atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

kilka 15.11.10
Jesterdejā SW atkal visu dienu lija... :(
Nebiju pat vienkārši "zaļumos" :(
Bralitis 15.11.10
Kilka kā tev ar tiem spīdīgajiem UK Basiem :)))????
kilka 15.11.10
Jā Zivniek - atskaite sirsnīga un feina!
Bralitis 15.11.10
Zivniek drīz ,pavisam drīz :)
Bralitis 15.11.10
Zaraza bet vai tu pārspļavi pār laivas kreiso bortu?Vai aliņu nedaudz ielēji laivā?Vai pamīzi pār pakaļējo bortu ?? .... redz ...nē ,,to tu neizdarīji.Tāpēc ar nebij copes ....:)
Zivnieks 15.11.10
Bralitis
es jau dikti gribu vēdzelēs, tā ka asara ik pa laikam notek :)))))) bet Tu gatavojies, drīz zvanīšu un sākšu raudāt klausulē, ka gribu ciemos un kādu lotīti ārā izstīvēt :))))
zaraza 15.11.10
V.S.O.P.

Būs jālūdzas pie Tevis kursos...
Biju ar Rio vienā laivā un varu pateikt, ka arī esmu pilnīgā nesprašanā. No 9-15 pāris knapi uzsitieni un viss, tika izmēģināts džigs, dropšots - visa veida vadīšanas tehnikas un gumijas zivtiņu gamma. Tiešām puslīdz normāli vilka tikai viena laiva no kādām 20 tuvumā esošajām. Tiem, kas vilka, vizuāli nu nekādu priekšrocību nebija - standarta džiga vadīšanas tehnika bez nekādām izvirtībām un papildus raustīšanām ( 2 spoles apgriezieni-pauze), parupji tirgus kāti (kas izslēdz versiju par supernemanamām copēm), balta gumijzivs ar palielu sarkanu džiggalvu. OK, var kaut ko norakstīt uz superprecīzu vietu un meistarību, bet nu šai gadījumā esmu bez versijām. Vienīgais reālais izskaidrojums varētu būt kaut kāds atraktors, vai arī vienkārši seno slāvu dieviete Haļava.
Bralitis 15.11.10
Skaisti zivniek.Man pat asara notecēja :))
Vairis30 15.11.10
Jā, jā "svarīgi" esam, kā normāli latvieši - centners un vairāk!!!
Zivnieks 15.11.10
labas vakaras!!!!
sen neesmu rakstījis kādu atskaiti, tamdēļ nolēmu šodien to izdarīt!!":)))

vakar biju ielaidies iekš likteņupes :))) atradu vietu kur sadabūt kādu mailīti, un necerēti diezgan veiksmīgi :)))) un pēc īsa brīža jau meklēju kur varētu kāda plēsoņa tusēties (man jau iepriekš bija svarīgi vismaz divus smukus kaulaģīmjus sadabūt) pēc īsa brīža pirmais cops un zemūdens radība izvelk vismaz 10 metrus no manis turētās auklas, tālāk seko piecirtiens, bet diemžēl pa tukšo - rauda sadriskāta, bet....nebij lemts....nu neko strādāju tālāk, līdz brīdim ka atkal cops, šoreiz kārtīgi izjutu ko šis dara, sajūtu, ka ir paņēmis un piecirtiens...jāāāāā šoreiz ir galā...un tāds smuks virs kilogramčiks ieveļas laivā :)))) 'taāāā, vēl viens jādabū :)))) strādāju, meklēju ilgi un dikti, pa retam, paŗis tukšas copes, bet tas arī viss, bet kur gadījies kur ne, piesakās vēl viens copīts, un viens smuks virsmēriņš ir sečokā un uzreiz pēc tam arī laivā :))) nu ko lai saka - plāns izpildīts, šīs dienas ciemiņi pabaroti, laiciņš ar vakar bij feins...nu....burvīgi....

ne asakas viesiem!!!!!
mirtins 15.11.10
šodien vietās bišķi tālākās kādas līdakas 20. Neviena gan nebija tik liela kā te Vieplis izstellējas.... ja nu vienīgi viena cope bija lielās... Bet vispār llielākas par pusotra nebija.
Bralitis 15.11.10
Viepli - piecirst nevarēji tāpēc ka kafiju man neuztaisīji :)) Un mēs ar Vairi neaizkavējām tevi - svarīgi cilvēki vienmēr ierodas laikā !!! :))
usis 15.11.10
V.S.O.P. NU PIEKRIITU TEV 100%:)
vieplis 15.11.10
Micuk, to šodien Bufetē pastāstīšu.
:)))
micuks 15.11.10
Viepli tā muša būtu jāpārsauc par Rozā pupsiku :D jo buzītis no krievu valodas ir pupsiks :D
sienaazis 15.11.10
viepli, tad jau esi palaidis gar degunu tādu 3-4 kg līdaciņu.
Torpeeda 15.11.10
Šodien biju aizgājis uz Lielupi izlūkos no krasta pamētāt. Vieta - uz leju no laivu bāzes (pie pils). Sākumā laiks baigi norm, uz 4iem baigais vējš sacēlās. Izmētāju vairākās vietās visādi, bet rezultātā tikai viens piesitiens. Ja rīt nebūs tāds vējš, tad braukšu ar laivu, tad jau nedrīxtēs nebūt zivēm :) .
Vairis30 15.11.10
Viepli, PIEDOD lūdzu - cepums no manis!!
vieplis 15.11.10
Biju šodien copēt, tāds trīsstundnieks pa fikso sanāca. Nebūtu Brālītis ar Vairi30 ar novēlošanos atvilkušies klačoties, būtu vairāk sanācis. :))
Laiks prīmā, silts kā pavasarī, brīžam neliels vējelis uzrauj. Kopā četras nerealizētas copes, nemāku laicīgi piecirst. A fišu izmērs patīkams, ap 70-80cm, visas četras smuki atrādījās. Uz ko? Uz mušu, protams, zināmās aprindās dēvētu par Rozā buziju.
:)
V.S.O.P. 15.11.10
Rio

1. vieta, precīza, ļoti precīza.
2. tehnika, mešanas un vadīšanas.
3. vizuļu krāsa, pieredze rāda, ka katru dienu labāk iet kas cits.
4. Atrodi savu zivi, neblenz uz svešām :)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs