nekads baigais jau nesmu bet nu tomer ja kaut kas bus tad pavestishu ka man gaja
nu ta tad esmu nacis pie sledziena ka nav nekads prata darbs bet nu meginats nav zaudets tomer pameginashu ;)
nu ja bet ja es izdomatu ar spiningu vai butu cope ?
padalieties ar domam , ka saka : vai prata darbs?
jāa, ap Rīgu jau maz ūdeņi :DD
Daugava, Juglas ezers, Ķīšezers galīgi nevar sūdzēties ka nav kur copēt.
velos jautat kur varetu rigas apkartne paspiningot?
Sienaazis
tam jau mikrodžigi,džigi un DS ir paredzēti.jo dzīvo šamais var muļļāt starp ilkņiem un beigu beigās pat izspļaut!
:)
Kā jau teicu,ar vertikālo džigu un dzīvais uz āķa!
Taipat svētdienā, tukšajās copēs raudiņām bija sakostas astes daļas ar visu nogaidīšanu (izmērs ap 10 cm), vēlāk likām ap 7cm un jau bija rezultatīvāk, bet nu ar visu nogaidīšanu lielie bija galā tik uz īsu brīdi.
Kāreiz ar Zivinieku spriedām, ka ar džigu iespējams būtu bijis rezultatīvāk.
Copes 6-7 m dziļumā, dziļākās vietās tik pāris copītes.
Par to prātīgumu... kad normāls žanis ir apakšā, tad džiga galva vien no mutes ārā. Knapinās zemmēri. Pat tādi 35-40 cm mauc iekšā lielo gumijzivi tā, ka tikai bumba no mutes ārā. Tas no svētdienas pieredzes.
cure, ja tu par zandartiem, tad tie pašlaik ņem ļoti prātīgi, nervus var pabojāt.
Ginca, tajā dienā Alūksnes ezerā ņēma uz visu ;)
Man bija padsmit mēra uz gumijām, bet bēgu no tām sīkajām, no 50-60 cm, prom :)
Zajebal jau,kad tie gargjiimi saaks njemt vienreiz?!!?? :D
vakar uz dziivo kaadas 13 copes un visas pa tuksho,sakozh un atlaizh valjaa :@
Sestdien Dzirnezerā Līdaka 5.2 kg un čomam zemmērs, savādāk pilnīgs klusums.
Par vobleriem runājot šogad vis veiksmīgākais Rapala Max rap balts ar sarkanu (jādarbojas ar raustīšanu) Pavasarī alūksnes ezerā 20 mēra līdakas vienā dienā.
Šodien biju atkal Suntažu dzirnavdīķī viens zemmērs tas arī viss ,izmēģināju visu nav tur zivju.
....nu šodien sākums graujošs-stundas laikā divi mēri laivā,divi shodi,sešas falšās copes....un ar to viss beidzās-ne copīte....
deep tail dancer ir pārāk mazs manuprāt, un spēle asa, šim izskatās spēle varētu būt līganāka, vēlam rudenim piemērotāka.
žēl, ka rapalai tik maz dziļo vobleru, bet seklo un vidējo vesels lērums. lab, bet šī nav tēma par vobleriem :)
advokaats_liidacis
Es jau nemetu, vnk šovasar bija viela pārdomām. Cik par to naudu nevar nopirkt gumijas zivteles utt, vai sievai jaunas kurpes, vai mazajai kaut ko :) . Bet paliek jau arī jocīgi ap dūšu - iztērēt tādu piķi un skatīties, kā citi velk 8kg līdakas uz mazām gumijas zivtelēm :D , kamēr pašam galīgi pieticīgi tie rezultāti.
liidz 9 metriem ies deep tail dancer un x-rap magnum.