Es ar biju mazajā Baltezerā šodien. Man katrs trīsdesmitais asaris bija pannenieks. diemžēl nevienu tādu nenoķēru, jo pēc kāda 15 zirgzoba aizplēsu mājās. atvainojos par rakstību, jo klaviatūra jau divreiz dabūjusi remdēt slāpes, vienreiz ar vīnu un otreiz ar tēju.
Kāds var pateikt kas Gaujā noticis ar asariem pēc lielā līmeņa visi pazuduši! :(
šodien mazajā Baltezerā cope ok. Asari ņēma ar intervāliem bet regulāri!!! Izmērs varēja būt jautrāks, bet uz katriem 10 zirgazobiem pa vienam panniniekam. Beigās 7 ņemami svītrainie!!!! Ņēma tikai seklumā. Tālāk bariņš uz raudām un pličiem sēdēja, pēc nostāstiem esot labi ņēmis.
Trešo dienu Ventā ņem stintes.Šodien vislabāk-3 h-3,5 kg,bija viens "'triplets,divi -dupleti"'
Shodien Lielupee, pie Kalnciem tilta, cope shvaka, galiigi negribeeja ņammaat, 4 asariishi, koleegiem arii liidziigi.
Gauja Dzērbenes gals:pārietas visas asaru bedres,uztaisīti 200-300caurumi pilnīga 0
tāpat karogi 0 vienīgais prieks uz šķērsenes līdaka 5,3kg un vēl trīs zemizmēra
Andres , netur nervi šādus jautājumus lasīt.
Kas notiek?
1.Ledus ir
2.Raudas , nelielaas pēc iebarošanas velc cik vajag, lielās- tikai ja zin konkrētas vietas
3.Asars ja nezini pumpas/kantes sīkie buus i to ne visur
4.Breksis-sk,puntu 2 un 3
5.Līdkas uz dziivo -pie niedreem pa kādai gadās, uz kanteem pumpām- lieta cerīgāka
6.Zandarts-aizmirsti , jāzin un jāmāk
Sveicināti ! Vai kads zina, kas notiek Usmā !
sorry tauta, ne tur trāpiju.
Nu vot. Tagad aizliegs copēt manā raudu kantē, kas sanāk starp tiltiem. Cool! Man prieks :)
P.S tas bars, vai vismaz daļa neiespringstot pārvāksies uz buļupes bedri. Tad vēl kautkur, tad vēl. Bigās varēsim pa niedrēm kazaragus ķert! :D
Rusona ezera labi keras raudas asari ne parak labi lidakas uz udam ari nem bet negribigi
20.01 biju Dzirnezera no 11:00 lidz 15:00 pilniga 0
Varbūt kāds jau ir bijis uz Usmas ezeru,doma nākam nedēļ tur aizbraukt,bet nav nekāda informācija kas tur notiktos
Dzirnezers vakar pilniga 0.
šodien Daugava pie dienvidu laipas-cope aktīva,ņēma tā,ka mierīgi bez sardziņa varētu iztikt kampa tā,ka liekas copeni no rokas izsitīs,bet nu izmērs smieklīgs 80-100gr.bet toties visu dienu un daudz.
lielupe, bildi nelikšu 2vas vimbas uz spārītes un 0,5 plaudīts .abas vimbas aiz bārdas, tobiš cemmerēšana. RĪTA AGRUMĀ -pirmā aiz astes, vēl pāris zvīņu.'''' AIZ ASTES PELD" TĀLĀK"LĪDZ NĀKAMAM PIPARAM KURŠ IEMAUKS VĒDERĀ...
Šodien cops labs -lielie nava,bet 50-200 gr. ņem kā traks...
Balvos esot ne pārāk ķēries :) Cik nu man Lāčuks pastāstīja.
Šodien notika;LČ zemledus makšķerēšana 1. kārta Balvos.Grigēju uzzināt kā gāja,kā kodās :D:D:D:D