vienā no Ventas pietiekas upēm pilnīgs Atsosovičš! pašam tik 8asari ar mormišku un motili(2 jūrnieciņi). biedram gan nedaudz labāk, ap 20 asariem uz bļitku. un otram biedram vispār Ablomovičš - 2 vīķes,1 kazrags.
bet atpūta forša, kaut ar visu stipro vēju. :)
guncha56, peec ned buus ok.
Šodien LV točna ablomovičs ciemojās,man arī Alūksnes dīķī nekā.Pat karodziņam sīko problēma noķert, nevarēju,bet uz bļitku nekā cienīga,gāju uz līdakām un asariem.Veči jau pliķus ķēra bet nu ar lūgšanos.Andzus ģeds uz karoga līdaku izvilka,bet diezgan ātri visi tinās mājās.Ja šeit neņem tad pepsī arī būs obloms.
Biju mergupē tas Mālpils pagastā no 10 līdz 14 cope švaka pāris skaistas raudas uz karodziņa apaļa 0 un uz bļitks arī pāris mazie ašuki tā lūk,ne asakas.
man sskkiet ka LV ir gluho....
man ssodien neviena cope liidz 12 30
labi ka naakam briivdien divdiennieks peipii.....
Būšu čakls..atskaitīšos. Kaņiera ezers...no 9:30-13:30 vairāk neizturēja nervi...vējš..neliels sniegs...un bezcope...vīri sēdēja kaut ko tirināja..es arī pāris asarus iztirināju...un viss. Redzēju pāris līdacēnus vīri uz šķērseni izvilka placim pa vidu...tie kas mērķēja uz ruduļiem..aplauzās...da vispār šodien visi Kaņierī aplauzās. Riba ušla na daļņij kordon...labi ka pēdējās dienas vismaz slūžas pievēra...savādāk nedēļu bija vaļā. Visiem ne asakas...un neslinko pastāstīt ko kurš un kur vilcis...jeb nevilcis:) Lai zin...
to tnig
Kālā ķērās!Un kā vēl! Tas bija līdz kādiem 80.-tajiem gadiem autobusi no Rīgas virtenēm stāvēja!Toreiz valsts zvejnieki lomus ar vadu (mini trali) vilka,izķēra sīkās raudiņas, pličus,ķīšus. Tad plakanas pierītes tādu zveju aizliedza!Vai Alaukstā,Alūksnē ķeras 200gr + asari? Kālā, savulaik, uz Bekserkalna 100gr asaris skaitījās vai ''zirgazobs'' !
xoct.Vai tad Kālā kādreiz kaut kas normāls ir ķēries,vismaz es neatceros,sīkas raudeles un asarīši,nu un plicēni.
Šodien biju Vecdaugavā. Ņēma diezgan gariem zobiem un ar meklēšanu, bet pie loma tiku un laiciņš foršs :))
Limbažu lielezers - no 8:30 - 11:00 17 plaudēni. Lielākais 750 grami. Praktiski cope bija tikai pirmajā pusotrā stundā. Pēc tam nejēgā raudas sarādās un ej nu ņemies.
šodien cope Venta laba.
15 asari smuki.
2 kilogramīgi brekši.
un 4 ap 700. grami brekši.
Šodien no rīta bijām aizšāvuši uz Kālu. Meklējām, darījām, bet neko lielu nedabūjām. Asari, raudas.
Ūdas klusēja. Uz kroko neviena arī neparakstījās.
Uz vertikālo džeks raudas vilka. :)
Bet! Diena bija kolosāli skaista.
No rīta -22, vakarā -18, pa dienu nezinu. :)
street kura vieta tie lielie asari dzivo kura ezera keri
Šodien atkal pa brivo stundiņu izskreju pa vakardienas caurumiem, un atkal asars aktiivi ņēma! paris bija tadi kurus pat nedabuju pacelt lidz alingim, nez varbut kads kaltinjsh, bet nu cinijas pamatiigi!
Ne asakas copmaņi :))
šodien biku pa Juglas ezeru, cik nu tur no manis tirinātājs, bet asari tur brangi, tādus liek te daži bildēs bļodai pa virsu:)
Šodien atkal tajā pašā kurzemes ezeriņā, asari ņema viļņveidiigi bet ņēma pa 4 stundam divatā gandrīz pilns spannis :)) svaraa no 50-200gr lielākais aizlaidās atpakaļ aliņģī, tik vien kā paspejam viens otram acīs paskatīties :D
ņema gan murmuli gan bļitku uz bļitku ņēma lielāki!
ne asakas :))
Shodien biju aizshāvis līdz Svētes ietekai Lielupē!Cope normāla,četras līdacijas tikka atvestas mājās,divas mērinieces,trešā 2kg ,un ceturtā ap 3kg!Viena konkrēta mamma aizgāja ar visu pavadiņu un bļitku parasto,cerēju uz asariem,bet sanāca ,ka monstrs panjem,bet žēl ,ka aizgāja!Visas četras līdaciņas dabju uz rapalu-tumša kapara krasā,šķērsbļitku!Veči ,kas sēdēja uz dzīvo-vispār tukšā!Izskatās ,ka līdakas ir konkreti atdzīvojušās,ja sāk njemt uz metāliem!Rīt atkal jalaiž uz copi!Visiem ne asakas!
Šodien biju copēt...vienkārši baudīju dabu un ozonu..sākām no rīta Lielupē...zināmā sēklītī Asaros..0..Pārvacāmies uz Kaņieri...3 asaru galvas un viens zemmēra līdacēns(amnestēts)..tas arī bija viss..Vietējais viens zināja teikt ,ka pagājušonedēļ pa atkusni veči niedrājā esot slānījuši ruduļus...makten slānījuši...pamata neticēt nav..jo puika vietējais brakaris...tas zin visu...un satieku ikreiz kad esmu Kaņierī:) No viņa teiktā asari esot pie Vecupes...bet tur esot ledus čābīgs...un Kauguru brakaru tīkli:)
Tā..atskaitījies būšu...visiem ne asakas...un šodien laikam hokejs...sarauj:)
šodien Dūnītis parādīja vidējo pirkstu....... maita... :((
Sienāzi
Peipī asaris, kurš dabūjis paostīt motili uz bļitku ņem ļoti slikti. Tāds ir bļitkotāju viedoklis, kuri velk daudzos kilogramus. Ja kāds ir pabēris āliņģī motili, tad asaru bars tuvumā par dzelžu spēli vairs nav sajūsmā un bļitkotājiem jāmeklē jauns bars, tālu no tās vietas.