Nu ja spriež pēc cenas, tad labs.
sweiki,Ko jūs sakāt par MAJOR CRAFT CORKISH CKS-682ML kā foreļkāts????
Stati::
Ražotājs - Major Craft
Spininga klase - L (Light)
Kāta tips - Spininga
Garums, m - 2.03 (6'8")
Tests (g, Oz) - 3 - 10 (1/8 - 3/8)
Akcija - Fast
Daļas - 2
Labdien,iesakiet man lūdzu kātu priekš forelēm apmēram 50-80 Ls naudiņās!!!Gribas brālim dzimenē uzdāvināt kātu forelēm..
Lai būtu kvalitatīvs vaislas materiāls, forelēm ir ļoti maz ikru, jo lielāka, jo vairāk, turklāt no lielākām sagaidāmi spēcīgāki un lielāki pēcnācēji.
Vai kāds var izskaidrot, kāpēc forelem, atskiribā no citām zivm, ir noteikts arī maximalais izmērs?
oskars555
VNK tapēc ka nevajag vinas vel traucet, vai liegums ir pagarinats?
Pa Kurzemes upelēm līmeņi. Un lai šīs atpūšas no mums.
capitals.... pagaidi vel menesi un tad ta varesi teikt
Sodien neviens nav copet bijis?
Sodien tacu beidzas liegums vai ne ta?
Loshuliganos
Liecies mierā ar to izglābšanos,mēs ar španungu kausēsim ledu lai tik tiktu pie pumpainajaim.
roolizss ne tikai komanda,bet jau izvelets pirmais kats komanda, un foreles treniniem jau tiek barotas.Isak sakot,viss pa nopietno :D
Lab paldies par infu :)))
Un jā par tām nārsta ligzdām biju piemirsis....bradāt tieshām nedrīkst/nevajag ;)
No rītdienas iestāsies normāls mīnuss, izskatās patstāvīgs. Apsveicu visas pumpainās un pumpainos ar izglābšanos. Šķiet nārsts arī izdevies, ūdens bija, silts bija, visam vajadzētu būt o.k. Kurzemē vēl kaut ko varbūt varēs mēģināt tuvāk piekrastei, upju deltās, bet vidzemē izskatās, ka būs mierā :)
Uniķi>>>nu tad cita lieta,jo es jau sabijos par cik komanda ir nolasijusies:)
roolizss-> Nevis, ka vispār nerīkot, bet jautājums par domām- kurā laikā, jo jāsāk gatavoties, drošivien... Par risku Igoram pateikšu...
Klau pumpaino medniki , akā ja jūs no 15 novembra jūrā iebristu un nolaistu tvaiku atsaldējot krānus sāļajā,. ne kā personīga o,5 tikai....
Gaujiniek.. Nēesmu dižs spečuks par nārsta ligzdām, bet esmu dzirdējis aicinājumus no forelistiem pa upi vēlams nebrist, lai nesabojātu ikrus.. Jo šamējie tik šķilšoties uz pavasari..
Gaujeniek, visprātīgāk ir pašam ņemt un visu pārbaudīt. Te ar informācijas dalīšanu ir kā ir. Es ar varbūt pamēģināšu ziemā kaut kur paklejot. Galvenais uzvelc siltas zeķes, paņem fočiku un dodies ceļā.Ne pumpas!