atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

jurciks 03.08.10
urmaas,ne tā bija domāts:)ir nācies saskarties ar dažiem tā gala ļautiņiem.visi viņus sauca par ārzemniekiem.kāpēc?jei bogu-nezinu:)
JanKa_K 03.08.10
No rita aiskreju lidz Lielupei vietu skatiities ( man paradija) pa stundu tris tadus bik pari plaukstas brekshus dabuju. Tad atri prom. Takaa bariiba palik aizskreju uz vietejo zhurku dikji. Dabuju vienu liniiti 700gr. Shim gan nebija ikri.
urmaas 03.08.10
pp:)
eto vremenno.tādi kā ZG atgriežas!:)))
janchuks 03.08.10
Šodien biju brekšos no 13:00 līdz 18:00 neviena cope, laikam vējš mainās.
jurciks 03.08.10
urmaas,ZG ar Zgalu nav nekāda sakara!viņš jau ir ārzemnieks :).
urmaas 03.08.10
Zivnieks
atrakcijas bius???:)
Zivnieks 03.08.10
akm
nav tik traki :))))
3atā manā laivā ir copēts diezgan bieži un nav ne vainas :DD bet katrā ziņā paldies, Dievam, ka Braliti dziedam vēl nav sanācis dzirdēt :DDD
Ziviniek, es jau varu iedomāties, ka braucu "brālīšos", nevis zandartos - 3atā vienā laivā kas cits var sanākt.
ok, orientēsies uz piektdienu. es apsolos nemest brālītim pa pakausi ar vobleriem, ja viņš apsolās nedziedāt.
Nu, atskaites labad - biju laukos, tādā 300 metru lielā ezeriņā ar mazu koka plostiņu, divās reizēs kopā trīs stundas mētāju Nr2 roterīti, jo likās, ka ezers pēc brakariem, elektriķiem un izslāpšanas sācis atkopties...
Kopējais rezultāts - 14 līdakas uz dēļiem (10-45 cm :), 20 asari (5-30 cm). Atlaišana notika, zivi noliekot uz plosta, kam bija tendence iegrimt ik pa brīdim ;) un visas izvēlējās aiziet, izņemot vienu. Pieķērās arī monstrs un kādu brīdi vazāja pa ezeru, vienā virzienā sadomāju viņu nelaist skriet, bet nolauzās āķis 3žuburim, tā mūsu tikšanās beidzās, no grunts atraut un apskatīt neizdevās. Visas līdakas ķēra sārto astīti, tāpēc pavadiņas trūkums netraucēja ne mirkli. Atšķirībā no regulāriem zibeņiem. Ir tomēr zināms rezons karstajā laikā apmeklēt mazos ezeriņus, nevis tramdīt Alūksnē pusūdenī slāpstošas auslējas ;)
Zivnieks 03.08.10
:)))
F&L :DDD
Griezeejs 03.08.10
Aakkis baigais gaļeniex! Sēņojot jāpielieto Atrod & Atstāj :DDDDDDDDDD
P.s. Atrasto vajag nofočēt un sēņotāju portālā nopubliskot. Āāā, un tā kā tas ir Aakkis, tad video arī noderētu :DDDD
aakkis 03.08.10
avtt;nevelk ne maz man uz kašķi,upē līmenis ir augsts.Tas man netraucē,vienīgais baltās zivis ņem aktīvi un ar tām raudām un sapalēniem ne gribās ņemties.Tikko atgriezos no meža-lielais maxima maiss ar gailenēm un baravikām.Būs labais ar j.kartupeļiem!
sienaazis 03.08.10
saldeniek nennem llaunaa, bet pats nemaz neizskaties aktiivs atskaissu rakstiitaajs, taapeec nemet akmeni citu daarzaa.
ne asakas.
Zivnieks 03.08.10
saldenieks
copēt šeit nav iespējams, to var darīt ezerā, šeit var rakstīt tikai vēstules :))))
saldenieks 03.08.10
...te vispār kāds copē ar,vai tikai vēstules raksta?????
Zivnieks 03.08.10
un ja braucam 3atā, tad tas bushinieks var palikt un daiļot mājas pagalmu :)))
Zivnieks 03.08.10
akm
bet ja aizbrauc zandartos, tad kādu jau gribās arī ārā dabūt ne??? :))) ka nāks piektdienis tuvāk tad jau manīs :))
Ā, nu ta piektdien ok ;)

man točka īpaši neinteresē. galnais, ka draugs sola 2 mēnešus, ka vedīs zandartos :)) nu jau skaidrs, ka ir jāpieslēdzas vairāk, lai izdotos.
Zivnieks 03.08.10
Akmens_viesis
Tu laikam ir tas pats akm par kuru Bralitis runāja :) vot man atkal ceturtdien ir ciemā jābrauc un cope izpaliek...tamdēļ es var laivu pamērcēt tik rītvakar un tad moš piektdien... :( a Bralitis tur to točku iekš ķīsīša varētu arī neatrast :(
Alo, TV zvaigznes? :)
Rīt, tas ir trešdien? Man studijā viena dziesma un alus pasākums ar cīņu biedriem. Es te dīcu Brālītim, ka ceturtdienas vakaru varētu sajozties, busheni pamērcēt užavniekā.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs