atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

raimondo33 15.04.11
sveikiņi šodien mēmelē labais 4xpa5 gb vimbas
albis77 14.04.11
biju baltezera, copeju no krast, jo gar malu bija izkusis. cope bija kamer ledus nebija pa visam izkusis.
perfs 14.04.11
Šodien 2 gruntenes, 3 stundas = 0. Priecīgā vēsts- šodien visu dienu pļavā ālanti ,,kniebjas''. Vēl tagad paskatos pa logu- ņemās. Ne tik priecīga vēsts, padaudz skatītāju ir bijuši un arī ūdens pēc dienām 5 tur nebūs. Tas viss Abavā.
silpeiv 10.04.11
Es tak rakstiju tajā līciti daugava!!
trokiis 10.04.11
silpeiv
kurā vietā jau tas notiekas, jo man ir doma kad jāaizlaiž jāpamēģina :)
silpeiv 10.04.11
Ja kādam copmanim intresē,tad pie saules akmens . Daugavā džeki sēz un velk izksatas pēc brekšiem cik no 20 metriem varēja saskatīt ,10 minutes staveju ,viens 3 gabalus izvilka.. ap 2 atkal iziesu ārā paskatitites
valdis687 10.04.11
Ūdens brūns jau no vakardienas.
kola 10.04.11
Ērgli, es arī atklāju sezonu līdzīgos apstākļos ar līdzīgu rezultātu :))))
eerglis 10.04.11
atklāju fīderēšanas sezonu, straume, kādu manas barotavas nav redzējušas, ūdens gaišibrūni duļķains. Vējš nes tārpus pa gaisu. Copes nevienas. urei, lai dzīvo vasaras cope!
janchuks 08.04.11
Biju šodien Lielupē, nosēdēju 5h. Zāle ir, nes uz auklas baigi daudz... Vimbas nav, bet dabūju mierinājumam vienu mēra vēdzelīti...
Tas Jelgavā.
maris8282 07.04.11
par upem rakstat.jo nu ar ezeriem jau viss taka butu skaidrs,ja tiek virsu tad jau tagad nem zive,a upes vel kafija ir johaidi !
seinass 07.04.11
tagad sāka ņemt asari vakar tādi 300gr. ņem
Ruu 06.04.11
Vakar seedeeju uz sava ezerinja,sauliite spiid pa ezeru staigaa stirnas un asari kjeraas nejeegaa,tad nu noleemu ka metiishu mieru shai ziemas sezonai.Kaadi 5kg asaru+raudas,rudulji,kjiishi kaadi 1.2kg skaisti.
taitii 05.04.11
Šodien Kuldīgā, vienā mazā dīķīti viens asarītis uz spininga. Izmantoju mailes tipa vobleri.
NG-NG 05.04.11
brauc uz Ādažiem, tur Vējupes ietekā Gaujā ir mazs ampītis, kur es jau sestdien, kopā ar tādu pašu kadru (8gadi) jau ķēru plicīšus, raudiņas un citas radībiņas, ir stāvvieta blakus, Daugavā pagaidām aplauzīsieties
bacis 04.04.11
tak es bebr vinu nokeru janvari,nejau vakar.
Bebrs 04.04.11
Līdaka jau Baci, labu laiku naf ņemama :D
Raits11 04.04.11
Vakar Alūksnē 7,5 kg. Visi 300-500g.Teikšu godīgi,tādu breksēnu copi nebiju baudījis.Uzskatu,ka tie divi lati licenzei pilnīgi atpērkas,un nav jāskrien pie igauņiem

PS.viens makans aizgāja ar ''pīrsingu''.
bacis 04.04.11
vakar nosledzu ziemas sezonu.kopuma pa visu ziemu tikai viena nemama lidaka,plauzi 1,4kg.1kg un kadi 5-6 uz 500-800 gr.kads no Daugavas vai Aluksnes varbut pavipsnas,bet saja pelke nekad tik daudz lielos nebiju dabujis.labi ja viens pa gadu.ezers Viesites,biju reizes 20.
elnais 04.04.11
ssodien toselee uz pludinna un gruntenes pilniiga nulle!!!!!!!:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs