kola,redzēju baru pie(nedaudz zem) dzelzceļa tilta.Tur ap to sēkli.
Ja Adrenalins saka, ka copp nav, tad Ventā jābūt žoram :)
Kur tad tas zandartu ķērāju bars īsti sēž – Lielajā Daugavā vai Mazajā Daugavā?
šodien 1 rauda, viens baltais sapaliņš uz ko noķēru līdaku 1370g, līdaka tik kūtra, ka nevarēja izšaut karodziņu, izviku to kā beigtu pat nepretojās, noķēru tikai ka gribēju pārnest karodziņu, bet sajutu ka kaut kas smags un tā es tiku pie līdakas(visa vienās dēlēs).
Uz ko ta viņi tos zandartus ķer bļitkas,balansieri...?
Nu jau Ventā kā četras dienas kapa klusums, cope nekād:(:(
cilveeku tur daudz tikai tolka nekaada labi ja uz visu baru kaadi 20 zandarti i to labi ja kaadi 2 meera :))))
Lauric , kā tu varēji nemanīt , tur taču cilvēki bija simtiem , braucot pāri tiltam , ledu nevarēja redzēt .
drošie avoti turpina ziņot - šamējie jau 1/2 daugavu okupējuši... un galvenais, man nav skaidrs, kā viņi visi tik ātri uzzin, ka te kaukas ir?! :)))
Tu mani šokē!Es pagājuša gadā pāris vietas atradu nedaudz zem vanšu tilta un tur arī tusējos.Bet uz leju nevienu nemaniju.Pats tur gribēju tikt,jo pretī ostai ir labas vietas.Stranna!
pagaajusho gadu februaara viduu apmeeram njeema zandarts pret tallin kugji un ledus bij salausts tikai vienaa pusee -tautas tur bija simtiem :)))
Šodien ienāca info,ka pie dzelzceļa tilta zandartus slānot.Pats neredzēju...man stāstija.Rīt jābrauc pārbaudīt.
Zivniek,kurā vietā tad pagājušajā gadā zem vanšu tilta copēja?Cik atceros,tad ledus bija izstumts ar ledlauzi līdz vantiniekam.Es Tur visu gadu pagājušajā gadā ganijos,bet uz jūras pusi neko nemaniju.....jo ledus taču tur nebija.
shodien pie dzelsdzelja tilta uz muukusalas biju no 9-00 njem zandarti paarsvaraa mazizmeers pa kaadam asarim traapas
Kā Lielupē ar mēru?Manā pusē tik sodenieki.Labākajiem pietrūkst 2cm.
Īsti nevar saprast - vakar bija tikai cilvēki 5 - 7. Šodien miljons. Ja sēdētu tikai pie vecajiem tilta balstiem, varētu būt jebkas - piemēram vimba, zantarts, asaris.
Bet šie sēdēja arī uz Zaķusalas stūra, kur asari mēz uzkavēties - tā ka domāju varētu būt strīpainie ieskrējuši. Kaut gan ej nu zini. Viens, redzēju, vicinājās ar šķērsbļitku. Pārējie it kā normāli ķēra.
Stundas trīs pa lielupi trijatā nourbāmies ar balansieriem.Tur kur vakar ņēma zandarts šodien ne viena uzsitiena.Braucot pusdienlaikā pa Mūkusalas, uzmanību pievērsa palielais bars pie dzelzceļa tilta.Kāds varbūt zin kas tur notiek?
varētu būt vimbeles, moš salakas....
pagaājušo gadu baigi zemmēra zanderus skaldīja, bet tas gan bija no vanšu tilta pa labi uz jūras pusi...vakar tur divus čaļus manīju, piekam makten tālu no krasta :)))
droši avoti ziņo, ka daugavā pie dzelzceļa tilta no rīta bijuši 7, tagad jau 20+ makšķernieki...laikam ķera sākusies! :)