atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

aakkis 04.08.10
Ja ņem auklu rokā ar jūtām-kā ziemā,ar iespēju slidināt caur pirkstiem,tad pavisam droši var ņemt.
Bralitis 04.08.10
Mirtin apdomājies - - ķerot zanderus citreiz raudiņa jāliekuz āķa- vai tu to varēsi izturēt :)))
janchuks 04.08.10
Aiz auklas jau neieteiktu ņemt, var visādi gadīties :)
aakkis 04.08.10
mirtins;tā zandartu ņem
janchuks 04.08.10
Viens breksis kaut cik saprātīgs. 1.200kg un jau trešā lielā zivs, kas tika izvilkta viena pa visu dienu, jatājums speciem! Kāpēc ir tā ka izvelk lielo, tā citu portfeli vairs nesagaidīsi? Kas viņi ir tik ļoti tramīgi, ka iztraucē visu lielo baru, kad piecērt?
bums 04.08.10
Usma 322 asari kopsvars 34 kg Kā vienmēr uz to pašu zaceni .Kur liku zivis neprasiet .Vienīgais laikam laulene uz copi ziemā nelaidīs jo ļaduskaste ir pilna ar asaru filejām.Tripleti nāca uz poperi ja būs sanācis ielikšu biļdi.
Zivnieks 04.08.10
mmmm...šovakar vakarā atkal rādās viens smuks zanderlaiciņš...jāņem īstā cepurīte un būs jāapskatās kā šamais reaģēs, kad laivā kameras nebūs :))))
Zivnieks 04.08.10
mirtins
Es tak vienreiz jau Tevi pie sevis aicināju, bet Tu bij lepnis un neatsaucies (ko veiksmīgi izmantoja Griezeejs) vo tagad domāju būtu stingri metis pie malas tos puņķainos un pārgājis uz zanderiem :DDD ja Tev nav žēl skatīt kā raudas tiek samocītas, tad....vari piekāpt :DDDD
mirtins 04.08.10
šoreiz laikam tā sanāca :DDD
sienaazis 04.08.10
:) mirtin, šoreiz laikam tu apķēri, ne tevi :)

Katrā ziņā, es zinu ko šovakar darīšu :)))
mirtins 04.08.10
Biju otrdienas vakarā... netālās vietās... Sākumā padzenāju asarīšus. Nācās kādus 4 nobendēt, jo baigi rijīgie bija. Kad sāka krēslot, pārgāju uz zandartiem. Es tā cerēju, ka uz zandartiem... ticības īsti nebija, jo zandarts nav mana zivs. Nosēdēju perspektīvā vietā... laikam tikai viena zandarta copīte bija... tāds neliels uzsitieniņš... Pēc tam sāka strauji krēslot un sāku laisties pa vējam uz māju pusi... pēkšņi vienā vietā tā kā aizķeras... es daudz nedomādams - blaukts pa zobiem... izrādījās bija gan kaut kas... bišķi pavilku un čau rasma... norāvās... neko... turpinu lēnām laisties un atkal tāds kā aizķēriens... es jau viltīgs... bišķi padevos un tad ka vilku pa šmauli... beidzot sajutu kā zivtiņa cīkstējas... pievilku pie laivas - zanderīc!... uztveramais tīkliņš protams nav salikts... nu ko muļāju ar roku... khm... līdaku sen jau būtu pie čupra paņēmis... šitais ar saviem cietajiem un asajiem žaunu lokiem kā sabožas... tā sprukš prom... Reizes trīs nepaņēmu :D... iecēlu laivā piemetu metramēru un "zvans draugam" a kādu ta zanderi drīks nodušīt? (atkārtošos... neesmu zanderu guru, nojausma bija, bet labāk pārliecināties pie spečukiem). Ak ta 45 cm... a manējam 46... smaids pa visu resno mūli:DDDD Turklāt nabaga zivtiņš arī āķi rīkles galā ierāvis... nu ko... mājās būs žarovka :DDD... Vēl biki pamētāju, izvilku vienu sarkangalvas vobleri, ko kāds velcētājs bija atstājis ķērājā un uz māju prom:DDDD

Man jau patikās.... arī jums ne asakas!!!!

P.S. Tas ka mīļotā vēl pa vidam vienu līdakbērnu laivā iecēla... bet kurš veiksmīigi tika atlaists... tas jau tā... rutīna :DDD
sagittario 04.08.10
Brālīti- īsti vīri neiet gulēt! Īsti vīri atlūzt!
:DDD
aakkis 04.08.10
Manā vietā neviens nelasa tos tārpus,kad riktīgi uzlīst-tad īstais laiks.Un ko man tos bērnus pielīdzini,man jaunākie vecāki.
Bralitis 04.08.10
Ko neguļ ??? Saprotu es esmu vēdzeļu copmanis bet cik zinu Gagarin un āķi jums jau sen vajadzēja gulēt !!
aakkis 04.08.10
putni...pat vardes apklust;tad lietus tūlīt būs!
aigaigars 04.08.10
tomēr ne visi no zives atnākušie ir prom dzenami, liekas šī ir laba kompānija :))
Bralitis 04.08.10
Kamēr te jau cope ar manu dalību tika organizēta,, ar Multiplikatoru Saučos savilkām ašukus :))) Cope ļooti laba .Iegājām iekšā vēlu - ap 8 vakarā.Līdz tumsai (līdz 9.40) pa abiem ap 6 kg !! Izmērs no normāla līdz labam.Rīt būs lielā žāvēšana.....:))

Akm liec savu veco niku un novāc to vēdzeli no bildes ... jau tā miegs pa vakariem nenāk....tracina ....sākšu vēl pa augusta naktīm iziet lotu medībās :))))

Urmaas tava ģeogrāfija ir pareiza.Tu tur uzmanīgi - reiz ...kad vēl dzēru...... pie latgoļiem aizķēros uz četrām dienām :))

Zivniek netici Akm - man balss ir laba ...ar to muzikālo dzirdi gan tā ir kā ir...pareizāk - kā nav -tā nav :))) bet dziedāt man patīk....tāpēc pārsvarā viens copēju,,brīžiem tā dīvaini paliek - putni...pat vardes apklust.
pro200 03.08.10
Guļošu! Kārtējā cope pēc pauzes un šis galā!
aigaigars 03.08.10
paķēra grimstošu āķi, vai jau tad kad kādu laiku uz grunts gulēja? man nabē grimstošu knapmērs paķēra uz fīdera
pro200 03.08.10
Šodien atkal pasēdēju ar feederi! 5.5 kg breksēnu un pliču voblai! Labākais, ka 1 mēra kaula ģīmis arī pieteicās! Biju patīkami pārstegts!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs