atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

avtt 06.02.11
Adrelanīn2,cik nopratu-izlasīju,tad nokūpināji 40 līdakas!?Jeb ,vārdu šukas nepareizi izlasīju?
Adrenalins2 06.02.11
šodien cope laba. Neko nenoķēru:D
Bet šukus nokūpināju 40gb. kas salasīti mēneša laikā pa venu.
ozo77 05.02.11
Daugava, Ķegums, absolūta nulle uz pieciem!(((
aldis662 05.02.11
Lauric. Lielākajām izmērs aptuveni no 600-800gr. no sākuma copēju tuvāk pie bara pa vidu , bet tur ķērās tikai kriminālās,pagāju no visiem nost uz krasta pusi un atradu ,bet ilgi jau vienam ķert nebija lemts .
piparins 05.02.11
Tērvte Gulbītī mazi asarēni un tie paši negribīgi.Līdakas vispār neņēma,cilvēki daudz nebija un visi ātri pazuda
pirmoreiz šogad uz vimbām. vieta - jelgava. noķēru gan tikai vienu 400 g vimbiņu. bet veči gan te nejēgā pārkāpj copes noteikumus - pats redzēju ka viens izķeksēja 8 vimbas, kuras aiznesa uz autiņu un pēc tam atcilpoja atpakaļ uz ledus un viņam joprojām ķērās. tāpat dzirdēju no večiem ka piektdien bijušas kontos gan 11 gan 17 vimbas. es tikai nesaprotu, kapēc tik grūti pārkāpt tam sunim un ievērot likumu ... kauns un negods jelgavnieki ...
seinass 05.02.11
cik tad ledus ir biesz?
ezera kura es makskereju 25-30cm
gintsgg 05.02.11
Gulbis , līdz akmens tiltam Daugava ir pilnīgi brīva no ledus .
gulbis37 05.02.11
gints,vai tad Daugavaa jau ledus izgajis?
gintsgg 05.02.11
Pēc tā , kā ārdijās likās gan kārtīgs , āķi ne viss norāva , bet pārlauza , par ēsmu izmantoju stinces asti .
seinass 05.02.11
nu tad jaukartigs zandarts
ka ta norauj kadu esmu tad izmantoji?
man gan sodien raudas un uz udi nekas dlakus vienam uz udi tada 60cm.lidacina
gintsgg 05.02.11
Blitkas , murmuļi un vēl kas , bet es šodien Daugavā atklāju gruntenes un fīdera sezonu . Uz fīdera nevarēja no ķīšiem atkauties , bet uz gruntenes bija kārtīga zandarta cope . Piecirtu , ir , pavilku metrus 20 - 30 un prom bija , izvilku ārā to kas palika , johaidi , pirmā numura āķis salauzts tieši liekumam pa vidu . Škrobe a ko darīt ? Bija vēl viena cope ,bet tas tikai ēsmu norāva .
seinass 05.02.11
ka tad tagad iet ar asariem?
sodien dabut vareja tikai dzudz raudas
Lauric 05.02.11
aldis662,Cik lielas skaitijās tās ļoti skaistās?Varbūt lielāk izmērs beidzot parādās?Tu pa vidu barā,vai pats savas vietas meklēji?
aldis662 05.02.11
Ķērās Vimbas,un vimbiņas protams arī ķīši ,bet bija okei .
Lauric 05.02.11
Vismaz kāda info.Paldies!Rīt jāmēģina
gulbis37 05.02.11
aldis,kas tad tieshi kjeras....
aldis662 05.02.11
Biju šodien pie Baltās kāpas ķērās ļoti labi ,kādas 15.gab. atlaidu,jo zemmēra 5.gab. pat ļoti skaistas mājās uz pannas, rīt pavisam droši var braukt,jo ledus labs.
sienaazis 05.02.11
jaa, tie 300 g minimaalais izmeers uzsita asini.
bums 05.02.11
No Salas puses

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs