atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Foreles

vieplis 02.10.09
Paganel, nemaisies te elitārā tēmā!
:)))
roolizss 02.10.09
Krīzes dēļ braucieni šogad bija mazāk,bet rezultatīvāki viennozīmīgi,salīdzinot ar pagājušo gadu.Nekādi izmēra rekordi nav.Skaita un vidējā izmēra ziņā gan ir.plus vēl atrastas pāris man līdz šim nezināmas upes.kopumā ok.Turās!!
jurciks 02.10.09
:D neesmu forelists,bet viens zemmērs noķerts un atlaists.pagājušo nedēļ trīs rīt gribētājas vairākkārt ķēra,bet nepalika.nu tas jau man ir rekords:DDDDD
Gatizs 01.10.09
Nu ko apsveicu visus ar sezonas beigshanu!!!
varbut varat pakomenteet kaa gaaja shogad...zivju vairaak, mazaak....izdevaas paarsist savu rekordus..

man personiigi shogad izdevaas paarkaapt 50cm slieksni un lauzt savu personiigo rekordu.....un veel shogad traapiijaas daudz vairaak meeri....varbuut kluustu meistariigaaks:D
Norms 24.09.09
Paldies!
vieplis 24.09.09
Norms 24.09.09
Vai kāds lūdzu, man, nespeciālistam, var saprotamā valodā paskaidrot, pēc kādām pazīmēm atšķirt foreli, lasi un taimiņu? Saprotu, ka neko gudrs jautājums jau nav, bet tomēr...
juvals 21.09.09
Meklēju kadu zinošu cilvēku par vietām pie upēm foreļu fermas ierīkošanai.investors ir spāņu uzņemums ar specializac. strauta forelu fermu ierikoš.
Vieta: 500 x 800m pie upes vai 3-4 ha pie ezera (ierikotajam ir know how pie ezeriem)
caurpludums upes min. 3 000 litri/sek mazudens periodā
pH - ne lielaks par 6.0
dzilums,ja runa=par ezeru - 4 m
Kapacitāte - ~~~ 1000 tn/gada
lielakais īpatsvars eksportam uz austrumeiropu,krieviju

kordinates:
e-mail: riverside@apollo.lv
riverss@inbox.lv
Eduards
urmaas 21.09.09
a moška'ļauj šamējām normāli noseksot,lai priekšdienās pašam būtu ko ķert! :)))
RobinHood 21.09.09
roolizs, paldies ka atgādināji - man toč bija piemirsies. Tad jau sanāk ka ar steigu jāskrien uz upi ķert foreles.
Kaasis 21.09.09
Nu vēl veselas 9 dienas var uz forelēm braukt!!!!!:)))
roolizss 21.09.09
RobinHood.izskatās,ka tev aizmirsies-no 1.oktobra foreles ķert aizliegts.
RobinHood 21.09.09
Sveiki forelisti!
Apskatot bilžu albūmus izskatās, ka foreles lēnām sāk baroties :)
Tuvāko nedēļu laikā laikam būs jāaižsauj uz upi pamētāt voblerus cerībā dabūt kādu foreli. Kaut gan vajadzētu pagaidīt lietu, lai tajā upē paceltos ūdenslīmenis, jo savādāk ir diezgan mazas cerības tur dabūt kaut ko.
Ne asakas!
_EKA 14.09.09
Sestdien biju uz savu šī gada pēdējo foreļcopi. Cope nebija izcila - ap 10 zemmēra forelēni. Visi - uz Mepps Black fury 1. Voblers tika mētāts veltīgi.
kekss 14.09.09
Svētdien biju upē Vidzemē, var teikt, ka pirmo reizi. Nebija slikti, foreles upē ir, bet izskatījās, ka atsevišķiem posmiem, vismaz man tā likās. Kādi 3 gandrīz mēri 28-29 cm, protams peld, viens forels 34 cm, kādi četri iznācieni pakaļ vizulim, kas nerealizējās, viens no tiem bija stabils 35-nieks, tas arī labu gabalu peldēja pakaļ vizulim ar interesi to aplūkojos, galvenais, ka es to visu ļoti labu redzēju stāvot krasta paaugstinājumā līkuma iekšmalā. Tad vēl redzēju vairākās vietās foreļus pamūkam, laikam jau sabijās no manis. Tad vēl pirms finiša bebriniekā viena nopurinājās ap 30 cm.
Vienā vietā smuki divas stāvēja, viena otrai blakus, laikam zivis sāk gatavoties nārstam, noskatījos un nopriecājos, arī netraucēju viņas. Nu ko, laikam rudens klāt..
WhitENiggA 13.09.09
Sveiki! Gribeeju uzprasiit vai kaads ir makskereejis lencupee? tur vispaar ir foreles?
roolizss 10.09.09
EKA.biju norvegijaa un kada veikalaa man pardevejs ieteica mazus supinus.it ka esot forelem viennozimigi vislabakie.ja uz rotiniem un voblam copes nebija,tad uzliekot to supinu lieta tiesam saka iet labak.diemzel Latvijaa vel neesmu izmeginajis.pats diez vai butu tadus izdomajis pirkt:))
_EKA 10.09.09
Interesanti, vai forelēm patīk arī mazie šūpiņi? Varbūt kāds var padalīties pieredzē
zops 29.08.09
Kekss-ja jau tādā dižupē, kā Pededzē ūdens šōdien bija nekāds, tad Mergupe ap Nītauri vispār ir gandrīz sausa. Vienīgās vietas kur ir iespēja kādu F.izmānīt ir bebra kunga veidotie uzpludinājumi. Man šodien uz Megabass Griffon 40 cm. alata(cerēju ka būs forele) un uz Yozuri 65 mm-33 cm alatiņa-peld. Zemmērus uzķeksēt varēja daudz, bet nopietnākās tik ar degunu bakstīja.Forelēm vakar laikam bijis Tussiņš ,jo pacelt varēja vairakas, bet apetīte viņām nekēda...
kekss 27.08.09
To Zops: No Tevis teiktā saprotu, ka jēga ir tikai līdz Krīgaļu HES, ja? Jo es tik augstu neesmu tur gājis, neesmu bijis augstāk par Piģelejas ieteku.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs