atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

Karlis_K 17.07.11
seinass> labākas vai nelabākas, bet lielākā alatu populācija ir Gaujā.
seinass 17.07.11
kura upe tad ir tas labakas alatas???
AndrisG 17.07.11
Man vel pagaidām top tīkliņs:D tākā šis vel neder:D
Unikis 17.07.11
Iesmel zivi uztveramajā tīkliņā un nosver ar visu tīkliņu... Veikli atlaid zivi un nosver tikai tīkliņu. 2. klases matemātika un būs Tev zivs svars.
AndrisG 16.07.11
A vai var alatu svēr, piem ieliekot maisiņa un tad nosvērt, nevis ņemt aiz lūpas:(?
tomels 16.07.11
pats esmu izvilcis gandriiz 500g smagu alatu. nenomeeriju gan, jo tad veel nezinaaju ka taa ir taada laba trofejzivs. sveeru ar veciem svariem, bet likas ka varetu but pat smagaka par to ko radija tie svari. un tad ari bij maz sajegas par C&R tapec zivs tika patureta.
Karlis_K 16.07.11
Latvijā zivju rekordiem noteicošais ir svars nevis garums.
AndrisG 16.07.11
Nu tad ja alata apmēram ir uz 46cm tad var pretendēt uz LV rekordu?
Karlis_K 16.07.11
AndrisG> jā tai arī varētu būt tuvu 1kg, re kāda resna, tikai mērīta mūsdienās ar asti. Bet 87.gadā vēl bija ierasts mērīt bez astes, tā ka 43cm jāpieskaita vēl 5-6cm. Vispār jau reti gadās tik resnas un ducīgas alatas, 45cm parasti ir 600-800g.
AndrisG 16.07.11
seinass 15.07.11
1,02 kg.
0,43 m.
Gauja
1987 gada.
J.Bogdanovics(Riga)
AndrisG 15.07.11
Eu kāds var pateikt cik ir Latvijas Alatas rekords?:O
seinass 14.07.11
kuradad veratu but labaka forelupe ZVB rezervata?
Šajā sadaļā laikam esmu jauniņais, tomēr pa šo atvaļinājumu aizsāku savas foreļu medību gaitas vienā kurzemes mazupītē. Vispār ļoti, ļoti interesanta cope. Kā jau iesācējam arī paveicās divas reizes pa 30 cm un noslēgumā pa 40 cm.

Jāteic, ka atkārtotai iešanai uz forelēm biju briedis vismaz gadus 15, jo pirmajā reizē biju pamatīgi aplauzies.
Janciigais 09.07.11
Amatā daudz :)
Karlis_K 08.07.11
VANEMS> ir labi iedzīvojušās, jo regulāri noķer mušotāji un pa laikam arī spiningojot.
VANEMS 08.07.11
vai sastopama nezinu, ielaista
Karlis_K 08.07.11
mjuniors> lašveidīgā tāpat kā forele, tikai sastopama daudz daudz retāk, tāpēc arī kopš 1995.g. iekļauta Lat.Sark.grāmatas 3.kateg. Dabiski bija izplatīta tikai Ventas un Gaujas baseinos, un tad ne visās pietekās. Protams pašlaik pateicoties mākslīgais pavairošanai jau sastopama arī dažās Daugavas un Lielupes bas. upēs.
mjuniors 08.07.11
sveiki! sodien braucot ar laivu pa upi, izdevas man nokert alatu (ap 30 cm) , tadu zveru redzu pirmo reizi, pabrinijos par garo spuru un palaidu vala.. vai kads nevaretu ludzu paskaidrot kas taa tada par zivi?? kas tads raksturigs vinjai un kapec tada aizsargajama utt? vai ar folerem ari ir kas kopigs??:) paldies par info..
Sveiki visiem,aizvakar biju Ķekavas pusē un vienā no neciliem upes līkumiem ,diezgan šaurā un aizaugušā vietā pieteicās jauka forele 35 cm gara par ko biju patīkami pārsteigts...pārsvarā ķeras tik asari un līdakas

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs