atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Ķīšezers

Zivnieks 23.12.10
nerauj vaļā brūces un nemauc tajās jūras sāli iekšā :DDD es tā jau gandrīz div nedēļas nav tirinājis!!! ja būtu drusku vairāk brīvā laika ta jau būtu labi, šitā gada beigas ir kaut kāds kašmars :)))) bet svētdien gan ķīsīts tiks caurumots no agra rīta līdz paliks tumš, vai kamēr kaste nebūs pilla :)))
sienaazis 23.12.10
ziviniek, tu kaa tik ilgi nocietiisies, es jau riit uz ledus stuteesies un pariit un aizpariit :)))))))))
Zivnieks 23.12.10
šodien ķīsis esot drusku atļāvies savus krājumus patukšot :))))
svētdien es ar no šamā mēģināšu ko nebūt kastē iemest :)))
Zivnieks 20.12.10
mjāā interesanti...pagājušo gadu, kad visur parādījās ledus, no pierīgas ezeriem (vismaz man) vislabāk strādāja ķīsis, a šogad.....ņikuja :DD un jā, nevienu ziemu neesmu tik daudz brekša bērneļus manījis pie OZO, pa kādam ir trāpijies, bet nekad tik lielā daudzumā kā šogad....
marti 20.12.10
kjiisis 7dien mani atkal pieviila. tik vien dabuuju kaa divus knarinjus uz bljitkas ko uz uudaam uzlikt. bet nu pakalja taa nosala tirinot, ka peec stundas arii uudas izraavu un lasiijos prom siltaakaa vietaa, proti - shkjuureet seetaa sniegu!
ahagars 18.12.10
ak šis noslēpumainais ķīsis...
agrs rīts pretī ozo laukuma ne uz vidus ne pie krasta ne uz bļitku ne uzmormišku neko noķert nevarēju, pusdienās biju kundziņsalā pārbaudīt , kas tur darās, bet tur nekas nedarās! Visbeidzot pilai laimei nobeigumā pie policijas akadēmijas paskatijos kāds izskatās asarītis un izsecināju ka šodien bija necope. :D
snitraM 18.12.10
Kā uz Ķīšezera vispār ir ar ledu, rītā no rīta nav daudz laika gribās aizlaist ko pameigināt piemānīt. Doma bija braukt uz Lielupi bet laiks neļauj kūltirs cauri visai Rīgai..
marti 17.12.10
varbuut, ka vainojam augstais spiediens... :P
es meegjinaashu 7dien joka peec, jo tad nokritiisies un veejsh arii buus par kapeiku mazaaks.
parcopi.lv 17.12.10
Šodien Ķīšezerā ļoti švaka cope. Vējš ar nepatīkams un baigā žļurga virs ūdens. Kad to notīra, tad ūdens līmenis ir virs āliņģa. Pārvietoties ar grūti, kur neviens nav staigājis. Ņēma, cik nu vispār ņēma, labāk uz mazu bļitkiņu, uz mormeni neņēma :)
Zivnieks 13.12.10
mirtins
vo, vo, es pa to pašu...pagājušo gadu redzēju tādas it kā feinas, maziņas, taču visi kaut kādi brāķi - ciet aiztaisīt vāciņu nevarēja nevienai :(( bet nekas, gan jau ko nebūt sadomāšu :)))
mirtins 13.12.10
Zivnieks - es šogad arī normālas neesmu redzējis veikalos. Kaut kad pirms pāris gadiem nopirku tādu pinģerota lielumā:D ļoti laba. Tās, kas plastmasas - lielās - man arī nepatīk. Breksim varbūt ir ok, ja riktīgu kalnu nolaid lejā un tad pēc stundām četrām sāc tikai copēt. Asarim tas neder.
Zivnieks 13.12.10
mirtins
tā arī būs jādara jā... :)) jāpastaigā pa bodēm, kaut kas jāpameklē, pagājušo gadu tās, kuras skatījos, galīgi pie sirds negāja.....
marti 13.12.10
mirtins 13.12.10
Zivnieks - mazā barotaviņa un nenolaid uz grunts

Būs līdzēts priekš ezera straumes. Pārāk tālu prom neaizvilks.
Zivnieks 13.12.10
ahagars
piebarošana vienmeŗ labi šancē...bet es barotavas neizmantoju, es pa šķipsnai no virsas pabārstos, tas dod rezultātus, vienīgā problēma ir tā, ka to var darīt tikai un vienīgi tad ja ķīsī nav straume, vakar bija, līdz ar to tas atkrīt :((((
ahagars 13.12.10
Zivnieks:
Tieši tā, asari bija attiecībā 1:8 pret ķīšu mazuļiem...
Sajūta bija ka asaris apakšā ļoti kūtrs vai vnk mazā koncentrācijā, velc velc ķīšus hops iestājas klusums , aha ašuks pienāca, pamaini dribli ir kāds strīpainis paņem un šitā visu laiku.
Ja būtu asaru žors nebūtu neviena ķīsā, bet kā jau rakstīju iespējams viņi visi ka vienmēr bija uz cita sēkļa vai ēda citur, kautkā tā!
Jāmēģina ar piebarošanu, ja asaris neaktīvs iespējams tas viņam pieliektu ēst gribu, tā Peipī vienmēr var pielikt asarus ķerties....
Zivnieks 13.12.10
ahagars
es atkal biju vakar ap 12:30, pēc neveiksmīga rīta cēliena dūnītī! pie krasta nemaz nemēģināju, uzreiz iespēros pa vidu, bet lai arī kur es mēģināju iemērkt savu galu...apakšā bija tikai melnais ķīšu tūkstotis, pa retam līdz motilim aizcīnījās kāds baltais breksēns, bet ašuki neizrādija pilnīgi nekādu interesi ;(( gribēju doties vēl tālāk iekšā, bet biš baile pa ledu sametās :))) priecē, ka vismaz sniegs tur vidus daļā nav daudz, tā kā uz nākošo nedēļas nogali viss ķīsis (izņemot kanāla apvidu) būs pilnīgi un galīgi droši lēkājams :)))
ahagars 13.12.10
Bijām sestdien pretīm Ozo laukumam, no rīta piekrastē atradu strādājošu lunku, no kuras tika izķerti ap 20 asarīši līdz 80gr vērtē, bet neilgi pēc tam tiku appurbts un cope pazuda.
Pēcak apgājām piekrasti un sapratuši, ka nekā nebūs noriskējām pamēģināt laimi vidū, ledus tur protams vietām ok vietām gandrīz ok. Ašuks bija, bet tikai grūti pierunājams, ta uz ātru spēli, tad uz lēnu, tad uz nespēli, tad uz ātru bez ēsmas spēli, tika pielasītas divas pannas asaru no 100-200gr. vērtē! Principā pēc 14 vairs nebija pierunājams gandrīz nekā. Vopšim sezona atklāta veiksmīgi. :)
marti 13.12.10
biju vakar iemeegjinaat bori :) rezultaataa daudz caurumu un nulle loms. pat piesintienu neredzeeju :( bija man tikai baltie mushu kaapuri. tie laikam nepatiik. bet nu noveeroju, ka vechi arii dikti strauji paarvietojaas. ledus labs, liekas ka pie 20 cm un sniegs virsuu vietaam 2cm sanesumos varbuut 10cm, maz, uudens tik dazhaas vietaas bija pa virsu kaadi 2cm max. tas viss jaunciema rajonaa.
marti 11.12.10
nu kaads shodien bija?
kaadas atskaites?
taisos riitaa iemeegjinaat savu jauno urbi, sensas bariibu un vienu pashtjuuneetu murmuli ;)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs