Vieplis...
Kā "savu norāvienu nedzird"?!!! Parasti pēc norāviena vizītes kilometra rādiusā var dzirdēt
visus viņa radu rakstus ar seksuālās dzīves īpatnību
iztirzājumu hipertrfēti emocionālā formā :)
Savu norāvienu nedzird, dažkārt norāviens nenāk viens, norāviena gadījumā tu vizmazāk vaino sevi, norāviens ir foršs, ja tas nav tavējais.
:DD
Versijas par norāvienu makšķerniekiem ir bezgalīgi daudz un katrā tikšanās reizē tiek izvirzītas arvien jaunas versijas. Norāviena apcerēšana nekad neapnīk un norāviena raksturojums ir bezgalīgs iedvesmas avots.
:DDD
Griezējs, norāviens ir ļoti bezpersoniska zivs, ar tieksmi uz nojausmām un izmēra palielināšanos pie katras atkārtotas norāviena atcerēšanās. Norāviens vienmēr paliek peldēt tajā pāšā ūdenstilpnē, kurā notika norāviens. Norāviens nekad netiek uz pannas. Par norāviena izcelsmi zinātnieki vēl strīdas, makšķernieki arī ir neziņā, bet viņiem ir versijas.
Mirtin- esat gan Jūs nepacietīgi! :)))
Es jau teicu, ka pašlaik vēl laizu pirkstiņus, parakstīt nevaru. Vēl arī paātrinātie datorkursi jābeidz, tad arī kādu bildīti ielikšu, varbūt.... :D
Bet tā jau visu galveno mani mīļie trauki ir pateikuši!
Brālīti- to "pirmo" šajā reizē bija pulkāki, bet par to atseviķs stāsts... :DDD
A kurš to kātu salauza, zina tikai Pēteris. Man tādiem sīkumiem pievērst uzmanību nebija laika!!! :DDD
Varbūt tāpēc arī Gunča uzbāzās ar to savu kātu, lai varētu atjaunot savu kolekciju! :DDD
Un vēl- kāda mārrutka pēc laivā vajadzīgs sačoks(aizņem tik vietu! :D), ja ir zaraza!!!:DDD
Priecīgu Jums dienu! Ne asakas!
Vot meistari... sačoka nau, kāts pagalam:DDDD A kur bildes un apraksti...!!!!
Sapatu ka tu pirmo reizi uz līdakām un pirmajā reizē 10-ci !!!! Bez sačoka !! Ta jau nav brīnums ka Gunčam kātu salauzi ::))))))) Tas ir tā vērts . Apsveicu !
Sagittario
Brālītis jau neko lielāku kā 29cm lotu dzīvē nav izvilcis!!!
:DDD
Brālīti, sveiks!
Tu kārtējo reizi redzi cauri- man patiešām vēl bazūne aizsista ciet! Kad atgūšos, t.i., beigšu laizīt pirkstiņus, pateikšu paldies visiem apstāvētājiem, arī Tev- par uzmanības izrādīšanu.
:))))))))))
Kas tā par zivi - norāviens???
Copes gan zinu. Pac arī esu noķēris. Vot :))))))
Šodien Daugavā 2 zandarti, viens norāviens un divas copes
visiem sveiciens!!!
esmu šeit "jaunais"...
gribējās paraudāties ..
arī pilnīgākais mazvērtības kompleks....
vakar Burtniekā , plnīgākā 0, uz 2 cilv.un 4 kātiem'
izpeldināju gandrīz vissus mānēkļus pat pašus bezcerīgākos....
Mēs bijām 2 ar Outland,laivu.un balto w busu.
Cik manīju tad, vienā laivā bija 3 vīri- 2 ar vestēm.
burtnieks.Nē nebiju gan,es biju sarkanā vestē.
Skrējējs Tu nebiji dzeltenā kombinzonā no Ezerpriedēm?
Man ar Tēvu ne copes ne zivis,Burtniekā.Dažiem bija ko nest krastā,un arī copītes esot bijušas.
advokaat_liidaci.Pēc savas pieredzes gan varu teikt,ka nav obligāti laikam jābūt samaitātam,lai labi ķertos vēdzeles.Ir labi lomi bijuši gan pilnmēnesī,kad mēness kā tāds prožektors debesīs,gan pilnīgi mierīgā un siltā laikā.Bet viens nu gan ir fakts,ka ar lielām vēdzelēm salacas upe nevar lepoties.Vismaz manos medību laukos lielāka par 1kg nav manītas vispār.Pārsvarā knapi mēri un daudz zemmēru.
Dīvaini ka Sagitario klusē !!!!!!!! Te jau klīst baumas par viņa lomu:)) Laikam nespēj vēl atgūties :)))
Apsveicu ar iespējams mūža lielāko zivi !!!!!!!