Vīri pastāstiet, kā šodien gāja Juglas ezerā. Braucot pāri slūžām (vecajām ) redzēju nemērā daudz laivu. Par vakardienu cik stāstīja satiktie, bija švaki, viļņi tādi, ka mana sile būtu piesmēlusies. Ar copi līdzīgi, kā man Baltiņā, līdz 10tiem bija interese. Nezinu, kā man būtu gājis, ja būtu trāpijis ezerā, kā bija plānots, nevis 1.5h ar atslēgu čakarējies.

gachaho [23.10.21]: badapiicka [16m]: Tiklus pinkerejat ?Ne, tas metru medniekiem
gachaho, 23.oktobris 2021, 21:54
Emm.. ja tas ir jautājums man- nezinu, kāds man sakars ar tīkliem, bet nē.
Ar fīderīti pasēdēju.Ne, tas metru medniekiem

badapiicka [23.10.21]: Tiklus pinkerejat ?Ne, tas metru medniekiem
Ar fīderīti pasēdēju.

Tiklus pinkerejat ?
Ar fīderīti pasēdēju.

Willy [23.10.21]: gachaho [6m]: Kadu jus metru gribat piemanit ja upe pa 3 stundam no krasta jau lien araKas māk- noķer!:)neesi tik skaudīgs-būs arī tev...Gaidu rit metru atskaite

gachaho [23.10.21]: Kadu jus metru gribat piemanit ja upe pa 3 stundam no krasta jau lien araKas māk- noķer!:)neesi tik skaudīgs-būs arī tev...

RaimisD [23.10.21]: Willy [51m]: Willy jau noķēra!rīt liks galdā!...abiem veči novēlu trofejlomus!;)Kuru no trim ?Centrā!;)

Velns, kas par bildi:):) pats gadiem jau taisu ēst- bet šitas uzsita asinis :):):)

RaimisD [23.10.21]: Willy [37m]: Willy jau noķēra!rīt liks galdā!...abiem veči novēlu trofejlomus!;)Kuru no trim ?Pareizāk no pieciem ?

Willy [23.10.21]: Willy jau noķēra!rīt liks galdā!...abiem veči novēlu trofejlomus!;)Kuru no trim ?

RaimisD [23.10.21]: nelietotaajs [7m]: Willy [7m]: nelietotaajs [4m]: Willy [2m]: RaimisD [14m]: AsarītisSkaisti,tā ir īstā copes garša!Es rīt uzlikšu 10mitnieci uz šķīvīša!;)Bet es desmitnieku! :)???Žani, desmitnieku ir man plāniņš rītdien uzcelt! Cik tad var ar tiem sīkajiem...!:)Oooo, gaidām atskaites !:)
Ja es rītdien uzcelšu desmitnieku, tad "šūpoles" no manis!
Mans rekords līdz šim ir tālu no desmitnieka.

nelietotaajs [23.10.21]: Willy [7m]: nelietotaajs [4m]: Willy [2m]: RaimisD [14m]: AsarītisSkaisti,tā ir īstā copes garša!Es rīt uzlikšu 10mitnieci uz šķīvīša!;)Bet es desmitnieku! :)???Žani, desmitnieku ir man plāniņš rītdien uzcelt! Cik tad var ar tiem sīkajiem...!:)Oooo, gaidām atskaites !