Daugavā Jēkabpilī ap 18.00 noķēru pāris līdakas. Mazā ap kilogramu, bet lielā - tīri smuka - pieciniece.
dzymmya ,kur zandartam ciparinji?
Šodien no 13 - 17 pa Limbažu lielezeru. Viena cope, zandarts - personīgais rekords.
no 12 -15 šodien un vispār jau pāris iepriekšējās dienas nevar vairs dabūt karūsiņas priekš līdakām uz dzīvo, tās pašas pašas mailītes, kas visos dīķos pirms tam ņēma kā trakas da jebko, arī ņem ar garu zobu, laikam pludiņa copes laiks būs beidzies lai arī kā to negribētos atzīt, bet ko var gribēt ja dažus rītus jau plāna ledus kārtiņa bija uz ūdenstilpnēm.
no 10-12 6 zemmeera liidacinnas 5 asari, 4 copes notruuka.
Laikam būs kāds jāpērk tik nezinu kāds ,lielumi dažādi un cenas ar.Ar mani ir tā ka es līdz makšķerbodej aiizeju sapērku visādus štruntus kasprincipā nav vajadzīgi , bet ko vajag aizmirstas..........O MOINS......... tikai mājas kad sāku kaut ko čibināt atceros. Bet kādreiz domāju ka labi kapitālistiiem kuriem nevienus mānekļus (DARABOTATJ) nevajag
ulzana
www.fion.ru
vari tur pameklēt.gan jau kko noderīgu atradīsi!
:)
nepamegiunasi nekad neuzinasi vai aplauzisies vai nea :)
kaut kā ne pārāk ticās ka necopes dienā ar š o var ko pamainīt uz labo pusi , bet ja ir kāds video ar džerka spēli vari piemest,paldies
Kamēr vējš nepamainīsies uz Z uz ezera nav ko darīt, kādreiz pie D vēja ķērās zēmmēri un prāvi ašuki un arī ja uz deguna māneklis trāpīja tad big mammītes to nesmādēja, bet austrumnieks tas ir bada vējš galīgais bezštoks. Ir bijušas reizes kad vēji mainās un kā uzpūš ziemelis cope uzsākas, no vienas vietas izcelts pa 12 līdakām un neviens zemmērs, ko tagad nu neko gaidām un dzeram alu, vienīgi žēl ka laiva nav izžāvēta
šodien kurzemē cope diezgan švaka no 9-14 trīs copes viena realizēta 2,8kg.
šodien pa nullēm ja neskaita nedaudzos asarīšus laivu kooperatīva kaķu ēdienkartei:DD
p.s Tā ir ka brauc pa zivnieka vietām bez viņa:DD
Skatos, ka šodien lielā necope. Tikko no viena Kurzemes puses ezera. Spīdoši nebija, bet uz diviem velcētajiem 2 zaļsvārces ( 2 un 1,8) un viens mēra zanderītis. Braucu ar cerību uz ko vairāk, bet arī par šo lomu ezeram - Paldies!
Šodien Tērvetē 3.9 un 2.5 ! Praktiski necopes dienā abas izmānīju ar Izumi !
osscar vardes bij gaujas liidakaam, bet domaaju ka daudzkur tagad vinas ir iecieniitas.
nu man ar parasti vismaz viens mērs ir...
izmētāju - savu favorītu bleļķi, kurš tur strādā, tad visus voblerus uz ko tur esmu ko dabūjis, tad izmisumā gumijas un rotiņus uzliku, kaut parasti tos balastam vadāju 2 kastes līdzi. Tad vēl te par vardēm salasījos līdaku vēderos - vardi ar pamētāju...tad vēl dažus tūristus kuri savu uznācienu vēl tik gaida :D Pamatā pa dziļumu copēju + pāris lagūnās un kanālos iebraucu...nebija daudz laika pa niedrēm pērties...Pārējie ar cik manīju, sačokus necilāja...
....mjāaaaa....domāju,ka tikai Remtē neņem....desmit veči-stabila nulle...bet nu lielie ašuki gan ņēmās-vienīgā problēma-mailes nevarēja dabūt...