Vairi, pagaidi vēl kādu. Tad sakrauj tos buhenvaldiešus laivā un ved uz medīgajām vietām.
:DD
Torpēda- man Tava sāpe saprotama- ja man būtu jāpārtiek no tā, ko noķeru, sen jau būtu nomiris :)))
Vairis 30- Tu tik esi kārtīgs čoms!!! Es ar' Tev došu ziņu, kad miršu badā! :)))
Vai kāds Daugavā(Ķegums-Pļaviņas) ir kautko izvilcis?
Tāda sajūta ka tā ir galīgi tukša.
Nomētājos ar visādiem vobleriem, gumijām - nekā.
Torpēda, saki atdresi, kaut ko jau aizvedīšu, nevar taču amata brālim ļaut nomirt badā un kur dusmīga sieva - ARPRĀCCCCCC!!!!
Nenocietos un aizlaidu tepat Jelgavā uz Svētes upi no krasta paspiningot. Copēju no ~ 16:00-18:40. Laiciņš no saules līdz lietus+krusas gāzienam, vienvārdsakot, labais :) . Upē dzīvību nemanīju līdz kādiem pussešiem, bet cope bija tikai viena - pie paša krasta divdaļīgo Akaras rotiņu paņēma skaista līdaka. Pēc velcēšanas Lielupē nebiju pieregulējis bremzi, tā bija par vaļīgu, nevarēju izraut to zivi caur meldriem krastā :( , atkratījās. Karoč, paņēma mani uz izbīli :) , nepaspēju ātri visu pareizi izdarīt. Tūlīt pēc tā notikuma likās, ka līdaka stabili vismaz 3-4kg, tagad sāk likties, ka vismaz 2kg noteikti, moš tiešām tie 3-4.. Sieva badā, pašam arī vēders kurkst... eh, moš nākošreiz..
Vīri, vai kāds zina, kas notiek Engurē? Tā teikti čo pa čom?
garais,es peedeejoreiz biju 9 oktobrii copeet Lielupee,tad bij peedeejaa siltaa diena....tagad visa info pie Sienaazha,shis pa upi planee.....
Nesapratu tavu teikumu?????!!!!
torpeeda bet tu jau neuzinasi nepameginot.moska sanak 5 reiz aplauzsties :)
garais,es peedeejoreiz biju oktobrii,bet sienaazis laikam shodien ir iekshaa Lielupee,redzes,mosh ko uzrakstiis....man pasham pagaidaam nav laika,bet,kaa buus,taa jaaproovee kaadu dziivo nokjert un uz liidaku....
Šodien izskatās cerīgi, bet baigais slinkums.. man arī negribās aplauzties kā kādas 3-4x iepriekš, kad bija pilnīga necope..
Kā ar copi? 2 reizes bija jau aplauziens,negribas braukt,kamēr nekas nemainīsies.Tev,gulbis37,ir bijušas copes tagad šijās dienās uz da jeb ko?
garais,vakar bij augshaa,shodien jau nokrities....bet taa sapraatiigi....
Kāds tagad Lielupē līmenis ir???? Ir pacēlies vai tāds pats zems?
Lielupe 16.00-18.00 nulllle!
gugu, buti nolaizīji?
:DD
edijs :D visi cope majas ar sievam,draudzenem :)
šodien neviens nav bijis copēt? :D