Geksa, ja tu jautā par Rīgu, tad man visperspektīvākā vieta izskatās kanāls pie Bastejkalna un Mārupīte. Tas par forelēm.
Sveiki kur Rīga varētu braukt ar spiningu foreles ķert un asarus ?
Ar kaltēšanu pasteidzies. Sola siltu laiku,būs daudz mušu un sanāks tev daudz pumpainu oparišu priekš Alūksnes ezera auslejām...
Un divas tikai noķertas?! ;DD
Ok, braukshu driiz uz tekosho uudeni, sakjershu zemmeerus un izkaltees uz balkona:D
Ja nopietni, shogan patureetas ir tikai divas zivteles...
Foreles voblā ir jātaisa, nevis kotletēs jāmaļ :D
So, according to previous post, ZG still is the Malenija trouts fishing God. Don't care Mr Vieplis :)))))))))
Nav pamata panikai.Plakenes vairāk tā ar muti,un tad kad neviens neredz.
ZG, bet es visu lai domāju, ka tu esi Malēnijas foreļu dievs...
:)))
to ZG
es to 42 nieci otreiz izskoloju, izskataas nesaprot, naaksies laikam arii tresho reiz paskolot.
taapataas 2rajaa metienaa galaa bija;)
20 copes, 10 krastaa, saprotams visas kotletees:DDD
vakar 7 schukas, iedevu atelpu pumpainajaam...:)
Rudenī pajauc bebra dambi, lai pumpainā tiek augšā un būs tur pumpainās ;)))
Jā, tur tiešām izskatījās pēc bebru paradīzes. Hektāriem appludinātas teritorijas :@
To Sivēns
Nu re, Tu atbildēji uz Raita jautājumu ;)))
Esmu uzmetis aci :)))) Ja tur nebutu bebru tad varbut ari foreles butu, bet vinas lidz augstecei netiek jo tur ir taada bebru paradize ka udens praktiki virs apvedcela staav ka dikjii. Bet tada melnaa udenii esmu foreles dabujis taa ka udens krasai lielas nozimes nav.... :))
To Sivēns
Kāds tur brīnums, ka upē ūdens kā .... tā tek caur Kākciemu ;)))
To Sivēns
Tu biji blakus Raitim vai zini to upi ?
Ja zini tad kā patīk ?
Hugo Tur udens ir tiesam ka kaka, cauri nespid :))))
To Raitis
Tevis minētajā upītē neesmu bijis, bet ūdens krāsa ko apraksti mēdz būt arī citās upēs un tur ir foreles :)