Nesen biju pa kurzemes mediigaakajaam upeem un pa Vidzemi, principaa nenjeema ne uz ko, tikai "nulliiteem" paaris reizes skreeja pakalj. Baigi vajaga lietu.
Viepli, cik tālu Kurzemē taisies iedziļināties ??? Varbūt varam satikties :D ?
biju šodien copē, pirmo reizi uz foreli. Protams nekas sakarīgs nesanāca, par zivīm vispār nerunājot. Nevar lāga saprast ko un kā :)) kamēr neredzēs kā vīri darbojās nav īsti jēgas braukt.
Beigās vairāk nodarbojos ar fotografēšanu nevis pīckošanu. bildes vismaz smukas no upes, vells tik saprot bij tur zivis vai nebij :)))
Biju šodien Vidzemē, Rīgas raj., lai arī līdz pusdienlaikam te lija te smidzināja, ūdeni nesaduļķoja. Vējelis gan kā no ķēdes norāvies, nesa vieglos voblerus zaros, varu iedomāties cik fein bij kādā Burtniekā :)))
Jāaizgāž rīt uz copi. Spriežot pēc laika prognozen, Kurzeme istās perspektīvāka.
:)
Ir Patagonia (laikam Riverwalker Sticky Sole modelis) ar tādām kā zvaigznēm uz zoles. Tu biji pirms vai pēc dzelzceļa?
Ja māki rakstīt tad lasīt ar.Pašķir kādu lappusi iepriekš un lasi cik uziet tur viss ir uzrakstīts pēc tam paskaties visas bildes.Tur onkuļi ir salikuši daudz pat ar visiem mānekļiem ,izvēlies kādu gribi un iepērc.Ne asakas:)
Sveiki! Esu ķēris foreles kā māku...gribēju pajautāt uz kādiem rotiņiem vai vizuļiem labāk ķert...
Paldies jau iepriekš par visu ;)
Es kaut kad, kaut kur aizbraukšu :))), gribu vēl LV foreli noķert, bet ceru, ka dabūšu arī kādu Horvātijas skaistuli :))
emilsp, es arī šodien tur mazliet pastaigājos:)Zivis bija, bet bildēt nebij vērts:) Emīl, tev gadienā nav svaigi rivervalkeri?:)))
Vēl nelielu gabalu aiz tā tilta aizvandījos. Jā, normālu slēptuvju tur bija maz, brīžiem var vairākus simtus metru noiet un neredzēt nevienu normālu vietu. Bet tajās vietās, kas izskatījās labi, tāpat neņēma. Tu nebiji tur bijis sen, es tāpēc gribēju pārbaudīt, kā tad īsti tur tagad ir :)
"Pamatīga necope daudzu stundu garumā..."
Skan demotivējoši, destruktīvi un nomācoši.
:)))
emilsp> nu re, labāk būtu noticējis :) Man tas posms nepatīk arī tāpēc ka maz labas siekstu vietas, gari līkumi ar tukšu gultni. Cik ta augstu uzgāji, varbūt līdz nākamajam dz-ceļtiltam?
Sulla, tas posms tiešām nekam neder :) Pamatīga necope daudzu stundu garumā, redzēju tur tikai 20nieces un tās pašas bija salīdzinoši maz. Sāku gan nedaudz zemāk, tur bija labāk, divus knapmērus (30-32) pamanījos sākumā izvilkt un atlaist, pēc tam daudzas stundas neko tuvu mēram pat neredzēju. Toties laikam uzstādīju pastaigas rekordu :)
Es pat nevaru sagaidiit Ritdienu kad varess anglju foreles pakerstiiitt....
Skatos Skaistas tas foreles jums... es ar gribu LV pa veecam vietammm...
Rīt neviens nebrauc, kam varētu uz astes uzsēsties?
jā, nu te kartjina maslom ko vajag, ja grib ar vaderi plunčāties - vajag busiņu, sievieti un sarkanu vesti, kas uzkārta uz busa nozīmē don't disturb :))