Kā piereģistrēkas forumā tā arī copes atverās :) un otrādi!
Tā neko jūs velkat. Man šodien viena no sliktākajām copēm šosezon!! Brrr, pretīgs laiks, likās, ka zobainajām vajadzēja kustēt, bet nekā!!
Laikam nevaru trāpīt uz galvas vai arī nemāku!! :)
Janiskk uz šķērseni vai murmuli???
Šorīt beidzot sezonas pirmais kimlaks !Svarā 1100gr un vēl 962un863 gr.Rīts izdevies.
Akal mežezers
Vakar ar kaimiņu katram pa 2kg zaļajai
Šodien 3,5 kg skaistulīte
P.S. Bildes ar ielikšu
Šodien ieskrēju no 14:30- 16:30. Viena nemēra līdaciņa un viss. Tas uz šķērseni.
Guncha visu dienu nemainiija copes vietu, tad jau laikam buus savilcis. :)
Paspeeshu jau, paspeeshu, tikai finanses jaasavelk, gribas jau pakjert kaadu kimlacinju(atstaajiet man arii pa kaadam :D )
Aivi,nespīd tev Holande ledus ja nu vienigi viskija glāzē.:-))) Būsi mājās laicigi i būs tev ledus!!!
Martin, nečammājies, līdz 6dienai visi kimlaki būs pavalkāti jau! :D
... Tikmeer Aivars velk puskilogramnikus.

Cerams ka buus ar ko atskaitiities.
Martin vot sestdien no Tevis gaidām atskaiti !
5dien braucu uz Aluksni! kaadas prognozes copei? rakstiet atskaites!
Opā, būtu atdauzījis āķus pret grunti un tā arī neko nesapratis! :D
Nu vārdsakot - kā būs brīva diena, aizbraukšu līdz Alūksnei un paskatīšos ko izdosies salasīt!
Jā, velk arī uz mormeni. It sevišķi šoziem.
Te ejošās ir 5-7cm šķērsenes uz asariem. Tie kimaki kas ņem uz šķērseni, uz mormeni parasti nereaģē- tie ir pusūdens un augstāk dreifējoši mednieki, it sevišķi uz pavasari. Pie grunts kratīt šķērseni nav jēgas.
Uz mormeni kāds kimlakus velk? Vispār jau bļitka bieži ir aplauziens, bet manā pieredzē lielākie makani ir tikai uz bļitku, precīzāk - šķērseni! Maza pelēka šķērsene ir devusi personīgos rekordus!
Degarzivs, uz bļitku var smagi aplauzties, tici man! :))
visvieglāk www.epakalpojumi.lv
Ledus ap 30 cm. Sniega maz. Braukšana un iešana ideāla.
Tad jau drīz Holande ari dīķi aizsals :D
Izskatās ka būs jāaizbrauc līdz tam Alūksnes lieldīķim! Jāsalauž raksturs un mormišku jāatstāj mājās, jāskrien tikai ar bļitku! Kur tagad tirgo atļaujas?