coperis14-> Un ko Tu ar to smirdīgo ēsmu darīsi?
es šodien dabuju kkadu zaļu gulp trout ēsmu
japamēģina smird ka nezin kas:D
Varētu visus mazos hes likvidēt. :)
diemžēl tas neko vēl nenozīmē :(
silver-> pēc bildes kaut kā neizskatās pēc strautenes, man personīgi krāsojums nepatīk..
mazliet pasmejoties.. tu albuma rakstiji, kad palaidi vaļā.. bet tik precīzi svaru pateici.. :))) katrā ziņā neiestāstīs man, kad ejot forelēs līdzi svari.. :).. katrā ziņā apasveicu ar lomu!:)
nav taa varaviiksnene,cilveeki,buutu taakaa jaaiemaacaas atshkjirt zivju sugas
Ticiet vai nē, bet šodien noķēru 62 cm un 1.8 kg varavīksneni :)
Latvijas upē..
Bilde albūmā
Pabiju es arī pie Vaidavas,šoks-lai neteiktu vairāk.Līmenis ir kritisks,vietām upe knapi tek,būs Tirzas liktenis-diemžēl:(((
Shodien pabradaaju nedaudz;)
lielaakaa 48cm, divas veel skaitas uz 42 un 40... bonusaa alatas ap 37... visas peld ;)
Lielaakaa uz treshaa metiena turpat kur pagaajushogd man uz pirmaa metiena 1.8 varaviiksnene, diez ko naakoshgad tur gaidiit;)
mani gan par ambaali viens otrs nosauca kad papozeeju un atlaidu skaituli :D
Un tagad info forelistiem, tikai iedzeriet tableti un paskatiet manu albuumu, varat arii saliidzinaat ar pagaajusho gad bildeetaam bildeem... skats vaajpraataa :(
Ja nav doma galvu bāzt atvaros, lai lielās foreles pētītu, tad it kā pietiek, ja no rīta iesmērē.
Cik to Fairy bieži vajag smiņķēt?:D
Lai nesvīstu, ar "Fairy" vajag iesmērēt. Par ideju paldies Vieplim :)
Man gan nesvīst, un vēl brilles aizsargā no lidojošiem rotiem un zariem...
Kad pirmo reizi pagāju gar upi ar polarizējošām brillēm tad vairs negribēju nost vilkt. :D
Pašam ir ar dzeltenu stikliņu un ļoti apmierina.
Tikai ir -1, kad ir sutīgs laiks tad ļoti strauji svīst ciet.
jaasaprot arii ka taas nav rengen brilles:))
Kādreiz, kad redzi, ka kādam copmanim ir saulenes, tad paprasi uzlaikot, uzreiz sapratīsi ap ko lieta grozās!
orion88 foreles migree parasti naarsta laikaa un jaunaa paaudze meklee savu bedriiti un sleepniiti,tas tikai laika jautaajums,parasti labaakaas vietas aiznjem lielaakaas foreles.