemēram.
raihs 22.05.21

...
Janis96 22.05.21
svens76 [22.05.21]: mjuniors [Vakar]: Spēli neredzēju, pēdējās divas minūtes tikai. Kādā ir pēc garša? Haļava vai tomēr kaut kas tur šogad var sanākt?kanādas izlase pilna ar debitantiem, izskatījās nepārliecinoši.nav tā kanāda kuru pierasts redzeet
Forši, ka spējam priecāties par uzvarām!
Te nu ne ko pielikt ne atņemt.
svens76 22.05.21
mjuniors [21.05.21]: Spēli neredzēju, pēdējās divas minūtes tikai. Kādā ir pēc garša? Haļava vai tomēr kaut kas tur šogad var sanākt?
kanādas izlase pilna ar debitantiem, izskatījās nepārliecinoši.nav tā kanāda kuru pierasts redzeet
andreiko 22.05.21
Esmu kuldikaa uz w. Cope tikai Rit. Lai dzīvo vrsltn. Sausais!
usis 21.05.21
mjuniors [21.05.21]: Spēli neredzēju, pēdējās divas minūtes tikai. Kādā ir pēc garša? Haļava vai tomēr kaut kas tur šogad var sanākt?
Šogad jā.
mjuniors 21.05.21
Spēli neredzēju, pēdējās divas minūtes tikai. Kādā ir pēc garša? Haļava vai tomēr kaut kas tur šogad var sanākt?
raihs 21.05.21
Paldies, domātāj, ka linku ieliki, a to neviens nezināja...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs