atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Bralitis 08.09.10
Torpēda man sirds klape piemetās izlasot ka tu vēdzeli dabūji .
Kola ko domā ? Vai tad jau sākas?
Bralitis 08.09.10
Torpēda man sirds klape piemetās izlasot ka tu vēdzeli dabūji .
Kola ko domā ? Vai tad jau sākas?
Torpeeda 08.09.10
kola
Lielupē starp Jelgavu un Kalnciemu ;) ..
aakkis 08.09.10
Man te nav tādu iestāžu,kuri paņemtu 20kg,ir kundes kuri ņem,bet piedāvātāju ar netrūkst.
sienaazis 08.09.10
aakki, man kaiminniene pa smuku naudu nodod restoraanam taas vikas :)))
aakkis 08.09.10
jussit;Nezinu kurš rajons Tevi interesē,bet ūdens līmenis krītas smuki.Pie tilta man vēl ūdens pļavā,zem Sabiles jau noteikti labāks skats-stāvāki krasti.Nu jau drīz būs mēnesis,ka upē neesmu makšķerējis.Zivi noķeru dīķī,ja apnīk uz baravikām skatīties,bet azartā iegājis esmu šausmīgi.Vadus velkot to nevar nopelnīt,ko pa mežu staigājot(šodien ar 4h=50lb mājā,tā katru reizi un pat vairāk).
usis 08.09.10
Daugava, no 8-11.00. 1.5-2m dziļumā-10 copes, lielākā gan tikai 2,5kg , ūdens diezgan duļķains, lietoju tikai gaišus, sekli ejošus mānekļus
kola 08.09.10
Torpēda, kurā rajonā vēdzele?
jussit 08.09.10
Varbūt aakkis var pateikt, kāds šobrīd ūdens līmenis Abavā ?
Torpeeda 08.09.10
usis
Kur tad? :) Man un kolēģim Lielupē TĀDS klusums! No rīta jau tumsā bijām upē, 6h nocopējām, tikai uz džigu bungājot pa grunti dabūju zivi - 1,2 kg, 60 cm vēdzeli.
usis 08.09.10
līdaki šodien aktīvi, vēderi tukši
sienaazis 08.09.10
vakar ceriiba uz breksi

pie uudens reaali 21, jau tumss, pirmie iemetieni ap 21 30. Pie krasta veezzi staipiija eesmu ssurpu turpu, besceris.

Ar katru minuuti sraume auga augumaa, feedera 70 gramiigo barotavu aciimredzot veela pa grunti, jo spiciite visu laiku ssuupojaas, liidz 00 30 divas copes.

Pa dienu citiem koleeggiem veicaas labaak, bija arī laikam eksemplaars uz 1,5 kg.

Vieniigais kas prieceeja, liimenis lloti zemee, pat zem normaalaa, kas liek cereet, ka straume pierims un vareesim normaali pavilkt brekssus, jo taada straume kaa vakar ir vienkaarssi necopeejama.
ainvit 08.09.10
mazaiseziitis.. forumā "Kā šodien gāja copē?" rakstu kā man reāli gāja copē nevis par to kā gribētos. Un ja man negāja copē, tad neko nepadarīsi.. jāgaida.. viss labs nāk ar gaidīšanu.
vieplis 07.09.10
Gulbi, nu tu no mazīša dabūsi!
:DDD
parcopi.lv 07.09.10
Šodien biju Lielupē Bauskas rajonā, mēģināt uz līdakām. Vēl par agru. Viena maza uz spiningu pieķērās, to atlaidu un viena netrāpīja kārtīgi vizulim, izskatījās, ka mēra. Kolēģim uz dzīvajiem tikai viena cope. Ūdens līmenis dikti augsts, taciņas gar upi visas ūdenī. Vietējie saka, ka tagad raudas un asari labi ķeras, līdakas sākšot oktobrī...
gulbis37 07.09.10
speciaali mazajam eziitim-shodien Lielupee traapijas lielais zilais valis........
sienaazis 07.09.10
miezīt, *ģeniāls* komentārs...
ainvit un gulbi>> uzrakstiet kad kaut ko reaali nokerat! vaitad nu visiem jaaredz cik svaki copmanji esat ha ha!?
ainvit 07.09.10
tas Bārtas upē
ainvit 07.09.10
Vakar vakarā vienu līdacēnu uz dzīvo pievarēju un viena pamuka.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs