Adrelanīn2,cik nopratu-izlasīju,tad nokūpināji 40 līdakas!?Jeb ,vārdu šukas nepareizi izlasīju?
šodien cope laba. Neko nenoķēru:D
Bet šukus nokūpināju 40gb. kas salasīti mēneša laikā pa venu.
Daugava, Ķegums, absolūta nulle uz pieciem!(((
Lauric. Lielākajām izmērs aptuveni no 600-800gr. no sākuma copēju tuvāk pie bara pa vidu , bet tur ķērās tikai kriminālās,pagāju no visiem nost uz krasta pusi un atradu ,bet ilgi jau vienam ķert nebija lemts .
Tērvte Gulbītī mazi asarēni un tie paši negribīgi.Līdakas vispār neņēma,cilvēki daudz nebija un visi ātri pazuda
pirmoreiz šogad uz vimbām. vieta - jelgava. noķēru gan tikai vienu 400 g vimbiņu. bet veči gan te nejēgā pārkāpj copes noteikumus - pats redzēju ka viens izķeksēja 8 vimbas, kuras aiznesa uz autiņu un pēc tam atcilpoja atpakaļ uz ledus un viņam joprojām ķērās. tāpat dzirdēju no večiem ka piektdien bijušas kontos gan 11 gan 17 vimbas. es tikai nesaprotu, kapēc tik grūti pārkāpt tam sunim un ievērot likumu ... kauns un negods jelgavnieki ...
cik tad ledus ir biesz?
ezera kura es makskereju 25-30cm
Gulbis , līdz akmens tiltam Daugava ir pilnīgi brīva no ledus .
gints,vai tad Daugavaa jau ledus izgajis?
Pēc tā , kā ārdijās likās gan kārtīgs , āķi ne viss norāva , bet pārlauza , par ēsmu izmantoju stinces asti .
nu tad jaukartigs zandarts
ka ta norauj kadu esmu tad izmantoji?
man gan sodien raudas un uz udi nekas dlakus vienam uz udi tada 60cm.lidacina
Blitkas , murmuļi un vēl kas , bet es šodien Daugavā atklāju gruntenes un fīdera sezonu . Uz fīdera nevarēja no ķīšiem atkauties , bet uz gruntenes bija kārtīga zandarta cope . Piecirtu , ir , pavilku metrus 20 - 30 un prom bija , izvilku ārā to kas palika , johaidi , pirmā numura āķis salauzts tieši liekumam pa vidu . Škrobe a ko darīt ? Bija vēl viena cope ,bet tas tikai ēsmu norāva .
ka tad tagad iet ar asariem?
sodien dabut vareja tikai dzudz raudas
aldis662,Cik lielas skaitijās tās ļoti skaistās?Varbūt lielāk izmērs beidzot parādās?Tu pa vidu barā,vai pats savas vietas meklēji?
Ķērās Vimbas,un vimbiņas protams arī ķīši ,bet bija okei .
Vismaz kāda info.Paldies!Rīt jāmēģina
aldis,kas tad tieshi kjeras....
Biju šodien pie Baltās kāpas ķērās ļoti labi ,kādas 15.gab. atlaidu,jo zemmēra 5.gab. pat ļoti skaistas mājās uz pannas, rīt pavisam droši var braukt,jo ledus labs.
jaa, tie 300 g minimaalais izmeers uzsita asini.