atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

Neprofs 20.03.12
4. variants
ZipBaits 20.03.12
guncha82-nomierinies, kursh Tevi sodiis? Ja nu vieniigi sirdsapzinja :D
daddy_j 20.03.12
gunča - šobrīd jā. un nevāju sodu...

būtībā jau pēc principa "paturēt lielāko" 1x35 nestrādās :)) - pirmā 35niece arī būs lielākā tajā brīdī, tātad kulē...pēc tam būs 40niece - a ko tagad 35nieci krūmos? :)

1x35 strādās tad, ja paturēs nevispirmo/lielāko zivi, bet to, kuru nevar atlaist dēļ tā, ka savainota vai samocīta velkot...
guncha82 20.03.12
1x35cm+

Esmu iesaaceejs foreloshanaa. Nekad neesmu nokeeris 40cm+, tachu ir aizmukushas 50-60cm lielas. Isti nesaprotu, kapeec tas buutu noziegums paruteet lielaako nokerto foreli. Vai tieshaam inspektori liks sodu par 40+?
andris56 20.03.12
Vai iebraucēji nav? Viens audzina, bet otrs ar visiem atļautiem un neatļautiem paņēmieniem slaktē, neskatoties izmērus!!!
AndrisG 19.03.12
Jā alatas ar vaig aizliekt!
man gan forshi, esmu vienīgais upju spinnigotājs savā ciemā:D Tā kā varu audzēt savas rekord alatas;D
dzhams 19.03.12
4. variants!
+ par alatu liegumu!
emilsp 19.03.12
Pie reizes vajadzētu arī aizliegt paturēt alatas.
emilsp 19.03.12
4. variants.

Daudzi arī laidīs vaļā 35-40 zivi, jo vienmēr ir cerība tikt pie lielākas, bet var ņemt tikai vienu.
osaka 19.03.12
4.variants
Bleiers 19.03.12
ticības stiprināšanai arī lieku reizi nepatrauces ar vienu un to pašu mānekli veikt dažādas manipulācijas ....ātrums,pauzes....spēle....lietpratēji sapratīs
dzhams 19.03.12
... tās fona zaļās lapiņas vajag paņemt un ticība atgriežas jebkuram māneklim! :)
Unikis 19.03.12
Mazais Megabassins paris zivis man ir atnesis. Kaut vai vakar forelnieka- vienu varaviksneni dabuju. Esmu dabujis ari strauteni, bet visa visuma- otrreiz varbut tadu nepirktu.
ZipBaits 19.03.12
Jā, viņš arī izskatijās tāds, ka vajadzētu būt, bet nu man neizšāva ne Ogrē, ne gaujā uz sapaliem un tā arī atmetu ar roku :) Būs moš jāiekustina atkal :)
Bleiers 19.03.12
ar to killifish ir bijis,kad pludinot tam uzklūp...
Bleiers 19.03.12
tie mazie nedaudz iegrimst...un tad kā kurkuli spēlē...seklās vietās teicami...
Bleiers 19.03.12

ZipBaits...Tie divi mazākie ir grimstošie YO-ZURI Snap Beans..,bet tas ar astīti - peldošais Yo-Zuri Aile Killifish...rezultati dažādi...ir arī bijušas tukšās dienas katram māneklim,bet tas killfish ir superīgs .....to pludinot līdz zariem,kad rotiņu vai džigu nebūtu prāta darbs mest zaros,kas nokāruši ūdenī
ZipBaits 19.03.12
Bleiers- kaa Tev tie mazie vobleriishi shancee? man bija tāds, kā apakšējais (ja nemaldos tas ir Megabass) un es varēju aptaisīties, bet uz viņu neņēma nekas :D Pat pagājšgad čempī atļāvos pazaudet laiku un pamēģināt, kad Ogre bija pilna ar ielaistajām un pat tad bija pilnīga nulle :) Izskatās viņš labi, bet...
AndrisG 19.03.12
Vienkāršāk būtu izveidot aptauju mājaslapā visidati.lv! ;)
Bet enyway 4variants:))
Bleiers 19.03.12

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs