vakar divatā, kādā Kurzemes ezerā, neskatoties uz pūtienu un spožo sauli pa 2 mēra līdakām dabūjām.
Blue Fox - rūūūlz!
Abu Garcia - sucks! Negriežas. Firma zveidru, bet ražotājs [meid in čaina] štancē tik brāķi un salmo pārdod par 2.45 Ls/gab.
labi var redzēt atšķirības krāsojumā!
Šodien Vecdaugavā 2līdakas:
Viena uz spiningu - 53cm 750gr
Otra uz dzīvo - 71cm tieši 2kg
Bija vēl dažas iespējas, bet tās palika nerealizētas :)

kaņierī šodien labs pūtiens un viens cirkulis uz laivu :((
var kāds dod info, kas tagad darās ventas upē pie skrundas?.... riit aizlaidīšu no rīta!:)
Sulla - Vieplis ir gaļenieks - viņš saož gaļu pat par 200 kilometriem... Arī foreles viņš stīvina tikai tādēļ, ka tās var dzīvas rīt... :DDDD a butes tādēļ ka daudz!!! Gaļa paliek gaļa !!!!!!!!
Sulla - es par baltu naudu tev kādu raudeli varētu izķert :DDDD
Kā upites ciet mans ar vēdzelēm aizrāvies.Tā pati bušošana vien ir.
vieplis> es gan nezin kam jānotiek lai mani piedabūtu pļekstes donkot, laikam jāsalauž abas kājas :D Ir vēl "brīvās" upes kur var alatas pacopēt, vai ar dzīvo uz Gauju, tik laikam jāsarunā kādu vietējo puiškānu kas man ķers teibas un raudas :)))
vieplis ka partizans izvairas no inspekcijas
vieplis - gaļinieks, Phe!!!!
Mirtin, tad labāk butes slānīt.
:))
vieplis - ak tad tāpēc viss AB dambis ar karogiem nokarināts:D Kad jau Grīvā lašu nav, tad ķer raudas un asarīšus...
Mirtin, Daugavā nav ko darīt. Pat zvejnieku tīklos pie grīvas nekas jēdzīgs netrāpoties.
Kāds liegums? Daugavā takš drīkst? ... vai ta nē?
viepli neliedzies kaut kur jau esi iemercis spiningu :):):)
Nekā man neiet, liegums takš. Lielo Salacā pirms tam palaidu i viss. Esu sadudzis.
:DD
vieplis - pirms te phekojies... labāk ieliec kādu atskaiti kā tev lašu copē iet? Kaut kā nejūt gaviles un priekus.... PHE!!!!!!!