Sveiciens copmanjiem!!! Uzraxtat kaads cik tad biezs jau ledus muusu ezeraa? Holandee vakar pirmais salinjs, ap -1 :D
kas māk,tas velk.ja godīgi,tad uz motula nokert pannas asarus nav problēmu,protams kur viņi ir......šodien 2h 25gb,kā no ložmetēja
2kg zaļsvārce un pāris pannenieki...
Nu man jau ne tuvu Kimlakam nebija, bet kādi 3 kg panniniekus salasīju. Tas no rīta, vēlāk kā ar nazi!!!
Šitā jau nav ņemšana! A kimlaks jau ir virskilo :D
Aņžiņ,
a Tu teici ka februārī kimlaki naņem?...:)
Malači!
A kur Brugamena rīta copp bildes? :D Laikam jau izcepa nebildējis! :D
Šodien ieskrējām ar Robčiku uz pāris stundiņām lielajā- rezultāts kimlaks 40cm, 1.00kg.
Gunča pa kluso velk pa kādai līdakai un klusē kā partizāns :D :D
Šodien 10 cepami asari. No 100-300g. Ļīdaks klusēja.
Vakar viena līdaka, panna ašuku.
šodien večiem bija arī pa kādam puskimlaciņam.
Es arī jūtu, ka drīz spurks coppe vaļā :)
Vakar beidzot arī man sanāca atklāt sezonu Alūksnes ezerā. Nekas jau lāgā neķērās, taču diena feina un 22 asarīši uz pannas arī labi iederējās. Kā cietiem kolēģiem veicās?
to dziiva
sveetdien viens zemmers un padsmit dzīvie :)
koroche juutu cope tuuliit buus... tik jaaizdomaa kaa salikt kopaa ar darbiem lai var izrauties
Manuprāt, cope pie šitās laika maiņas ir uzlabojusies. Lielu nebija, bet toties kārtīgi ēda, ja bija apakšā. Vietās, kur vējš nopūtis sniegu var labi pārbaudīt bļitku spēli, ūdens nenormāli dzidrs.
kas notiek.....mans milais mezezers klusee...
ko tur daudz rakstiit, pirmdien bijam ar Magi uz lielo diikji ar baigo ceriibu, bet ceriiba zuda pirmaas stundas laikaa, izbaudiijaam puutienu, alingis aizsalst minutes laikaa, satikts arii Andzha.
Uz Aluksni tagad brauksu tikai uz 8 februari, ne asakas visiem.
to dziva - 3dienas atpakalj regjistreejies un jau ''kas ir plakjenes'' ?":D
neesmu kaa te viens otrs pluuti bezsakaru un censhas atbildeet visur kur tik var :D laikam puikinjiem mazveertiibas komplekss visu laiku bijis, vai arii neko citu nejeedz:)
ja par copi, tad vajag mazaaku mitrumu un nedaudz zem atmosfeeras normaalaa spiediena, un taada diena buus tikai 1.februaaris :) kas starpcitu iekriit sestdien! taa kaa ne asakas visiem!
P.S. pashlaik studeeju pasaules chempiona krieva Vorobjova rakstus par forelju kaatiem...
kaut kaa neviens neraksta,laikam nobijusies no austrumu[bada] veeja
Magis velk!