atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

gugu 18.08.10
vispar ka ar lidakam sini laika
gugu 18.08.10
Ha ha asprasi man te.. ;p paldies pa info..
urmaas 18.08.10
zive
nejau stundā!:)
mazajā B-ezerā laivu bāze ir pie paša kanāla.EUROPA nazivajetsja!:)
eerglis 18.08.10
zive09, tur šlagbaums pāri kanālam. jāsableķo starpība. :DDDD
gugu 18.08.10
urmas doma diena,bet tu jau vareja no maza ar airet uz lielo
urmaas 18.08.10
mazajā bij 5Ls.lielajā nezinu.domāju ka vairāk par 10Ls nebūs.kānekā Simsona valstība.
gugu 18.08.10
Cik maksa iznomat lielaja baltezera laivu ?
orests 18.08.10
Bildes saliktas daudz un skaistas,bet apraksta par copi nekāda.
Vairis30 18.08.10
Nu tad jau labāk - KĀ GĀJA COPĒ!, tad jau i pa vakardienu, i pa šodienu un arī tiem kas bija aizmirsuši ierakstīt un ieraksta kā gāja kaut vai nedēļu atpakaļ.
urmaas 18.08.10
laikam jau būs jāver vaļā jauna tēma-KĀ VAKAR GĀJA COPĒ!!!
:DDD
Vairis30 18.08.10
Zivniek, pēc tavas pēdējās atskaites var saprast ka tev vakar bija Dzimumdiena, nu tad - URĀĀĀĀ un ne asakas!!
Zivnieks 18.08.10
vakar vakar pusē kompānijā ar mlg2 iemaucām ūdeņos. šoreiz ar mailīti problēmu nebija - pāris min un spannis pilns :))) iebraucām iekš ezera, izmetām enkuri un sākām copi - mlg2 kā jau ierasts ar vienu pludu un DS, es, kā jau es - tik uz dzīvo :)))) mlg2 pēc neilga laika pluds sāk skriet prom, piecirtiens, bet nikā :((( tajā mirklī es jau padomāju, ka vēsture atkārtosies un mlg2 man saliks vienos vārtos :)))) pēc neilga laika cope pavērās arī man - pāris tukšie rāvieni, bet lielako daļu izdodas realizēt! pa vidam paķer ščukārs, bet pavadu vēl joprojām neesmu uzlicis, bet šoreiz par laimi tīkliņā iemānīts, paņēmu šamo rokās un aukla nokrita zemē - būtu bijis vēlviens viņas rāviens un es atkal varētu mātes piesaukt, šoreiz gan viņas izmērs tāds nekāds, bet nu tomēr :))))) pa retam arī uz mlg2 makšķeres kaut kas piesakās, viens likās baigais smukuls, bet līdz laivai nenviens negrib nākt! biš vēlāk mlg2 tomēr tiek pie viena zandarteļa - zemmērs gan, bet tomēr feini :))) nu uz pozitīvas nots maucam mājā, ar domu pa ceļam vēl vienu vietu apčamdīt ar vienu interesantu metodi :)))))) un re ku šeku viens smukuls tomēr piesakās :)))) ja beigās nebūtu viens p...... sačakarējis garīgo ar to, ka šamam gribējās parādīt cik šis varens, tad jau būtu pa visam labi!!!!
P.S. Griezeej, pēdējo dabuju uz mākslīgās ēsmas :)))))
P.S.S. mlg2, paldies par dzimumdienas presentu, bija gards:))))
aakkis 18.08.10
Es nekad neesmu teicis,kad tā neķer LV.Pats ar ziemas makšķerēm ķeru atklātos ūdeņos,bet pārsvarā asarus,un zandartus(ar dzīvo).Dziļumos pat azartiskāk ar borta makšķerīti,kā teiksim ar fīderi.Katram savs,citi pat neķer karpveidīgās.Zinu vīrus,kuri tikai plēsoņas ķer,nu ja neskaita ēsmai.Tā pat kā LV maz makšķerē ar garo kātu un sāna sardziņu uz mormišku.RU tāds veids ir izplatīts,pat līņus ķeksē.Ir jau viens otrs pie mums ar manīts un ar pat labiem panākumiem.Pats es tikai asarus rudeņos patrenkāju.Nu nepatīk man savos gados stāvēt ūdenī stundām,un tad vēl vējš traucē.Vēlāk ielikšu kādu gabaliņu paskatīties,tikai ne visai pazīstamā mēlē kā Donavā strādā no laivām.
L.Cope 17.08.10
aakkis: copeeju Daugavaa. apm. 2m dziljumaa. sisteema vienkaarsha bij... makskeriite, sardzinjsh, pamataukla, sliidoshaa oliive, griezuliits, pavadinja 40-50cm, aakjis (uz aakja makarons). bariibaa bij 1kg salmo universaala + lietuvieshu vaniljas atraktors (1kaarbinja). biju aizmirsis ielasiit kurmju rakumu zemi, taapeec izliidzeejos ar granti :) bumbas metu laivas vienaa galaa, otraa copeeju. pienjemu ka buutu pienaacis arii kaads breksis ja buutu ilgaak paseedeejis.
vitjka 17.08.10
ziemas makskeriite (kkas liidziigs gruntenei)

es ar meegjinaashu shitaadu joku un veel ar ziemas makshkjeriiti ar mormishku kaut kad uz septembra pusi upee vienaa labaa bedree kur dziljums ir ap 8 m un kur rudenii meedz staaveet brekshi...
taa kaa man uz grunteni seedeet ne iipashi patiik , bet ar pludu meetaat taadu attaalumu un vietaa kur veel ir ''obratka'' tad iespeejams ka no laivas un ar ziemas makshkjeriiteem buus vislabaakais efekts ;)
urmaas 17.08.10
aakkis
tā ķer ne tikai hohļandijā,det Daugavā ar!
aakkis 17.08.10
ziemas makskeriite (kkas liidziigs gruntenei) iemeerkta,..Ukrainā baigi populāri tā ķer no laivas,tikai laiž lejā barotavu kā ziemā.Es runāju pa upi un baltajām zivīm.
L.Cope 17.08.10
15:00 uz uudens
15:10 paaris bariibas bumbas iekshaa
15:15 ziemas makskeriite (kkas liidziigs gruntenei) iemeerkta, galaa makarons
15:20 - 15:55 5 raudas 200-300gr laivaa
16:00 negaiss, nesos krastaa
sandx__ 16.08.10
no sestdienas uz svetdienu nakti pilniga necope bet no rita no 4.00 lidz 8.00 = 6 linji + mega rauda kopsvars 4.2kg bij vel dazi siki plichi bet tie neskaitas :)
Flakais 16.08.10
Usmas ezers (kempings Strazdiņi). Sestdienas pēcpusdienā uz turieni tika nogādāti 3 manas ģimenes sieviešu kārtas pāstāvji nelielai nedēļas atpūtai. Pašam līdz daži makšķerrīki, 2 tārpu bundžītes (mēslu slieciņa un baltie). Man atvēlētais laiks - 24 stundas, jo svētdien pašam jādodas prom. Tātad neliels apraksts ko paspēju sadarīt. Ezeru nepazīstu vispār (šī ir tikai otrā reize kad esmu tā krastā. Cope bez laivas, tik cik no laipiņas, kas atrodas līdzās laivu ceļam. Pirmais-vieglais džiga kāts ar sistēmu, kur piesieta viena gumijzive un zemāk svins (tjipa dropšots, laikam). Jau pirmais metiens no laipas dāvina asarīti. Tas liek aizdomāties par iepriekš lasītiem komentāriem, ka asariem Usmas ezerā žora laiks. Lai nebūtu jāveic tālie iemetieni, peldenēs nedaudz iebridu ezerā un tad kādu stundu no vietas nomētāju neleilu pleķi.Puspainīti tā varēja pielasīt mierīgi, svarā gan nelieli, ar dažiem izņēmumie ap 200g vērtē. Pa to starpu nedaudz veicu eksperimentus ar sistēmu, piesienit 2 gumijzivis, kas šad tad deva dubultu asaru pieķersanos (duplets). Pa lielai daļai copes uz dubulto sistēmu asari ņēma augstāk piesieto māneklīti (gan zivtiņa, gan tārpiņš ar astīti). Nākmā rītā mēģināju vēl vienu sistēmu - gumijzivtiņa un roterītis. Strādāt strāda arī šī sistēma, bet asaru galā nebija daudz, saskaitāmi uz vienas rokas pirkstiem. Otrais-pludiņmakšere, ko iemēģināju gan vakarā, gan svētdienas rītā. Un rezultāti visia interesanti- ja pirmajā vakarā copējot uz baltajiem gadījās visdažādākās baltās zivis, bet pārsvarā mazkalibra, tad svētdienas rīts (ap 11) jau bija interesants. Neredzot NG raidījumu par makaroniem, es pats uz vietas novārīju nelielu dadzumu radziņu, piešāvu pilīti ķiploku eļļas un tas deva rezultātu. Te gan jāsaka, ka ielidināju 3 nelielas bumbiņas ar paiku (salmo breksis+poļu ražojums fīderim) no nakts fīdera copes. Varēju ielikt savā zivju tīkliņā jau dažas smukas raudas un palielu rudusi un 3 breksīšus 400,500 un 600g vērtē. Pārējie 10-15 noķertie živuki ieskaitē neiekļuva (tie ķerti uz baltajiem un kukurūzu)!! Tas viss no tās pašas laipiņas, nemetot viss ezera virzienā, bet tur pat niedru maliņā (dziļums varēja būt līdz 2 metri). Visas noķertās zivis gan turpina paaugties līdz nākamai piektdienai, tāpēc kā tās garšo-nezinu!! Trešais- fīderis, pāris stundas pēc pusnakts. Diemžēl pilnīgs klusums!! Bet jāsaka, ka ne uz ko lielu necerēju, jo copēju neraksturīgi fīderim, tur pat laipiņas rajonā. Toties nakts skaista, tik žēl ka zvaigžņu lietus jau bij galā!! Tik dažas krita, kam ievēlējos par šī gada copes veiksmīgu turpinājumu!!! :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs