atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

nomads 23.12.15
arktiskā pālija:
http://www.copeslietas.lv/site/video/player/1208-pirma-arktiska-palija-by-emka.htm

avotu pālija:
http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-75800.htm

Chalitis:
Izskatās ka jums tur platā galā ziemassvētkos dažas upes būs pilnas ar makšķerniekiem :)
skutans 23.12.15
Ja ir kāds, kas var šādu tādu info man pastāstīt par Pedzedze upi, tad lūdzu PM. Doma nākamajā sezonā aizlaist papētīt, bet vēlos šo to pirms tam noskaidrot ;)

manamejais, 22.decembris 2015, 00:32

Kā te kolēga Mjig (foto albūmā) stāsta,- tur pat arktikas pālijas ķerās... Upe laba esot:)

skutans, 22.decembris 2015, 21:30
Nejauc arktisko paliju ar avotu paliju. Divas, pilnigi atsķirīgas sugas!

Chalitis, 22.decembris 2015, 22:06

Kāda starpība, avotu vai arktikas ? Abas ievazātas iekš LV . Čoms otrās audzē dīķī, pieņemsim, ka tevim redze labāk uztrennēta veroties uz to bildi:)
Chalitis 22.12.15
Runāju ar mūsu inspektoru. Pa bikam veči kaut ko ķer. Cope iepriekšējās dienas bija slikta, dēļ aukstā ūdens +1,8* tikai. Uz Ziemassvētkiem būs kļovs! Līdz +10 uzsils gaiss, lidz ar to ūdens. Ziemā štelle sakās pie 3 gradiem.
inguss922 22.12.15
Nesaucu, sevi par godiigu, vai negodiigu, vienkaarshi interesee, kaa citiem veicas Chaliit, jo pasham laika gribot nav bijis aizlaist;)
Chalitis 22.12.15
Ja ir kāds, kas var šādu tādu info man pastāstīt par Pedzedze upi, tad lūdzu PM. Doma nākamajā sezonā aizlaist papētīt, bet vēlos šo to pirms tam noskaidrot ;)

Kā te kolēga Mjig (foto albūmā) stāsta,- tur pat arktikas pālijas ķerās... Upe laba esot:)

skutans, 22.decembris 2015, 21:30

Nejauc arktisko paliju ar avotu paliju. Divas, pilnigi atsķirīgas sugas!
Chalitis 22.12.15
Sveikinji:) Kaads jau ir paspeejis foreljot, vai visi taadi godiigi un nedaudz veel pagaidiis?:p

inguss922, 22.decembris 2015, 21:11

Liegums jau gandrīz kā mēnesi beidzies. Nav jātēlo godīgo, var būt par tādu. :) Zivis ir atkopušās. Daudz nebija, bet arī mazaku par 35+ ar nebija! Es gan vazājos ar "smago artileriju"-mailes 65mm-72mm. Bildes FB
skutans 22.12.15

inguss922 22.12.15
Sveikinji:) Kaads jau ir paspeejis foreljot, vai visi taadi godiigi un nedaudz veel pagaidiis?:p
BrunoL 22.12.15

Iesaku apciemot Chalīti!
Tik viens bet,manuprāt,to vajadzēja darīt pirms gadiem divdesmit!
BassPlanet 22.12.15

Met mieru tai upei,nav tur nekaaaa!
nomads 22.12.15

Variants A: nobrauc upi pavasarī ar laivu
Variants B: pastudē topo kartes
Variants C: izbrīvē kādu nedēļu sava dārgā laika un noej upi visā garumā
Variants D: izpildi visus augstākminētos punktus un būsi Pededzes eksperts :)
manamejais 22.12.15
Google 14.12.15
Shrimp! Kad varēs iepazīties ar Tevis rakstīto forelista goda kodeksu?
SHrimp 02.12.15
Nav manam raksturam piemērota nodarbe.:)))

akmens, 2.decembris 2015, 10:59

A kāpēc nekļūt par mušotāju, ja zīme patīk? ;)

Noris, 2.decembris 2015, 10:30

Noris ir devis zīmi...

Akmens ir atzinies, ka tāda rakstura viņam nav. Nu ko, cieņa vismaz par atzīšanos
Karlis_K 02.12.15
Kaut ka nesapratu jusu humoru! Jautajums bija kur drikst makskeret. Esmu iesacejs, neko isti nezinu. paldies par sapratni

fisherman24, 2.decembris 2015, 17:29

Katram iesācējam copē vispirms vajag izlasīt šo :
Makšķerēšanas noteikumi
Tur viss ir izskaidrots, kur un ar ko pašlaik drīkst copēt un kur un ar kādiem rīkiem nedrīkst ;)
fisherman24 02.12.15
Kaut ka nesapratu jusu humoru! Jautajums bija kur drikst makskeret. Esmu iesacejs, neko isti nezinu. paldies par sapratni
Forelpuikas 02.12.15
Bez ļaunā nevarētu sajust un saredzēt labās lietas! ;)
Karlis_K 02.12.15
Pavērot jau vienmēr var braukt, tas pat atbalstāmi arī nārsta un raibo lieguma laikā, jāpieskata savas upes. Tik kātu tad atstāju mājās.
jankelis 02.12.15
Nu man personigi patik aizbraukt paverot, kas notiek upees tagad.. krasti, ceresim, tapec arii ir izbradaati.
Karlis_K 02.12.15
Vispār jau ar neatbalstu foreļu tramdīšanu uzreiz pēc nārsta, lai tak atkopjas. Bet tā uzreiz sūti uz p ar 4 burtiem.. :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs