atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

Sanders 04.04.15
Madonas apkārtnē upītē ūdens par metru augšā un skaistā kakao krāsā, bet neskatoties uz vājo redzamību, lietu un slapju sniegu divus mēriņus tomēr izmāniju. Zivtiņas peld tālāk un audzē muskuļmasu, es gaidīšu labāku laiku un normālu ūdeni. Priecīgus svētkus un ne asakas!
ALNIS07 04.04.15
Šodien biju aizskrējis līdz vienai mazupītei,cerībā uz mazāku līmeni.Un ieraudziju nepatikamu skatu pie upes,tuvējo māju saimnieks izpiļijis visu savu krastu līdz pat upei un vēl dabūta ārā kaudzīte ar ''maziņiem akmentiņiem''.Vai tā var???Bildes albūmā:(
Keiko 04.04.15
Ir doma pamēģināt izmēģināt kādu mazu upīti, kur iespējams ir foreles. Vai viņas tagad ir iespējams noķert un vai drīkst ķert. Tuvākā upe nāk prātā ir Kauliņa vai blakus ir kaut kas kurā ir iespējams kaut ko noķert ?
nomads 04.04.15
te būs kastinga video uz Ārenberga mērķi. Viss tas varētu noderēt foreļcopē:

https://www.youtube.com/watch?v=qCSv3IawV4g
Atceros kad vel biju galigi zaljsh gurkjis aizbraucu uz latvijas chempi jauniesiem spiningosanaa. Tas viss notika babiites ezeraa. Toreiz nokeru tikai vienu knapa meera lidacinu. Toties kastingaa salaadeeju gandriiz visus centraa, beigaas kopverteejumaa dabuju zelta medaali. Ziimiigi ka nebiju pat ieprieks trenneejies.
nomads 04.04.15
Chalitis.
Kādi treniņi!? Velti izniekots laiks! Ja no šķūņa var trāpīt pļavā-ASS!

BrunoL, 3.aprīlis 2015, 22:29

Ja stāv iekšā šķūnī tad caur durvju aili cauri izmest sava māka vajadzīga. No pļavas puses trāpīt ailē ir vienkāršāk :)
yuuhuu 04.04.15
Viss ir sīkums ,bet kurš piekop tādu mākslu ar spiningu šaut, tas ir nevis metot ,bet aiz vizuļa atvelkot spici un precīzi trāpot....

Lauritio, 4.aprīlis 2015, 08:23

Kam tev tāds metiens ar spiningu, ir daudz efektīvāki metieni ? Tādu iemetienu izmanto mušiņmakšķerēšanā.
yuuhuu 04.04.15
Kopš kura laika spiningu ir grūti iemest ? Tur nekādu dižo mākslu nevajag.....pareizi uztīta aukla, attiecīgs māneklis kātam, un viss notiek pats no sevis. Precizitāte jau ir uz izjūtām, kuras ar laiku iestrādājas, un nekādi riņķi pagalmā nepalīdzēs, jo katrā situācijā ir savi apstākļi ( brīvā vieta, garīgais, vējš, un vēl pilns ar sīkumiem).
Lauritio 04.04.15
Viss ir sīkums ,bet kurš piekop tādu mākslu ar spiningu šaut, tas ir nevis metot ,bet aiz vizuļa atvelkot spici un precīzi trāpot....
BrunoL 03.04.15
Nado Vaņa,nado! It sevišķi pēc garas un bargas ziemas.
JST priekšā cepuri nost un kāju virsū! Meistars! Apsveicami,ja J.Stikuta k-gs savas prasmes nodotu jaunajai paaudzei un tā parādītu vēlmi pieņemt!
Kā saka,ja lēpju lapā nevar trāpīt,tad foreļupē nav ko darīt.Katrā potenciālajā saimnieka vietā 90% visu izšķir pirmais metiens.Varbūt slāpes?
Chalitis 03.04.15
Bruni! Vajag gan! Atceries kā Vents malā JST uzlika mērķi un vidū četrpaku?! Tak neviens ar pirmo reizi trāpīt nevarēja!!! :)
BrunoL 03.04.15
Chalitis.
Kādi treniņi!? Velti izniekots laiks! Ja no šķūņa var trāpīt pļavā-ASS!
nomads 03.04.15
nomad. Profesionāli, nē. Priekš sevis daudz esmu darījis un daru vēl joprojām. Arī mērķī metu. Mans darbības lauciņš ir tāds, ka bez tā nu nekādi. Esmu copējis ar kastinga meistariem. Manu prasmi novērtēja ļoti pozitīvi.

Chalitis, 3.aprīlis 2015, 20:44

Žēl, ka kastings tagad (pa)miris, būtu forši atjaunot. neko jau daudz nevajag, zaļu pļavu, mērķus un iniciatīvu. JST tam ir gatavs.

Jaunie vismaz iemācītos spininga pamatus un nejautātu upes posmus kur ķeras :)
Chalitis 03.04.15
nomad. Profesionāli, nē. Priekš sevis daudz esmu darījis un daru vēl joprojām. Arī mērķī metu. Mans darbības lauciņš ir tāds, ka bez tā nu nekādi. Esmu copējis ar kastinga meistariem. Manu prasmi novērtēja ļoti pozitīvi.
Man sen tas laiks pagājis, kad jābrien pakaļ māneklim. Reizēm jau gadās forsmažors, teiksim sānvēja brāzma uztaisa savu korekciju. Vai nepamani kādu zemūdens ķērāju.
Šodien vispār precizitāti nevajadzēja. Zivs tupēja "aizvējā". Iemet straumē un nopludini mānekli līdz mierīgai atstraumei.
nomads 03.04.15
Vechi. Ķīšupe, pēterupe, liepupe. Kādā no viņām ir rrāli foreli noķert? Un kur būtu lielāka jēga meklēt, upes augštecē vai lejtecē. Esmu iesācējs un gribu saprast kas un kā! Posmus neprasu, atskabargas esmu nolocījis un tās pāris foreles ko esmu pa gadu dabuujis, zheeliigi no udens neceljot esmu atlaidis. Taa ka luudzu bez glupibaam

DaktersT, 3.aprīlis 2015, 10:42

Lai saprastu upi un atrastu vietas ta jaizstaiga visa makskerejama garuma.
Kisupe tev prasis 1 vai divas dienas. Peterupe starp 2 un 3 dienas . Liepupe apmeram pusdienu.
zverkavis 03.04.15
Vechi. Ķīšupe, pēterupe, liepupe. Kādā no viņām ir rrāli foreli noķert? Un kur būtu lielāka jēga meklēt, upes augštecē vai lejtecē. Esmu iesācējs un gribu saprast kas un kā! Posmus neprasu, atskabargas esmu nolocījis un tās pāris foreles ko esmu pa gadu dabuujis, zheeliigi no udens neceljot esmu atlaidis. Taa ka luudzu bez glupibaam

DaktersT, 3.aprīlis 2015, 10:42

Ja izkonkurēsi dačņikus par vietu zem saules, kautko sakasīt varēsi:D Pie šāda ūdens gan rezultatīvāk pie jūras, vasarā, lūdzu, apej seklos bērnudārza posmus un copē kur dziļāks, bet liec kādu smalku pavadu jo primāri ķerās līdaka.
DaktersT 03.04.15
ledins1 03.04.15
Paldies par atbildēm, cerams laiks noskaidrosies un pec iespējas atrak varēs doties pilnveidoties.
Priecigus svētkus un ne asakas!
nomads 03.04.15
Chalitis
Tu savulaik esi ar kastingu nodarbojies?
Chalitis 03.04.15
rio. Saprāta robežās, līdz 40 metriem. Tas gan ne Latvijas foreļupēs.
Nu jurist, kur ta man līdz tevīm!!! Protams, ir kur augt! Tu droši pelei ānusā trāpi un ja šauj tad odam krāniņu ar vari atšaut no jebkura attāluma! :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs