atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

manamejais 14.02.15
Man ar doma, ka varētu uz pastaigu aizlaist :)
Krumjan1s 13.02.15
Vai kāds ir bijis vakar vai aizvakar pie upēm? Kā ir ar duļķi? It kā lēni kūst, bet baigi gribas rīt pastaigāties :D
Forelpuikas 04.02.15
Man ar ķerot spožo bonusā pieteicās līdaks, tiesa gan solīds - 4kg :))
Ziema izdevusies :)
Bleiers 04.02.15
Šogad 3x pa tukšo ..
manamejais 03.02.15
Es ar biju brīvdienās uz spožajiem. Nevienu nemaniju, norāvu divus bleķus, bet izdevās vienu līdaku gandrīz izvilkt :) Velkot ārā nokabinājās neliete :P Katrā ziņā labi pavadīts laiciņš pie upes. Gaidīšu laikam pavasari, lai var forelēs laist un jaunos rīkus iemēģināt :)
Forelpuikas 03.02.15
Bassplanet, mūsu pusē ar ledu tā pašvaki! :(
Un 7dien izdevās arī vienu spožo piemānīt, noraujot tikai vienu bleķi! :D
BassPlanet 03.02.15
Liala daļa tagad tup uz ledus un ir tādi kas slapstās gar upēm un rauj bleķus nost cerība noķert spožo!:)))
BassPlanet 03.02.15
Forelpuikas 03.02.15
Hey!

Vai neviens nav bijis foreli trenkāt? Ko tik kluss? :D
Meisters 12.01.15
Sveiki, ir doma aizlaist 3dien uz foreļu dīķiem, diemžēl nav pieredzes ar foreļu ķeršanu no ledus, vrb kāds var iedot kādu info, kā pareizāk ķert, jautājums ir tieši par ēsmām, doma izmantot mazās bļitkas, bet vrb kāds var ieteikt ko citu? Būšu pateicīgs par jeb kādu info ;)

Meisters, 12.janvāris 2015, 15:43

tas nav vienkārši, tam ir jāgatavojas :)

te būs video:
http://www.copeslietas.lv/site/video/player/1305-varaviksnes-forelu-zemledus-cope.htm

nomads, 12.janvāris 2015, 17:12

ok paldies ;) video smuks, un doma skaidra ;) es domāju ka paeksperimentēšu ar foreļu pastu uz tīsžubura ;)
nomads 12.01.15
Sveiki, ir doma aizlaist 3dien uz foreļu dīķiem, diemžēl nav pieredzes ar foreļu ķeršanu no ledus, vrb kāds var iedot kādu info, kā pareizāk ķert, jautājums ir tieši par ēsmām, doma izmantot mazās bļitkas, bet vrb kāds var ieteikt ko citu? Būšu pateicīgs par jeb kādu info ;)

Meisters, 12.janvāris 2015, 15:43

tas nav vienkārši, tam ir jāgatavojas :)

te būs video:
http://www.copeslietas.lv/site/video/player/1305-varaviksnes-forelu-zemledus-cope.htm
Meisters 12.01.15
manamejais 12.01.15
Hey! Nekada gadijuma copi nelieku pie malas ;) izpardodu to, kas netiek izmantots vairak, labak lai kads lieto neka man majas kakta stav :)
Noteikti sapircis japāņu štrumus :)
nomads 11.01.15
manamejais,

tu copi pie malas liec? pārdod gan rotiņus, gan kātus.
Abavnieks 11.01.15
Manamejais - uzrakstiju epastu tev :)
manamejais 11.01.15
Varbūt kādam iesācējam vajadzīgs starta rotiņu komplekts? Iedošu atlaidi CL lietotājam ;)

https://www.ss.lv/msg/lv/entertainment/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/VHgPG0tlQVs=.html?1420982092
jopciks 05.01.15
Ne asakas visiem džungļu sirotājiem!
01.01. biju aizbraucis līdz upei paskatīties kas un kā.
Ceļš kā pavasarī, uzrūdzis, bet izbraukt var.
Nogāju apmēram puskilometru, dzīvību nekādu nemanīju, bet priecēja fakts, ka pie tilta kādi malači bebrinieku ļoti skaisti likvidējuši :)
Atpakaļ braucot no vībotņu lauka izvēlās 3 mežacūkas
Sanders 02.01.15
Pie vella, Bleier! :)
Bleiers 31.12.14
Ne asakas 2015. .. ;)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs